L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de març del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Te'n recordes? Plovia, plou i tot segueix igual.



Te'n recordes quan plovia i l'aigua s'acumulava al sud de la ciutat? Doncs no cal que te'n recordes perquè ara pots anar i vore com continua acumulant-se igual només plouen quatre gotes.

Te'n recordes quan es va posar un cartell anunciador de la urbanització que ho arreglaria tot? Doncs cal que faces memòria i te'n recordes perquè el cartell ni està ni s'ha fet res del que deia. 

I sempre que plou, es forma la piscina. Una piscina al costat de la Casa  de la Cultura. I els veïns, els empresaris, els conductors que hi passen... tots estan fins.... de l'aigua acumulada al carrer. 

I encara que el nostre govern municipal afirme que ho ha solucionat tot i que no s'acumula l'aigua, que desapareix en minuts, les fotografies d'aquest mateix matí ens diuen tot el contrari.  Com sol passar: mai no plou a gust de tots.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra no hace falta ver lo de casa de la cultura date una vuelta por el pueblo y veras los desagues del paseo etc. etc. como van de llenos pues no tragan lo que se supone que deberian por la falta de conservacion y si ves por la parte del ambulatorio y por donde tiene la tienda el murciano para cruzar te las ves

Anònim ha dit...

Cotorra pues hoy habian dos cubas en el paseo tambien seria por los desagues que hay pues enfrente del bar chapa se ve que los desagues que hicieron cuando el parque no van como deberian

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho sabem, ho sabem.... xé, que som tots de Tavernes. I el tema de la cuba del passeig... què vols que et diguem? Com el de la cuba del Passeig Colom, on està totes les setmanes.¿ Per què serà?

I si ens hem fixat en la Casa de la Cultura ha sigut perquè és el mateix PP qui en el seu web diu que "la zona sud del poble" no té problemes. Simplement perquè vegen que en té de problemes. I tant. I és que no xafen el poble.

El tio de la vara ha dit...

i eixe col·lector del que es vanagloriaba el PP pagat amb diners de tots?

Anònim ha dit...

Y SI BAJAIS POR LA PLAYA VEREIS QUE CHULO ESTA TODO