L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 27 de març del 2011

El Bloc ompli de gom a gom la Casa de la Cultura en l'acte de presentació de la seua candidatura

Al voltant de 600 persones, segons calculava el responsable de la Casa de la Cultura, assistiren ahir a l'acte de presentació i recolzaren la candidatura i al cap de llista del Bloc, Jordi Juan, en l'acte de presentació.
El saló, minuts abans de començar, presentava l'aspecte que podeu vore en el muntatge que hem hagut de fer per no cabre tota la sala en una sola fotografia.


L'acte que va tindre una durada total de poc més d'hora i mitja va resultar molt amé i no va cansar ningú donat que l'organització, perfecta i molt bén calculada en el ritme i timing, va intercalar la projecció de vídeo i les interpretacions de Ximo Caffarena i Quim Sanç, entre els parlaments. Dit siga de pas: Tothom sap qui és i que representa Caffarena en el panorama musical valencia però Quim... Quin descobriment per a molts vallers i no solament com instrumentista, sino per la qualitat de la seua veu!.


Els parlaments foren del secretari local del Bloc, Perfecto Benavent, la regidora Llum Sansaloni i del candidat a la presidencia de la Generalitat i secretari general del Bloc, Enric Morera, i del candidat a l'alcaldia, Jordi Juan.


Tots els oradors van transmetre un missatge d'il·lusió, explicaren que una altra política és possible i sobre tot remarcaren el fet que "Tots els politics no són iguals" i els del Bloc no estan en la política per viure de la política " Nosaltres no estem ací per a forrar-nos" sinó amb el compromís de treball per Tavernes.
Jordi Juan va explicar el projecte de futur que per a Tavernes porta el Bloc: més indústria, més polígons industrials, més agricultura, més atenció al turisme, mes infraestructures (esportives, culturals, circumval·lació, parc del Cantalot...)  i que han de dur més treball i ocupació per als veïns i veïnes de Tavernes.

L'acte va acabar amb el cant de l'Himne a Tavernes pels assistents posats dempeus, moment que recull les fotografies,


seguit d'una gran ovació a la candidatura que va cantar l'himne sobre l'escenari i que va respondre amb apluadiments el recolzament dels assistents.


El Bloc va oferir un vi d'honor als presents i els va obsequiar amb una planta de flor, amb la clara simbologia que cresca i florisca el dia 22 de maig, perquè Tavernes amb el Bloc té solució.

-

44 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'acte!!! Vaig vore a la gent molt il.lusionada amb el projecte i amb la gent que el representa... tal i com digueu, Tavernes té solució... confíe en vosaltres!!!
El meu recolçament és teu Jordi!!!

Indesidenter ha dit...

Efectivament, Jordi, tens tota la raó. Tots els polítics no són iguals ni estan en política pels mateixos motius. Està clar que els vostres motius no tenen res a vore amb els d'altres i que la gent del Bloc s'implica en política per una voluntat de servei al poble o al seu poble, en aquest cas Tavernes.
Ni tots els polítics són iguals ni tampoc són iguals totes les polítiques.
Sabem que vosaltres, la gent del Bloc, agafeu la paraula política amb el seu veritable sentit, derivada de "polis" grec: govern del poble i govern per al poble.
Ens va alegrar sentir-te dir que no esteu en política per aprofitar-vos dels carrecs, sinó per un Tavernes gran i millor.
I ens va alegrar que acabareu amb l'himne a la nostra ciutat, crec que el primer partit que ho fa, i ja és un motiu d'orgull per a vosaltres i els que pensem recolzar-vos el 22.
Ahir vam tindre dos alegries, primer la mani a València i després el vostre acte.
Tavernes pot canviar amb el Bloc. Endavant.

Anònim ha dit...

Crec que això sols ho havia fet el pp, lo de amplir la casa de la cultura hasta la bandera. I ara, ñas, cuidao que estos venen pegant fort. Els del bloc. A vore si tenim una sorpresa en les eleccions...

