L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de març del 2011

S'inaugura la biblioteca municipal


Tavernes va "inaugurar" (sic) dimarts la biblioteca municipal després de quasi dos anys de funcionament. El president de la Diputació, Alfonso Rus, que anava acompanyat pel diputat responsable de la instituticio i president comarcal del PP, Salvador Enguix, van recorrer les instal·lacions i l'arxiu, acompanyats per l'alcalde valler, Manuel Vidal.

La proximitat de les eleccions sembla ser que obliga a fer aquest tipus d'actuació i a "inaugurar" el que fa temps que està en funcionament aprofitant l'adequació de l'arxiu.  L'obertura ja fa dos anys la podeu llegir:


De nou "Las Provincias" se'n fa eco de la "inauguració" i a mes informa que a la nostra biblioteca hi ha més de 20.000 exemplars (no està gens malament: 1'1 llibre per habitant) i que "Tavernes ha contado con una inversión por parte del ente provincial de 579.250 euros para equipar el archivo". ¿579.250 per equipament de l'arxiu? Sembla com si s'hagués multiplicat per 10 la  xifra original.

Ara, igual ens veiem d'ací uns dies que s'inaugura el "Braç Treballador", el nou institut, la piscina municipal (encara que siga en pla "virtual" amb la visita a les instal·lacions de les nostres falleres majors com l'any passat), la millora del Parc de la Piscina després de les obres que s'hi fan de reforma, les millores del Vergeret i el pavelló multiusos... etc. etc. 

El que no s'inaugurarà, entre altres coses promeses pel PP, és la ronda de circumval·lació, el Parc del Cantalot, el Parc Tecnològic, les obres del Pla Camps moltes de les quals ni se sap d'elles.  

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A tots el seguidors de la Cotorra, hi ha que intentar que estos personatges no esn tornen a governar mai mes. Es una vergonya el que esta passant en aquest poble.Son un tall de desproposits el que fan. I el concurs del nom que li tenen que posar al nou Parc. i el carrers que estan tots abandonats, i la part de dalt del muro que seria una molt bona senda per a fer excursions i que la tenen abandonada, hara tornaran a dir que estan fent el parc cantalot, i els dos milions d'eruos del parking...estariem dies i dies diguent el que no han fet.

El tio de la vara ha dit...

Any 2007
panfleto del PP

"ELS COMPTES MUNICIPALS ESTAN SANEJATS
hem cancel·lat totes les pòlisses de tresoreria que havien arribat a ser de 1.500.000€ i ara tenim 1.505.500€ a termini fix (més de 250 milions de pessetes). Açò suposa que en compte de pagar interessos, en cobrem.
La gestió econòmica del Partit Popular ha permès aprovar el pressupost d'enguany amb un superàvit de 1.686.000€ (més de 280 milions de pessetes). Açò significa que hem aconseguit tindre més ingressos que despeses per primera vegada en la història d'este Ajuntament.
El deute municipal ha passat del 180% que hi havia en 1995 quan el Partit Popular va guanyar les eleccions, al 80% de finals de 2006."

i fins ací puc llegir.

Que han fet? contar mentires? ara quin deute tenim? el 2000%? es curios però si teniu a ma el pamfleto llegiu-lo i vos sorprendrà el que no són capaços de fer estos matalafers.

decebut ha dit...

Matalafers, ineptes i tot el que vulgau, però ahí estan. Més rectes que un ciri abans de la processó i més segurs que una pedra al calaix.

Posaran de candidat qui vulguen; portaran millor o pitjor programa, real o irreal; faran el que voldran i els tindrem manant quatre anys més. Compten amb molt de vot comprat i per contra l'esquerra dividida.

Ja va passar en 2003 amb la candidatura del PCPE (Partido Comunista de la Pueblos de España) o alguna cosa semblant, una opció que amb els pocs més de 50 vots obtinguts va permetre la majoria absoluta del PP. En 2007 no es va presentar aquesta opció però se'n va presentar una de nova: ERPV. Resultat de les eleccions, ells es queden fora, sense representació perquè 200 vots no donen per a molt i majoria absoluta per al PP. Un any més. En 2011, s'obri el ventall i a Tavernes apareix Iniciativa amb la qual cosa li restaran vots a EU. Resultats de les eleccions: majoria absoluta per al PP. I si no. Poc queda per comprovar-ho.

Una altra cosa. Els d'Inciativa i el Bloc perquè no van junts a les municipals amb el COMPROMÍS i en canvi si que ho fan a les autonòmiques? Algú em podria respondre la qüestió?

Aneuse'n tots a la...

Decebut amb esperança ha dit...

Jo no sóc qui per a contestar-te la pregunta, però si que el diré el que em va respondre una persona ben endins del Bloc:

Quan un nou veí arriba a un poble i es posa a viure a una casa, la cosa que sembla normal és que es presente al veïnat, qui diga qui és, que intente relacionar-se.
El Bloc, primer com a PNPV, després com a UPV, i ara com a Bloc està present a la política municipal des de 1979. Iniciativa fa dos meses que existeix a Tavernes. Crec que m'entens el raonament.

Damunt, si els d'Iniciativa han defugit quelsevol relació, si diuen que no volen saber res del Bloc, si diuen que encara que vagen en coalició a les autòmiques ells són un partit diferent, etc i etc. crec que ja està tot comprés i dit. Dos no es barallen quan un no vol, pero també dos no són amics si un no vol.


En tot, el demés estic d'acord amb tu. I m'entren ganes de... però ho tinc clar, he votat Bloc i ara no vaig a canviar perquè vinguen uns altres a donar-li més avantatge al PP. Tot el contrari, ara encara més al Bloc.I més arguments: l'unic que ens pots traure les castanyes del foc d'eixe "totum revolutum" de partits de 200 vots és el Bloc. Això ho tinc clar.