L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 6 de març del 2011

Pedro J. Ramirez li canta les veritats a Rajoy i als valencians i valencianes

No cal ser un geni per saber que Pedro J. Ramirez de "El Mundo" no és un home d'esquerres sinó més bé el contrari. en un aclaridor video que només dura 2 minuts i que val la pena, i molt escoltar, ens explica a tots, i especialmente als valencians i valencianes, el que ens suposara que el PP haja nominat com a candidat a president de la Generalitat a Francisco Camps. 

Nosaltres pensem que el problema no és encara tot eixe, sinó que  hi ha un altre afegit: que ens avisen, fins i tot, personatges com Pedro J. Ramirez, de la classe de dirigents que tenim però com si sentirem ploure. I així ens va: l'atur a tope; recursos públics usats per a events, grans obres i Formules 1 i Golf, Sanitat a la cua d'Espanya, fracàs escolar fins a més del mes amunt, infraestructures que calen sense fer en els pobles com la nostra circunval·lació i propaganda, molta propaganda en els mitjans pagats per tots.

Bé. Aquest és l'enllaç. Ja ens digueu. Avise'm que hi ha propaganda inicial del Corte Inglés. Ni l'ha posada la gent de La Cotorra ni cobrem per ella.

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/02/24/opinion/1298567759.html


-

2 comentaris:

vicent ha dit...

Encara que no vé a conte i res té a veure amb la informació que ens ocupa en aquest lloc, vull preguntar a la Cotorra de la Vall si sap alguna cosa sobre la presentació de la candidatura d'EU que segons tinc entés va ser realitzada el passat dissabte. Ho dic perquè no apareix res al blog. Igual és, com sovint assenyala la Cotorra, perquè no els han facilitat la informació, no crec siga per censurar-ho. Caldria aclarir-ho.

Si no m'han informat malament, l'acte va servir per donar a conéixer les persones que ocuparan els cinc primers llocs de la llista. De la resta no s'ha dit res. Serà perquè volen mantenir-nos en suspens fins l'últim moment o perrquè encara no han aconseguit les persones necessàries? Igual hui dimarts, quan isca de casa trobe la informació a la premsa comarcal.

De tota manera, m'agradaria vuere la informació publicada a la Cotorra. Crec que hauria de ser així igual que la resta de candidatures, si és possible.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si segueixes aquest enllaç

http://www.laveu.es/actualitat/politica/2434-esquerra-unida-dona-a-coneixer-els-5-primers-llocs-de-la-candidatura-de-tavernes.html

i lliges al final, la coletilla final que escriu el webmaster del lloc "Enviada per Esquerra Unida", tens resposta al teu comentari.

Vosté, amic Vicent, ja l'avança: no ens han enviat la informació.