L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 d’abril del 2011

El transfugisme i els transfuges cobren protagonisme en les pròximes eleccions valencianes


El diari "El País" ho afirma amb rotunditat: de res, o ben poc, ha servit el pacte antitransfugisme que firmaren el PP i el PSOE. Ells mateixos són els partits que mensy cas han fet al seu pacte, i els alcaldes o regidors que es van aprofitar d'un trànsfuga per arribar al poder, ara  repeteixen i damunt premien premien i recompensen a aquells que van trair i abandonar el partit pel qual es van presentar.

L'enllaç:


Afirma el diari que el cas més cridaner és el de la Vall de Laguar: el regidor Josep Manel Barber, cap de de llista per Esquerra Republicana del País Valencià, va donar l'alcaldia el juny de 2009 a Francesc Gilabert, del PP, amb una moció de censura. Ara el regidor d'Esquerra va de dos del PP.

Els alcaldes del PP de la Vila Joiosa i el de Dénia, Jaime Lloret i Ana Kringe, van de candidats malgrat que arribaren a l'alcaldia gràcies a un trànsfuga. A la Vila Joiosa, Quico Melero, el regidor que feia possible la moció, figura a la llista del PP en un lloc de sortida i la direcció regional noha obert la boca. I a Dénia, el trànsfuga del PSOE, Juan Collado, ara figura a la candidatura autonòmica del Centre Democràtic Liberal.

Pero el cas que més s'ha parlat ha sigut sempre el de de Benidorm. Agustín Navarro, del PSOE es donava de baixa per aliar-se amb el regidor del PP, José Bañuls, i aconseguir l'alcaldia. El fet va donar molt que parlar per estar implicada en tot l'afer la mare de la ministra Leyre Pajin, regidora a Benidorm. Ara Navarro es presenta com a cap de llista pel PSOE i com a independent.
-