L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de març del 2011

Pels Pobles de la Safor diu No a les prospeccions petrolieres i exigeix a tots els partits la mateixa defensa del territori en altres qüestions ambientals.


Exigim que el posicionament unànime de tots els partits, sindicats i agents econòmics  al voltant de les prospeccions petroleres perquè danyen el paisatge i el turisme, es faça igualment patent amb la resta de qüestions territorials, la construcció, la especulació de la terra,el model territorial fonamentat en el formigó, l’abandonament del camp...Totes són qüestions que fan tant o més mal al territori, al paisatge i al turisme que les dites prospeccions.

Per altra banda, també volem manifestar el nostre rebuig a aquestes prospeccions que evidentment, danyaran els nostres ecosistemes i generen expectatives, possibilitats i oportunitats a futures explotacions. 

Igualment, volem senyalar que aquestes possibles explotacions futures, no únicament estarien ubicades a la costa sinó també tenen un marge de possibilitats i d’infraestructures potents al fragment de terra adjunt a la costa, i en el nostre cas, el de la Safor, cal destacar la Valldigna com la més mal parada. La Valldigna ja ha quedat molt mal parada del cas de les línies d’Alta Tensió, i no volem que aquest s moviments al voltant del petroli, siguen el germen de nous delictes ambientals i territorials.

És important la unitat de totes i tots front a la defensa de la nostra terra, i volem denunciar la hipocresia d’aquells que ara abanderen aquesta defensa i promouen altres destruccions o callen quan s’atempta contra els nostres pobles. Exigim la mateixa actitud davant de les agressions que des de la Plataforma Pels Pobles de la Safor fem de forma constant, públiques.

Mentrestant alcem de nou la veu, la nostra, la de la Plataforma Pels Pobles de la Safor, per dir, NO  A LES PROSPECCIONS PETROLIERES A LA SAFOR NI AL PAÍS VALENCIÀ!!!!

- Remés per P.P.P.S.
-