L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 5 d’abril del 2011

El Centre UNESCO València celebrarà enguany una nova edició de la "Multaqa de les Tres Cultures" els dies 17, 18 i 19 de juny en el monestir de Santa María de Valldigna



Enguany la "Multaqa de les tres cultures" compleix la setena edició i el lema serà “La ciència i l'esport: passarel·la dels joves cap a una cultura de Pau”. El Centre UNESCO València , amb la col·laboració de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i sota els auspicis de la Comissió Nacional Espanyola de la UNESCO, proposen tres jornades la fi de les quals és l'aproximació i el coneixement de la història compartida pels pobles mediterranis.

Per reforçar el lema d'aquesta edició, el Centre UNESCO València, comptant amb el suport de la Comissió Nacional Espanyola i amb l'entusiasme del president de la Fundació Cultura de Paz, Federico Mayor Zaragoza, i de l'Ambaixador d'Espanya davant la UNESCO Ión de la Riva ha decidit fer lliurament del Premio UNESCO-Valldigna al Museu de Ciències Príncep Felipe en la figura del Director Científic, Manuel Toharia. També, serà premiada la Selecció Espanyola de Futbol a través del jugador Andrés Iniesta i els nens de Fuentealbilla, poble d'Iniesta, autor del gol del triomf d'Espanya en el mundial.

-

1 comentari:

jomateix ha dit...

No sé si ho acabe de vore això de la Multaqa.....les tres cultures són un tòpic molt pastat...a mi, la que em preocupa és la meua..les altres tenen molt bona salut. Respecte als premis UNESCO...res a dir..em fa l'efecte que és més de lo mateix. No tinc res contra Toharia ni els nens de vilalbilla...però si els premis es donen a casa, algun hauria de quedar-se a casa.