L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 d’abril del 2011

Compromís mantindrà el grup parlamentari de les Corts Valencianes, segons l'enquesta de "Público"




El PP aconseguiria el 50,4% dels vots, el que equival a 55 dels 99 escons que conformen les Corts Valencianes.

Enllaç:

Per la seu banda, el PSOE , amb el 32'6 % dels vots, perdria 3 dels 38 escons que va obtenir en les passades eleccions autonòmiques.

EUPV obtindria el 5'7 % dels vots amb el que es situaria amb 5 escons.
 
Compromís-Bloc aconseguiria també el 5'7 % dels vots i se situaria amb 4 escons.

FITXA TÈCNICA
Sondeig realitzat entre el 4 i el 7 d'abril del 2011 per Obradoiro de Socioloxia para Publico

-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorra:
saps si hi ha algun sondeig fet a tavernes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens ha arribat notícies de gent que ens ha dit que li han fet una enquesta per telèfon.
No podem dir res més. Si a algú de nosaltres ens la fan, ho donaren a conéixer encara que siga per confirmar que s'està fent.

Anònim ha dit...

El psoe 35, si es que encsr hens passa poc.

Anònim ha dit...

cotorra, t'has equivocat en la fitxa tècnica. has posat any 2001

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gracietes. Corregit.

Anònim ha dit...

I els valencians li donarem majoria absoluta a una llista d'imputats i implicats en presumptes delictes que inclouen financiació il·legal del partit?

Tenim el que ens mereixem!

Anònim ha dit...

Recopile un comentari de la notícia del sondeig de Público que em sembla molt il·lustratiu de la situació del País Valencià vista des de fora:

"El pueblo es soberano, nadie dijo que fuera espabilado, y si a los valencianos les mola tener a semejantes impresentables como representantes, pues están en su derecho. No hay mas que hablar".

Per un futur digne ha dit...

Ami hem van dir que aquesta enquesta estava feta amb molt poca població. Jo crec que no deu de tindre molta fiabilitat. Ames hi ha un empat a 5,7% amb diferent nombre de diputats aurien de dir les enquestes per circuncisió. Però la poblacio de l'enquesta encara seria mes menuda, han intentat camuflar informació.

Anònim ha dit...

Crec que és la primera enquesta que veig on està clarament especificat EU i Compromis-Bloc om a dues alternatives diferents. Com es va dir en un comentari, fins ara les enquestes ho mesclaven i s'armaven un bon bollit amb el nom Compromis com a paraigües dels dos.

I si hi diferents escons per a un global del 5'7% pense que serà perquè el resultat es global a nivell autonòmic pero els escons es trauen a nivell provincial.

De totes maneres, m'alegre per Compromís i per EU. I a vore si d'una punyetera el 5% es queda en el record. Considere que el dificil es trencar-lo a partir d'eixe dia no ens podran vendre la burra amb el vot útil, que sempre ha demostrat ser inutil per als valencians.

falcó ha dit...

Les enquestes són dades referents i poc fiables, no en quan al resultat global sinó, amb els percentatges i nombre d'escons, quan ens referim a les opcions minoritàries i sovint serveixen per a marejar la perdiu, com vulgarment o popular se sol dir, i per als interessos d'uns i d'altres, segons per qui siguen encomanades o realitzades.

De tota manera, el PP seguirà amb la seua majoria absoluta, el PSOE abaixarà de vots què seran recollits per EU (que així recuperarà antics votants i per això és mantindrà amb representació a les Corts Valencianes), i Compromís probablement supere EU.

D'enquestes i sondejos se'n voran, des d'ara fins el 20 de maig, molts o probablement massa. Però, igual que les estadístiques, les enquestes estan per a trencar-se