L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 4 de març del 2011

L'escriptora i poetessa Encarna Sant-Celoni presenta a Barcelona "Al cor, la quimereta"

 
La valldignenca Encarna Sant-Celoni acompanyada de la música i cançons de Maria Antònia Pujol ofereixen un recital musicoliterari basat en la novel·la "Al cor, la quimereta" (accesit del Iv Ciutat de Torrent) i reeditada l'any passat. L'acte tindrà lloc hui a dos quarts de vuit del vespre (19.30h) al restaurant EL SETIAL de Barcelona (C/ Regomir 11).

La gent de La Cotorra et felicita, Encarna, i des de la llunyania de la Valldigna sàpigues que el nostre cor avui està amb tu.  Enhorabona

Dades de l'autora

Encarna Sant-Celoni i Verger (Tavernes de la Valldigna, 1959) ha guanyat els premis de narrativa següents: el Vila d'Alaquàs (1983), per La primera missiva, mais ce n'est pas la dernière; el Ciutat de Cullera (1983), per Dotze contes i una nota necrològica; el Joanot Martorell de Gandia (1985), per Siamangorina, i el Vila de Puçol (2005), per Guarda’t dels Jocs del destí. Accèssit del IV Ciutat de Torrent , amb Al cor, la quimereta (2003 i 2009), ha fet una versió en prosa del poema finlandés la Kalevala, d’Elias Lönnrot (1994), i ha traduït, de l’espanyol dos llibres juvenils de Josep Cháfer (El destí de Ben Sortut, 1989, i Salim, 1994), i del francés Els mil i un quarts d'hora, contes tàrtars, de Thomas-Simon Gueullette.
 
Quant a poesia, ha publicat Sènia de petits vicis (1989), arran de pantomima (1991), Dèria i fal·lera (1996), i Sediments d’albaïna i maregassa (2002); ha cotraduït del danés Sottovoce, d’Anne Marie Dinesen (1992), i DIGTE-POEMES, una antologia de la poeta Tove Ditlevsen (1995), i és l’antòloga d’Eròtiques i despentinades. Un recorregut de cent anys per la poesia catalana amb veu de dona (2009).
 
Així mateix, és coautora de dos llibres de llengua: Reciclatge (1992) i Accent greu (2000); ha col·laborat en diverses revistes i publicacions, i ha participat en molts homenatges i llibres col·lectius, sobretot de poesia.
-