L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de març del 2011

Tavernes contracta 18 persones per a fer vigilancia en la ciutat.


Des del diumenge que es poden vore per la població a 18 persones contractades per l'ajuntament fent tasques de vigilància del trànsit prop de centres escolars i llocs públics.

Els 18 contractats pel govern municipal estaven aturats i la contractació s'ha fet dins del Pacte Territorial per l'Ocupació que s'ha signat a la comarca de la Safor, on participen també ajuntaments com Gandia i Oliva.

La contractació d'aquestes persones s'havia de fer inicialment per a tres mesos, amb la qual cosa acabava la tasca a maig, però segons diu avui Las Provincias s'ha decidit prolongar el temps de contractació fins a que acabe el curs escolar.

Podeu llegir més informació a:

-

5 comentaris:

Realista ha dit...

m'alegre per aquestes persones no obstant ..són del poble? tenen coneixements sobre seguretat vial? de quina autoritat disposen?

Novament es posa de manifest les mancances d'aquest ajuntament en seguretat, ne serà que falten policies? o pot ser no interessa políticament un funcionari qualificat que cobra més i no es pot manipular? O bé per a llogar al fill de tal o de qual?

I eixos diners don ixen? es a dir , estaven als pressupostos? si és així com és que sa sabut res ni escoltat res d'aquestos llocs de treball fins ara? i si no és així, que han fet augmentar el deute en pro de propaganda electoral?

ah! ja ho veig per això.. han contractat a gent de fora per tal que no facen soroll quan els acomiaden en passar les eleccions.

Anònim ha dit...

eixe servei el tindria que fer els municipals que son els que tenen el dret de parar, ahir a mí me tingueren parat a l'altura del parking a les 11'30h dos xavals que estaven parlant entre ells i me pensava que era per l'obra que hi ha enfront de ca mollaro i resulta que estaven entrenant-se amb la senyal, no m'agrada aquest servei, crec que podríen triar gent parada i que arreglaren els carrers que està ple de clots i demés coses de profit, estos 18 que han llogat suponc que seràn vots pal PP.

Anònim ha dit...

en gandia este servei esta fenlo proteccio civil. ja que els aturats de alli presten aquest servei a i a oliva tambe . jo soc xofer i els vec per els encreuaments . crec que aci si hi ha aturats de proteccio civil o creu rotja deuiren de estar alli. ja que estan pa lo ruin perque no per a quant hiha algun euro per guanyar? a i estos de prote si tenem formacio basica.

... ni un dia més, fora el PP!!! ha dit...

Una nova acció del clientalisme en que ens té acostumats aquest alcalde... i si, la gent contractada és del poble, almenys en la seua majoría, pel que JO he vist.
Clar, calen gent del poble, per tal de passar comptes de cara a la contractació de vots, o cal dir-li compra???
Per a que fer un gran programa electoral, si podem contractar els vots que calguen!!!
Manolo, Manolo, que ja fa temps que t'estem veient el rabo i això ja fa molta pudor!!!
A vore després on t'amagues quan et demanen tots la feina promesa.
I ara, també resulta, que se li ha aparegut l'angel Gallardón i li ha encomanat plenar d'obres el poble... Vinga, que amb aquest ritme la piscina l'obriràn aquest divendres... vaig a vore si em compre un bikiniiii!!! Per cert, sembla que el bar ja està adjudicat... ara deixaràn l'M de María i aniràn al bar de la piscina... i nosaltres a pagar els esmortzars i dinars!!!
I vinga, que continue la festa, això si, que la pgauen els veïns!!!

Salut!!!

Anònim ha dit...

pense que Manolo no vol guanyar les eleccions. El que vol és perdre i així comprar-se un mercedes igual que el seu predecessor.