L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 16 de març del 2011

Resistiré





"Resistiré.  Malgrat tot resistiré. I esperaré a a que vinga el Pla Camps i em salve. Fa temps que espere i estic cansat d'estar així.Però resistiré".

Això ens sembla dir aquesta teula, mesos i mesos en equilibri, sostinguda per un petit boci de pasta a la paret. Un equilibri a l'aire, orgullosament fent front a les inclemències del temps, a l'aire i a la pluja. Mentre espera que li arribe el Pla Camps. Mentre espera que les promeses incomplides siguen complides.  Fins quan?

I això ens ha fet recordar una popular cançó d'un popular duo ben dinàmic:

Resistiré erguido frente a todo,
Me volveré de hierro para endurecer la piel,
Y aunque los vientos de la vida soplen fuerte,
Soy como el junco que se dobla
Pero siempre sigue en pie.
Resistiré para seguir viviendo,
Soportare los golpes
Y jamás me rendiré.

I si en voleu més, només cal fixar-se en la resta del voladís com està. ¿ Te'n recordes? Fa uns anys no estava així.

"Que l'opressora incultura muira baix les nostres mans....". (Himne a Tavernes)
-