A.S.E ha dit...

jo vaig flipar en la ceremonia. Me va agradar moltisim, i vaig pensar que si esta gent es capaç de preparar coses com estes, pot preparar i ocuparse de consevol cosa. me se va pasar el temps bolant.

Anònim ha dit...

No hem d'exagerar. Hi havia molta gent, però no 600 persones. La capacitat máxima de la sala a la casa de la cultura es d'unes 400 persones.De totes maneres va ser un èxit!

Anònim ha dit...

Tot un èxit. 400 persones ja caben baix, més les que hi ha dalt i les parades. A la primera foto, i encara estava la gent entrant, es veu prou bé. Potser calcular que al llarg de la nit sobre les 600 persones estaren a l'acte no siga tant exagerat.

Anònim ha dit...

A mi em va agradar moltíssim!. Sobre tot això de que cadascú llegira un dels 20 punts del programa electoral del Bloc. La proposta que més em va agradar va ser la de fer una nova ciutat esportiva i també la de fer nous polígons industrials, crec que son dos grans idees!!

Anònim ha dit...

M'haguera agradat assistir, però no hi vaig poder anar. Segons veig a les fotos, va asistir Enric Morera. A la invitació que em donàren no es feia referència a la seua assistència.Quina llàstima no haver pogut assitir!

Anònim ha dit...

Jo vaig estar i la veritat és que l'acte em va agradar i crec que té tot molt bona pinta. Dóna igual quanta gent hi hagués, hi ha molts que els votaran i no estigueren, entre ells 2 amics meus i els meus pares. Jo tampoc havia estat mai i sempre els he votat. Per això vull dir que endavant amb il·lusió però sabent que va a ser molt complicat.

Anònim ha dit...

Els organitzadors més de 600, l'oposició 400 i la guardia urbana 100... sempre ixen balls de xifres que al cap i a la fí, són pura anècdota, el que val és l'espenta que varem rebre per part de moltíssima gent de Tavernes que és conscient de que aquest poble necessita un canvi i creuen que el Bloc és un partit que està fent-se gran i que porta a les seues files gent molt propera i millor preparada. Un gran alcaldable i cal recordar, una gran segona espasa com és Llum... L'acte fou molt agradable i crec que la gent va eixir convençuda de que el canvi és posible, però no hem de baixar els braços i continuar treballant més si cal i recordeu que l'empenta final serà el 22 de Maig... i a partir del 23 de Maig, caldrà obrir finestres per a que entre un aire fresc i nou!!!
Molts ànims!!!

Un de Tavernes ha dit...

A la casa de la cultura caben 520 persones sentades.

Si a més a més hi havia molta gent de peu, no es cap exageració dir que aproximadament hi havia 600 persones a l'acte.

També va haver gent que va vore que no hi havia lloc per sentar-se i se'n va anar.

vicent ha dit...

Anem a veure. L'aforament de la Casa de la Cultura és 520 persones assegudes, segons el responsable de l'edifici, Vicent. 380 baix i 140 dalt. En la foto es veu baix que hi han seients buits però també es veuen persones de peu tot i que segons diu la crònica, encara no havia començat l'acte. Uns pels altres, ple. Dalt idem. Potser no estiguessin totes les butaques plenes però tan si val 600 com 500 persones. Per a mi, convocar 500 persones a la Casa de Cultura de Tavernesw un dissabte de vesprada, a les 20:00 hores, més que un èxit és una passada de rosca. Que se l'apunten els dos grans vinguts a menys, PSOE i PP. Que es preparen que ens en vé una de bona, pel que estic veien i per aixì me n'alegre moltíssim.

falcó ha dit...

Acabe d'arribar a casa i m'he ficat de seguida davant l'ordinador per entrar a la Cotorra de la Vall i veure cóm havia quedat l'acte del dissabte al que no vaig poder assistir i cregueu-s'ho, em va saber molt malament no poder estar-hi present. Em feia il·lusió ja que mai abans havia assistit a un acte del Bloc a cap de lloc i de fet, em vaig mirar el rellotge varies vegades pensant en què estarien fent i imaginant-me com estaria l'acte

Vistes les imatges i llegida la crònica més de disgust em fa ràbia no haver estat present. Encara no he parlat amb ningú dels que podrien haver anat. No sé si hauran anat ja que alguns dels que conec tenien previst assistir.hi a la mani de València i després anar-se'n a sopar per ahí.

