L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC I EL DEUTE MUNICIPAL


El Bloc redactarà i executarà un Pla de Sanejament Econòmic per reduir el deute de l'ajuntament perquè només un ajuntament sanejat durà a cap polítiques i inversions que beneficien a tots.


El Bloc, en paraules del seu candidat Jordi Joan, ha assenyalat que una de les primeres accions de govern a l'ajuntament serà "elaborar un Pla de Sanejament Econòmic que, unit a un nou Pla de Finançament i d’Inversions, permeta avançar en l'acabament de l’endeutament del nostre Ajuntament". El candidat remarca que seran plans per a executar, per a dur a cap i no perquè queden en un calaix sense compliment.

El candidat assegura que el Pla de Sanejament és necessari per tallar i disminuir el deute de 20 milions d'euros de l'ajuntament, i també per facilitar l’abaixada general d’impostos. També ha assegurat que, amb el sanejament, el Bloc "aconseguirà que el pagament als proveïdors locals siga de manera immediata, sense endarreriments".

Jordi Juan ha assenyalat que "acabar amb l’endeutament de l’Ajuntament és acabar amb l’endeutament de cadascun de nosaltres. El deute de l'ajuntament és el nostre deute, el de tots i totes, i hem se ser conscients que una situació greu de deute municipal, com que la que tenim, només aporta dificultats i entrebancs per dur a cap polítiques socials, culturals o esportives que beneficien a tots els ciutadans o executar programes d'inversions"

El Bloc considera que "el compliment del Pla de Sanejament i el de Finançament i d’Inversions serà la ferramenta que ens ha de permetre des de l'ajuntament desenvolupar politiques de modernitat i  progrés per fer possible el model de ciutat del segle XXI que tots volem".
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

però el pla de sanejament no està ja realitzat???
a més a més, el funcionament d'un ajuntament no es per partides? i cada partida es per a una cosa?
i a més a més de tot això no pot ser que un ajuntament tinga un deute considerable i tinga una renta d'inversió que pot fins i tot superar el deute?

no hi ha una llei que regula això, en la que es diu que no es poden destinar unes partides a altres utilitats que no sigen eixes partides?

sols es una pregunta, jo la deixe, almenys el administrador ho sabrà, ja que no va a publicar-se!!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

I per quin motiu no s'anava a publicar el teu comentari? No insultes, ni entras en temes personals - i no polítics- de ningú... així que no comprenem a que ve això de que no es publicaria.

Nosaltres no te la podem contestar, ni a eixa pregunta, ni a les altres que fas.

Ara si que volem fer un petit incís: Des de fa ja algunes legislatures el PP es veu obligat a redactar Plans de Sanejaments que van com a complement dels pressupostos. Uns plans obligats legalment que, segons tots els grups de l'oposició, no s'han complit mai. I a la prova ens remetem: des de fa anys el deute municipal, puja i puja i puja.

I hem dit que "es veu obligat" perquè això ho marca la llei per tal de poder aprovar els pressupostos quan els compter's se n'han eixit de mare.

De tota manera, quan un partit proposa en el seu programa electoral que farà un "Pla de Sanejament" nosaltres entenem que SI GOVERNA farà un pla D'ACTUACIO COM A PARTIT per tal de dirigir o controlar les finances, els contractes,etc, etc: a que dona o no prioritat a l'hora de gastar els diners o les inversions, etc etc i que no té res a vores amb el Pla de Sanejament que aprova el ple junt al pressupost, derivat d'una obligació legal.

Pensem que has confundit les coses i has confundit els plans.