L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de març del 2011

Comença la correguda: S'anuncien els primers grans projectes amb la vista posada en les eleccions.

La primera notícia preelectoral ha saltat al carrer: Fa uns dies era Levante i ahir era Las Provincias qui es feia eco de l'anunci de la ¿propera? construcció d'un centre d'Educació Especial. En realitat, res de nou sobre el que es ve dient de fa anys, que no s'ha fet,  i que ja podíem llegir en aquesta informació de fa tres anys.


Una cosa sembla que sí hem avançat: es parla d'un pressupost de poc més de 4 milions d' euros per a un centre d'escolars entre els 3 i 21 anys amb necessitats educatives especials.   Però no s'ha posat una pedra, com podeu suposar! Ací caldrà recordar que l'institut Valldigna tenia projecte i pressupost en el 1999 i ja veieu: ens hem anat al 2011.

Las Provincias recorda que el projecte es va licitar en el 2009 i el mateix president Camps ¡quasi res! anunciava el 2010 que es faria el nou centre de Tavernes. El diari informava també ahir que divendres passat s'havia rebut un fax confirmant l'execució del nou centre d'educació especial de Tavernes. Si ja ho havia dit ja el nostre president Camps, ¿per a què una altra confirmació? Com que som un poc desconfiats pensem si no serà el tret d'eixida dels grans projectes que ens anunciaran de cara a les eleccions municipals del 22 de maig.

El nostre alcalde explicava que cal el projecte perquè "nuestros vecinos que necesitan esa atención especial debían de desplazarse hasta Gandia". Siga com siga i com que volem facilitar idees  als partits per a la cursa electoral els recordem que: També es desplacen a Gandia molts i molts malats: feu-nos un hospital; també es desplaça a Gandia qui necessita papers o altres temes d'Hisenda: feu-nos una delegació ací; també es desplaça a Valencia o a Gandia, qui va a la Universitat: ací cal una universitat; també anem a Sueca quan tenim un problema amb la justícia: ens cal un jutjat de primera instància; també hi ha gent que es desplaça amb avió: un aeroport a Tavernes, etc. etc.

Anim a tots: Oferiu, oferiu, que el fum és debades!! Però té el problema que se l'emporta el vent...
-