L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 30 de març del 2011

Compromís denuncia que el PP pot estar aprofitant-se del treball de 125 empleats que haurien d'haver deixat el seu treball.


 
Encara que la llei ho prohibeix, fins a 125 empleats de personal contractat a dit per les diferents conselleries en funció d'assessorament continuen treballant i cobrant el seu salari públic a dia de hui, quan ja no poden treballar per al Consell. Segons Compromís, que va denunciar ahir estos fets, l'únic beneficiat del seu treball actual podria ser el PP.

La llei ho diu clar en l'apartat a personal eventual: "En tot cas, el personal eventual cessarà automàticament quan cesse l'autoritat a la qual presta la seua funció assessora o de confiança". S'acaba l'activitat dels consellers, se'n cessen els assessors i personal de confiança. 

Una vegada dissoltes les Corts, el personal eventual, que ascendeix a 125 persones contractades a dit, en funcions d'assessoria a alts càrrecs de les diferents conselleries, haurien de tornar al mercat laboral. Malgrat açò, segons denunciava ahir Compromís   els assessors segueixen en els seus llocs, cosa que considera una flagrant il·legalitat. 

Compromís apuntava que el fet podria encobrir que "en realitat es dediquen a treballar per al Partit Popular però pagats amb diners públics". Ahir demanava al Consell en funcions que remeta una ordre a totes les conselleries perquè impedisquen que este personal continue realitzant cap tasca dins de les dependències del Consell o utilitzant mitjans o dependències de l'administració autonòmica. 

"És una altra forma d'incidir en les eleccions" assenyalava la diputada de Compromis Mónica Oltra, perquè mentre els altres partits han de pagar-se les despeses en assessors, el PP podria estar beneficiant-se de l'assessorament dels assessors que ja haurien d'haver sigut cessats. Compromís ha anunciat que si no es soluciona l'afer denunciarà esta il·legalitat a la Junta Electoral.
-