De tota manera. Enhorabona! I endavant. Cada dia em sent més convençut que he prés la decisió encertada de canviar el meu vot i prestar-lo-se'l a un gent com jo, que sap i vol fer les coses bé i sols necessita el poder que atorguen les urnes.

Enguany si!

Assistent ha dit...

Em va paréixer un acte molt ben organtizat però, crec que tot i que siga bona la il.lusió, les propostes han de ser una mica més realistes. Allò de desfer-se de les torres d'alta tensió, oferir oficines gratuïtes per a emprenedors, etc. em pareixen un "brindis al sol" i , en eixe aspecte, no marca diferències respecte a la resta de grups.
Vaig haver d'anar-me'n, la comissió d'esports va dir que portaria les Olimpíades a Tavernes?

Anònim ha dit...

Per cert, vaig veure al reporter del periòdic Las Provincias entre els assistents a l'acte, però al diari no hi ha res de res. Algú ho ha vist i a mi se m'ha passat? O és que l'havia enviat Manolo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim diu:

"Per cert, vaig veure al reporter del periòdic Las Provincias entre els assistents a l'acte, però al diari no hi ha res de res. Algú ho ha vist i a mi se m'ha passat? O és que l'havia enviat Manolo?"

L'acte acabava a les 10 de la nit. Impossible que es publicarà diumenge. Avui dilluns no hi ha edició comarcal. No crucifixem a les persones perquè sí. Un vot de confiança.
I el PP no li cal enviar al corresponsal de cap diari per saber que passa. Tenen els seus propis mitjans.

Anònim ha dit...

Dir que es treballara (no desfer-se) perquè s'eliminen les torres d'alta tensió i que la línia vaja soterrada pense que es realista i que hauria de ser un compromís de consens entre tota l'esquerra.

Oferir oficines gratuïtes per joves emprenedors mentre es pose en marxa el seu negoci no és realista? Pense que a mi m'agradaria eixe ajut mentre acabe de montar la meua empresa.

A més el candidat Jordi Juan ho va dir ben clar: propostes de consens entre tots els partit per un Tavernes de futur, a executar en dos tres o quatre legislatures.

I les Olimpiades? No ho van dir, ara es més facil que a Tavernes es fera algun acte de les Olimpiades que a Xàtiva es porte la platja com volia el Rus.

Anònim ha dit...

Mireu si va tindre èxit i afluencia de públic (ningú esperava a tanta gent), que la picadeta es va quedar curta. Jo apenes vaig tastar un pinxo de tortilla i un got d'aigua!Podeu imaginar-se la gent que hi havia!

Anònim ha dit...

Massa trionfalisme!Pareix que ja hem guanyat les eleccions!Cal que treballem més i sobretot siguem més discrets!El projecte que hem presentat ha de cambiar una mica si volem que la gent de Tavernes ens vote en massa. Avant i a per totes!

Anònim ha dit...

Em van agradar molt l'acte. Va paréixer l'entrega dels Oscars. Anàven tots molt mudats i molt wapos...Va ser preciós!

Anònim ha dit...

A continuació us pose un comentari publicat a un mitjà de comunicació, del que diuen de nosaltres:

"L'èxit de les preesentacions del Bloc i Esquerra Unida haurà posat nerviós al PP. O pot ser no. M'explique: l'acte del Bloc va congregar a molta gent, a la platea caben 340 persones i 100 més dalt. Les fotos frontals de l'acte permeten veure unes 250-300 persones, un gran èxit.

Però per quin motiu el responsable de la Casa de la Culttura nomenat pel PP va elevar l'assistència a 600 persones? És que ja estan paralt PP i Bloc per a pactar una vegada més com ja fa 15 anys?

Companys del Bloc esperem que no tropeceu 2 vegades amb la mateixa pedra".

