L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - CUP DE BENIFAIRÓ




La CUP de Benifairó de la Valldigna, després de mesos de debat, d'estudi, d'assemblees, de reflexió; decideix anar endavant i presentar candidatura a les eleccions municipals del 22 de maig. Hem de dir que la CUP som tots els que creiem amb l'unitat popular per canviar i millorar la societat. Les persones que van a la llista:

Josep Lluís Alberola
Carles X. Rodríguez
 Joan Bautista Serra
Mª Carmen Sánchez
Julià Company
J. Salvador Ferrando
 Jesus Blasco
Sergi Vercher
 Adrià Donet
 Suplent: Joan Aznar.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) és un projecte basat en la  convivència diària amb la gent del poble, del carrer, del bar,de l'esport, de la música, de la cultura en general, de la gent oberta, participativa i  crítica amb la societat, de la gent humana, sensible,lliberal,que vol un canvi, una alternativa que els done poder participatiu i valent per començar a canviar aquesta situació d'incertesa i decadència que vivim.

-

3 comentaris:

JOSE LUIS PERALES ha dit...

És la Benifairo's CUP?

Anònim ha dit...

Endavant companys, ja és hora de sortir al carrer amb la cara ben alta i dir prou a tots els escurabutxaques que ens ignoren i vilipendien continuament.
Els lladres ja no venen d'Almansa, no. Que els tenim a casa.
Salut.

Anònim ha dit...

sobretot del bar...