L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de març del 2011

La piscina de la piscina



La nostra Cotorra aprofitant que és dissabte se n'ha anat a fer una visita als amics i amigues del parc de la piscina. I s'ha trobat amb les portes tancades! Potser era perque feia mal oratge i perquè tot s'havia converit en un fangar per les pluges de la nit.

Així, que la nostra amiga s'ha quedat sense fer el barret que volia i no ha pogut contar-los les novetats que hi ha pel poble. Això que anava a contar-los... ho diu ella, però com és una escodrinyadora segur que havia anat per vore si els animals havien vist i oït alguna cosa interessant de la piscina...

La piscina? Bé, mentre arriba el dia - que arribarà!- ens podem apanyar amb la piscina de la piscina. Perquè amb tants bassals ja sembla el parc això: la piscina de la piscina.

I mentres tant continuen les obres.  I pensar que fa poc es feia la inauguració.
-

3 comentaris:

El tio de la vara ha dit...

Doncs al park infantil que han fet nou, s'ha instal·lat un paviment del tipus que retiraren a la casa de la cultura. Passarà el mateix? ara quan el proven els xiquets veuran que no és optim i el llevaran? voldria estar equivocat.

quina merda de park i quina merda de disposició dels elements. Sobre eleven amb un muntó de terra tapant els cars i abandonats col·lumpis que instal·laren no fa mols anys. Això quin il·luminati ho ha pensat? i qui ho aprova? hi ha que tenir mal gust!.
Ara diuen a la radio manolo que ca saoret es canvia on estava M de Maria. Ara que? les dietes de l'ajuntament a P de picina?. Si hi han pèrdues al bar també o paga el pueblo? que bonic és ser del PP hi que et donen feina i negoci.
Estic encès vaig a veure si sope i em tape cap i tot.

Anònim ha dit...

Xe Cotorra que saps de la piscina? per què pel poble es parla molt però ningú sap res de bona font.

La Cotorra de la Vall ha dit...

De la piscina sabem el que es diu pel poble. Els comentaris, els rumors. Demà dilluns farem un recopilatori d'"ecos de la societat vallera".