Anònim ha dit...

Amic la platea estava plena tots els seients ocupats i els que es veuen buits de primera fila, com tots saben són reservats als components de la llista. Per tant com dius, 340 més els parats. I ara suma els de dalt. I la foto està feta com s'ha dit abans de l'inici de l'acte. I jo mateix i la meua familia no estem. Vaig arribar tard (per faena) i vam anar dalt perquè baix estava tot ple.
I quina importància té el numero?
I perquè només el Bloc no ha de tropessar en la mateixa pedra?
El primer govern del PP va ser PP-EU, però això sembla ser que ningú vol recordar-ho.
I abans va haver un pacte PSOE-Unió Valenciana-PP per llevar-li l'alcaldia a la coalicio EU-UPV que tingue 7 regidors (UPV és el nom de l'antic Bloc).

No comprenc eixa fixació en recordar fets que van passar fa 15 anys, i no es diuen i es callen els pactes que van fer els altres.

Anònim ha dit...

No crec que el PP estiga massa preocupat pel nombre. Estic segur que duplicarà el nombre d'assistents.
Ja se n'encarregaran els palmeros i estomacs agraïts d'omplir.
I en comptes d'un vi d'honor amb coques casolanes fetes per les mares i familiars de la gent del Bloc oferiran un catering per todo lo alto i regalaran fins i tot entrades de la Formula 1.
Temps al temps.
I amb diners torrons.

El cotorro ha dit...

Pos yo astic conbensut que tot axo es un montatge fotografic y que no ban hanar ni sent persones. Y si mapures mes ni exa presentasió sa fet.

Hala, ai queda axo.

vicent ha dit...

Al comentarista anònim que taxa l'acte o els ànims del nacionalistes de massa triomfalistes, i crec no enganyar-me massa i posaria la mà al foc i no em cremaria i aquest es tracta d'un dissident bloquista, perquè els del Bloc no sols han de lluitar amb els adversaris polítics sinó amb els contraris de dins, se'n passa no set pobles sinó una vintena. Si ells o millor dit, vosaltres no començeu per creures-ho i encoratjar-vos, malament.

Cert és que no han guanyat, faltaria més i ja voldria jo que guanyassen amb majoria absoluta. No ens aniria gens malament als ciutadans. Això ho diran les urnes el 22 de maig però, com molt bé podràs saber tu, l'èxit del Bloc no és guanyar amb majoria perquè a hores d'ara això seria impensable donat la societat en la què vivim però, traure-li la majoria absoluta al PP és l'afany dels nacionalistes i crec que de la gran majoria de la societat vallera. Amb això ja canviarien les coses i per alguna cosa cal començar. I si això passa per obtenir un recolçament majoritari, crec que no li faran ascos. Pots estar ben segur que governaran millor que no pas altra opció.

— "Cal que treballem més i sobretot siguem més discrets!", dius tu. està bé que els encoratges però ara per ara estan treballant i molt i l'acte del dissabte els ha servit per donar-los ànims per a seguir en la lluita. I Tu? Què fas o penses fer per ajudar-los? Probablement res, com sempre o quasi sempre hauràs fet i així després, si les coses van mal dades, criticar i desproticar tot el que et vonga en gana.

I finalment la cirera que adorna el pastís del teu gradilocuent comentari. — "El projecte que hem presentat ha de cambiar una mica si volem que la gent de Tavernes ens vote en massa". No sé a quin projecte et refereixes i si realment et creus això, comença per assitir a les reunions i aportar idees per canviar com diu tu. Les persones que es presenten ja han fet prou donant el pas i la seua imatge i treballar per canviar les coses a Tavernes. I tu...Estàs disposat a treballar per canviar el projecte del Bloc que no t'agrada? Potser no.

Com tu el País Valencià, malauradament, està massa ple.

Anònim ha dit...

Per que ha d'estar nerviós o preocupat el PP?
No vos adoneu que el rival del PP no és el Bloc?

un altre asssistent ha dit...

