L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 20 de març del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Anem sobrats



Qui ha dit que Tavernes té greus problemes d'atur, que hi ha gent que fa cua tots els dies a Carites i que l'index de pobresa al nostre poble es dispara a l'alça mes rere mes? Tot romanços: el nostre poble és un exemple de la millor agricultura, dels serveis més ben prestats, de gestió per construir nous polígons industrials i de com es cerquen noves empreses per aconseguir la  ple ocupació. I així el nostre nivell econòmic és excel·lent.

La prova palpable és eixe tros de bon cuixot llançat enmig del carrer. Quan en altres pobles s'usaria per a fer una bona sopa, llentilles o similars, ací com que anem sobrats, el tirem al carrer. I perquè vegen que no és un cuixot qualsevol, li posem la caixa original al costat. 

En pla més seriós: Alguns estan sobrats o són tan guarros que pensen que tot es pot llançar enmig del carrer?

-

2 comentaris:

Vicent Maganer Ripoll ha dit...

No home no, això es que hi ha espècies autòctones de la zona que s'alimenten molt bé, i clar, hi ha que ensenyar-les un reclam per a que menjen agust.

Anònim ha dit...

Anem sobrats de guarros.