L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 7 d’abril del 2011

El govern del PP de la Generalitat no commemora la constitució de les Corts Valencianes


Avui dia es commemora (millor dit, s'hauria d'haver commemorat) la constitució de les Corts Valencianes, però no s’ha celebrat cap acte institucional al parlament valencià, ni una breu reunió plenària per a llegir un manifest.

Una vegada mes el govern del PP de la Generalitat demostrar no tindre cap estima per les institucions valencianes i renega, com fa habitualment, del passat d’autogovern de l’antic Regne de València.

Després de 750 anys, els valencians hem pogut recuperar les nostres institucions però es tasca important dignificar-les. I una manera de dignificar-les és que defensen els interessos i els drets de la ciutadania i treballen pel benestar de les valencianes i els valencians. 
-