A mi, el comentari que més m'agrada és el del Cotorro perquè, tot i escrit d'una manera graciosa i feta adrede, té un toc irònic que se'n mofa dels que es preocupen ara de les xifres i altres coses que no importen. Eixe tipus d'humor és el que m'agrada a mi.

Molt bé, Cotorro. Jo pense com tu. Igual l'acte ni es va fer i les imatges són un muntatge perquè el fhotoshop fa meravelles o més bé, miracles.

No sé perquè però, en la campanya d'enguany ens anem a divertir de debò.

NO VAIG PODER ANAR ha dit...

Teniu video de l'acte? Seria interessant per als que no vam poder assistir.

Escèptic ha dit...

Mireu, l'èxit d'un acte polític, és més que discutible, per què, quanta gent del Bloc anirà als actes organtitzats pel PP? jo ho dirè més prop del zero patatero, que de 10, així, que si els assitents a l'actes eren 600, més altres 1000 votants més que pot tindre el Bloc, poc por li faran al PP.

Molt de triomfalisme, i ve donat per la classe de gent que hi ha dintre de la llista del Bloc, i m'explique que vull dir amb això, poca gent que s'ajunte amb els arrapats, poca gent que represente a la realitat d'un poble majoritariament llaurador. és el meu pensar,

Anònim ha dit...

Amic Vicent. Les crítiques que he fet, intenten ser constructives i no destructives, tal com tu les interpretes.

1. Quan dic discret, em referisc a que no podem balafiar tants diners en un acte i més en els temps que corren. Hem de donar una imatge més austera.
2. En el projecte que em presentat hi han punts que tots sabem que no son factibles. Per eixemple el de fer una ciutat esportiva o el de soterrar les línies d'alta tensió. Llevat d'aço, la resta de propostes em pareixen molt bones.

I sobretot, que ningú ho dubte. El meu vot es per al BLOC.

Anònim ha dit...

Em pareix un programa inmillorable. Circunvalació, ciutat esportiva, soterrament de l'alta tensió ... També es va fer una al.lusio a acabar amb els fums de una important empresa del poble. No se que més voleu!

Anònim ha dit...

Esceptic, t'ho has pensat bé abans de dir "poca gent que represente a la realitat d'un poble majoritariament llaurador".

Que Tavernes és un poble llaurador? Això es va acabar als anys 70.

Anònim ha dit...

Si la memoria no em falla, ho va dir ben clar Jordi Juan: " hi ha propostes que poden semblar megaprojectes. No parlem d'un projecte a una, ni a dos ni a tres legislatures. Un projecte de futur i de consens de totes les forces polítiques per fer poc a poc i que no passe com ara, que les coses als dos anys s'han quedat inservibles".
Més o menys això va dir

I pense que es referia a la ciutat esportiva que havien anunciat i algunes mes que, segons m'han dit, es diran en el seu moment i sobre les quals treballa el Bloc.

No és per res, però Tavernes és el poble dels "pedaços". I em sembla bé que això algu, i millor el Bloc, ho vulga canviar.

Sobre l'alta tensió, es dificil, però això no lleva perquè es reivindique i es treballe en eixa línia.

O vol que ens creuem per a sempre de braços?

boluda ha dit...

NO SUELO HACER COMENTARIOS PERO ALLÁ VOY. VEO QUE LA GENTE SABE POCO DE POLÍTICA. TRABAJO EN UN BANCO Y ME GUSTA IR A TODOS LOS ACTOS POLÍTICOS QUE PUEDO. Y LA VERDAD, NO ENTIENDO CÓMO LA GENTE SE PONE A DISCUTIR SOBRE EL NÚMERO DE ASISTENTES. DA IGUAL EL NÚMERO: QUE SI 300, 400 Ó 500. LO IMPORTANTE ES QUE TAVERNES DIO UNA RESPUESTA INÉDITA AL BLOC DE TAVERNES Y EL DOMINGO Y EL LUNES ESTE ACTO ESTABA EN BOCA DE MUCHA GENTE. ESTO ES LO IMPORTANTE. DE IZQUIERDA UNIDA NI CHICHA NI LLIMONA. EL PSOE VEREMOS Y DEL PP YA SABEMOS QUE TRAERÁ A MÁS GENTE QUE EL BLOC, POR SUPUESTO.
NO VOY A VALORAR SI LOS CANDIDATOS DEL BLOC REPRESENTAN A LA SOCIEDAD ACTURAL DE TAVERNES (YO CREO QUE TAVERNES YA NO ESTÁ REPRESENTADA POR LABRADORRES) PERO LO QUE ESTÁ CLARO ES QUE DE TONTOS NO TIENEN NADA Y SABEN QUE EL PP NO ES SU ENEMIGO, NO SE DISPUTAN VOTOS CON EL PP.

Anònim ha dit...

Per començar a fer una ciutat esportiva, calen molts diners:
Estudis, anteprojecte, projecte i començar l'execució de l'obra. Per tant, caldría fer un altre préstec. A més, si la informació de que dispose no es errònea, s'ha demanat un préstec per fer l'anteprojecte i projecte de la nova depuradora. Amb la nova piscina coberta, podría passar el mateix que ha succeït al parking soterrani, i així anem sumant deute a l'Ajuntament.Deute que pagarem tot el poble!

Anònim ha dit...

Anònim, tóblides del més important. Si tu fas un projecte per a desemvoluparlo en tres o quatre legislatures, potser quede obsolet abans d'acabar-lo. Pensa amb la nova carretera que va de "las 5 hermanas" al pont. El projecte va estar més de 10 anys sense ejecutar-se i quan s'ha fet s'ha quedat obsolet, ja que si s'haguera conegut el fet de que per davant "las 5 hermanas" a de passar la nova autovia Valencia-Almeria, s'haguera plantejat d'una altra manera.

Anònim ha dit...

Hi ha projectes i projectes. Si tots pensàrem com tu, caldria dir que la biblioteca de la nostra Casa de la Cultura iniciada en el 2001 i "inaugurada" fa uns dies ja estaria absoleta. El camp del Valencia, per exemple, ja cal que el tomben perquè estarà absolet quan l'acaben o la Ciutat de les Ciencies o l'Hospital de Gandia que ja porta dos legislatures pegant voltes.
¿Veritat que no és com dius?

Una ciutat o centre esportiu -com totes- s'ha de fer per fases: ara el pavelló de gimnàstica i el camp X; després la pista d'atletisme i els camps de paddel, etc. Estic dient exemples.

I si un centre esportiu completament nou ja està absolet a les dues o tres legislatures, com tu dius ¿què fem amb les instal·lacions de Tavernes o el Camp d'Esport i del Vergeret? I amb totes les que hi ha als pobles valenciansi estan en ús?
Crec que has fet el comentari sense cap fonament. Almenys quant a l'absolet.

Jo a casa quan la vaig amoblar primer vaig fer el que es imprescindible, la taula i cadires per menjar i el llit. En una altra fase el sofa i dos butaques i després vaig comprar el llit dels futurs xiquets. I això fa dos legislatures i no crec que tinga els mobles absolets. I duren menys que un centre esportiu.

Amic, parlar per no callar el que has fet.

Anònim ha dit...

L'eixemple el tens a la piscina coberta. S'ha dissenyat amb unes mides tan rduïdes que no es poden fer competicións!

VEÏNA ha dit...

Felicitar al Bloc pel seu gran èxit en la presentació de la seua candidatura, i pel gran iterés que a despertat en la en la gent de Tavernes que ho ha demostrat acudint massivament. Queda molt camí i sols es el primer pas. Ànims!!!!!!!! I un consell, no alimenteu els Trolls.

vicent ha dit...

Hi ha un anònim entestat en el projecte o macroprojecte de la ciutat esportiva, la seua inviabilitat i tot això. Crec que ha rebut resposta contundent i clara però éll, erre que erre.

Jo li diria a aquest personatge: si tot el què s'anuncia a un programa electoral, siga del partit que siga, es realitzara no en una legislatura sinó en cinc o sis legislatures, quan diferent estaria Tavernes de la què actualment coneixem. Tranquil/a, si governen els del Bloc faran el que podran o els deixaran, però faran coses ben fetes i beneficioses per al poble, d'això pots estar ben segur.

Un projecte com el que ens ocupa. Una ciutat esportiva, més gran o més menuda. Encara no ens l'han presentada i no hem vist el projecte i ja estem parlant. Això és molt difícil que s'execute en una sola fase, no sols pels diners sinó per moltes altres qüestions tècniques que no anem ara a tractar ací.

Espere et servisca un exemple com el que vaig a dir-te: quan el Comité Olímpic Internacional designa una ciutat com a amfitriona d'una edició dels JJ.OO. ho fa amb 6 o 8 anys d'antel·lació. Des d'eixe moment, la maquinària es posa en marxa i comencen a executar-se totes les obres d'infraestructures, edificis, instal·lacions, etc., necessàries i previstes. la gran part de les instal·lacions esportives que s'usen en uns JJ.OO. no són de nova construcció inclòs no totes estan a la ciutat amfitriona. No sé si això també ho sabràs. Quan arriba el dia de la inauguració, els JJ.OO comecen i no passa res. Ningú es queixa de que el pavelló on està jugant el seu partit o la pista on està disputant una competició concreta està construida fa cinc anys o seixanta. No sé si això et servirà. Portser no, perquè tu ja tens clar que no has d'abaixar-te'n de la burra i vols ficar el clau per la cabota.

Si els del Bloc disposen d'un projecte com el que estem dient, segur que ho tenen ben pensat i no m'extranyaria inclòs hagen pensat en mancomunar-lo amb altres poblacions.

Per a la teua tranquilitat i perquè deixes de preocupar-te per si les instal·lacions construides 4 o 5 anys abans estan obsoletes o no , abans de que puguen posar una rajola, hauran de disposar dels terrenys necessàris tots en una sola superfície i això, a hores d'ara és el més complicat. (Si ho dius perquè creus que cap instal·lació construida serà usada fins que estiga acabada la ciutat esportiva, estàs ben equivocat. Quan una instal·lació està acabada es posa immediatament en marxa i pot ser utilitzada. Això no sols passaria a Tavernes sinó que passa a totarreu)

Que un ajuntament com el de Tavernes o més gran dispose de tants metres quadrats de terreny públic on poder-ho fer això és molt difícil i per això han de passar anys i panys fins que una ciutat esportiva completa o com pugam imaginar-nos nosaltres, siga acabada. A mesura que van realitzan-se reparcel·lacions i actuacions urbanístiques diverses, l'Ajuntament haurà d'anar permutant els terrenys públics derivats d'eixes accions, per terrenys al voltant de les instal·lacions esportives de la ciutat esportiva. I així, successivament, per anar ampliant-la.

Per això entenc que el candidat va dir que alguns dels projectes que presentaran, perquè encara no l'hem vist, no podran realitzar-se ni en una ni en dues legislatures (4 o 8 anys).

Segur que tu ets dels que es van creure el PAI.

vicent ha dit...

Pel que fa a l'anònim bloquista dissident o renegat dir-li, en primer lloc, que si tantes bones idees té, que acudisca a les reunions que fan els del seu partit, si és que en fan, i allí les expose, les discutisca i defense. No és aquest el lloc l'indicat per al que està fent.

Et parle amb la seguretat que ets del Bloc perquè quan escrius ho fas en primera persona del plural, amb la qual cosa s'interpreta que ets un d'ells. Si és així, no t'entenc.

Que els del Bloc s'ho facen mirar perquè l'enemic no el tenen fora sinó dins de casa. Igual que ens va passar i ens passa als valencians, que els enemics (botiflers) no venen d'Almansa sinó que els tenim dins de casa.

UN DEL BLOC ha dit...

No es preocupeu dels diners que va costar l'acte perquè no anem a demanar-vos-en cap a vosaltres i si així fora, probablement amb 1 euro cadascun dels que van assistir a l'acte, les despeses d'organitzar el mateix quedarien cobertes i m'explique:

L'acte, llevat del que supose llogar els serveis de la Casa de Cultura i tot això, cosa que desconec com està ja que d'això se'n van encarregar certs companys, no va costar res de diners. Sols treball d'una comissió encarregada de preparar-lo, des de feia quasi dos mesos.

Pel que fa al vi d'hor, del que també se'n va encarregar una altra comissió, dir-vos que sols ha costat diners la beguda, les olives, papes, putxeret, plats, gots i tapets. Les coques i truites han estat elaborades per les propies organitzadores i les mares, com sempre sol passar.

Les flors també costen diners però, encara que no conec el preu exacte de cada unitat, puc dir-vos que amb el que costa una d'eixes plantes, no es fumarieu un cigarret ros.

Si considerem el que us he dit, probablement entre les 500 persones que podrien trobar-se en l'acte, a 1 euro, el cost d'organitzar-lo quedaria cobert. Més austeritat?

Ara bé. Reclamar-li a una persona particular o un grup o col·lectiu austeritat amb els seus diners, crec que és pixar fora de test. Allà cadascú amb els seus diners. Jo dels meus diners faig el que vull, com i quan vull. Els diners i els collons són per a les ocassions.

L'austeritat cal reclamar-la als governants quan tiren mà de la caixa comuna i quan organitzen coses amb els diners de tots. Ahí rau el problema i no en les butxaques particulars d'uns o uns altres.

Un del poble que votarà Bloc ha dit...

el Bloc està creixent i fent-se gran. Ja compta també amb prepotents (això ho pague jo) a les seues files.

Un poc de humilitat que tal?

Jo votaré Jordi Juan ha dit...

Reflexione i ho escric perquè ho llija UN DEL POBLE QUE VOTARÀ AL BLOC.

M'és difícil pensar que una persona que vote una opció política ho faja a una formació on ell considera hi ha gent prepotent. El diccionari defineix com a: —Més poderós que els altres. Violent. Superb. Ara si tu afirmes que els votaràs, jo m'ho crec.

Però reflexionem: Prepotència no crec siga el cas del Bloc, ni que es mostren més poderosos que no pas els altres? Poder, hui per hui, no en tenen en cap lloc. Si pensem això dels del Bloc... Què arribarem a pensars dels del PSOE o el PP?

L'unic que he vist jo ha estat la satisfacció personal i col•lectiva d'un grup de persones mogudes per uns ideals comuns o uns fins compartits, d'haver aconseguit omplir l'Auditori de la Casa de Cultura de Tavernes, amb més o menys cabuda, les xifres són relatives. No vol dir això que hagen guanyat res però sempre és bo començar amb bon peu, diuen. I personalment considere que omplir l'aforament de l'auditori de la Casa de Cultura ha estat un bon pas i un impuls més per a la gran feina que encara tenen pendent de cara a les eleccions. I en un partit on sempre se li nega el pa i la sal això és important.

Jo considere que ha estat un èxit, no sols de participació i poder de convocatòria sinó, fins i tot, d'organització i gust per fer les coses. Totes les persones amb les què he parlat de l'acte, tampoc són moltes ja que no em relacione massa, han assenyalt que l'acte va estar molt bé, sense pensar amb els que hi havien presents al mateix.

Tampoc considere que l'actitud de les persones que conformen eixe partit o candidatura siga de supèrbia. Contents sí de vore com la resposta de Tavernes ha estat positiva.

Pense que ho comprendràs si formes part d'algun col•lectiu. Sabràs quan te n'alegres d'haver aconseguit alguna fita important per al col•lectiu i segur que no et sentiràs ni un superb ni cap poderós. Simplement et sentirás satisfet, content, feliç per allò aconseguit. I res més.

I violents, l'altre concepte possible de prepotent, crec està clar que no quadra amb el Bloc ni en cap dels seus components.

Després d'aquestes reflexions, convindràs que de prepotents res de res. Si que satisfets i amb ganes de treballar pel poble. Vinga. ARa ho tindràs encara molt més clar i prepararàs les paperetes per al 22 de maig amb les sigles del Bloc.