L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC I LA PLATJA I TURISME

El Bloc desenvoluparà els sectors aprovats  al PGOU, millorarà els serveis de la platja i posarà en marxa el "Pla de Turisme"


El candidat del Bloc a l'alcaldia de Tavernes, Jordi Juan, ha informat que "contemplem la modernització de la platja amb el desenvolupament dels sectors aprovats al PGOU. Alhora promourem i impulsarem la construcció d’hotels, restaurants i càmping, per tal de crear nous llocs de treball".

Jordi Juan ha indicat que "la potenciació de la platja l'hem d'aconseguir a través de la millora de serveis, entre altres, com el transport públic, la neteja i arreplegada de fems, més dotació de policia local, la potenciació del centre infantil i, en allò que respecta a la zona de bany, la vigilancia estricta de la salubritat de la sorra i l’aigua de la mar". 


El candidat apunta que cal potenciar i millorar el servei de vigilància i buscar les millors condicions perquè siguen entitats sense ànim de lucre, arrelades a la nostra societat vallera i amb experiència qui el duga a cap. També es mostra a favor d'ampliar progressivament el servei a tota la zona de costa amb nucli poblacional i no nomes al nucli principal.

El Bloc afirma que promourà el "Pla de Turisme" que facilite l’arribada de turistes durant tot l’any aprofitant la vessant "sol i mar" de la platja, la cultural dels punts i llocs històrics de la Valldigna i el turisme rural amb la potenciació del senderisme i zones de muntanya.
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojala poguera signar amb el meu nóm.
Vos passe un anàlisi de la situació política baix el meu punt de vista. No soc militant de cap partit polític, però des de sempre he estat molt vinculat a eixe monet per motius laborals.

No m'agrada la gent del PP. O estan per interessos o per incultura. Explique: estar amb el PP per incultura no vol dir ser males persones ni ser conscients del què fan. Més bé al contrari. Tavernes, igual què a la Comunitat Valenciana, te massa bones persones. Persones que no volen problemes, ni maldecaps, ni quedar mal amb la gent, i que no veuen les intencions amagades de polítics impresentables.

Jo no crec en el sistema polític actual. Permet que gent que no ha demostrat de cap manera la seua vàlua, ocupe càrrecs a l'administració.

El dia que per a ser polític, tingues que passar uns exàmens o unes proves específiques, que garanteixin un mínim de preparació i honestedat, jo confiaré en la classe política.

El dia que un polític, quan estiga immers en un procés judicial, o imputat, estiga OBLIGAT a deixar el mon de la política, jo confiaré en la classe política.

El dia què estiga prohibit utilitzar diners públics en benefici particular, i què els responsables d'eixes polítiques responguen penalment amb les seues responsabilitats, confiaré en la classe política.

El dia què els polítics puguen deixar d'entrar a dit als seus panxes agraides a treballar a les institucions, en lloc de deixar que ocupen els càrrecs gent què s'ha preparat mitja vida, i què ho mereix sens dubte, confiaré en la classe política.
Així podria seguir fins esgotar la memòria assignada a este blog.

Quan dic que no m'agrada el PP perquè sols beneficia els seus interessos, és molt fàcil esbrinar el perquè: sols fa falta preguntar-se, en qualsevol de les actuacions, poques, dutes endavant pel PP del poble, açò, a qui interessa? Aleshores podreu VEURE perquè el PP del poble sols actua per interessos.

No m'agrada el PP per prepotent, interessat, populiste, buit de contingut, sense idees ni personal adequat, per la política del estàs amb mi o contra mi, etc.

No m'agrada el PSOE del poble, perque en 4 anys no diu esta boca és meua, deixa que els altres partits li facen la feina bruta, i ells a xuclar dels beneficis. Si bé ho mires, no hi ha pràcticament cap diferència entre PSOE i PP. Sols canvia el color corporatiu.

No m'agrada EU, perquè sols veuen la part negativa, critiquen, ataquen sense estil ni gràcia, i no aporten idees ni solucions. Criticar per criticar. No m'agrada la guerra interna i la ruptura que han tingut recentment, ni el colp d'estat que se li va fer al seu representant (sense el qual haguera desaparegut fa molts anys de Tavernes). Equip partit, vot partit.

No m'agrada IPT, perquè ha entrat a la vida política del poble de manera molt fosca, per una revenga i pataleta de membres d'EU. No m'agrada que no vaguen junt al Bloc a nivell local, tal i com van a nivell de Comunitat. I wem consta què no ha segut culpa del Bloc.

Anònim ha dit...

(continua)

Esquerra (com diuen ells al seu logo) o ERPV, no em diu rés. Sols em transmet imatge d'inexperiència absoluta, molt d'idealisme (sempre és bò), però amb ninguna garantia de prosperar. No em transmeten sensació de valencianisme. Transmeten imatge de sucursal, i això li fa molt de mal a l'autèntic nacionalisme valencià.

Gent de Tavernes tampoc em diu rés. No me produeix ninguna sensació excepte la d'interessos particulars dels seus membres.
No m'estranyaria què fora un partit pantalla potenciat pel PP.

Pel que fa a AXT, és una manera burda de disfraçar els interessos urbanístics dels seus dirigent, que han embaucat a gran part de la seua candidatura diguen-los que no són cap partit polític. Sols els mouen els sectors del PGOU on tenen interessos. Voldrien traure un regidor, que el PP se quede en 8 i poder quedar-se la regidoria de turisme per poder fer caixa. Ho han fet tan a les clares, que em demostren una gran incapacitat per, d'entrada, amagar les seues intencions i vendre-les com a que volen el bé del poble.

Els del Bloc no m'han agradat mai, perque em sonaven a aplecs, transnochats i què vivien en los mundos de yuppi. Però el nou equip i forma de treball que porten, m'han fet canviar d'opinió. I pense; gent que està en un partit politic menudet, on no poden traure morterà, que son els únics que veig coherents hui per hui i estan molt ben preparats i amb un programa lògic, realista i estudiat a fons, els veig com a gestors. Em transmeten imatge de modernitat i frescura.

Ixí veig el panorama polític del meu poble. I per a qui puga pensar què sòc d'algun partit, he de dir que he votat a EU (Eduardo), al PSOE(Ximo ALtur), al PP(Eugenio) segons en cada moment he vist i analitzat què era el millor pel meu poble. I esta vegada votaré al Bloc (Jordi), perquè, per eliminació, he vist què és la millor opció de totes les que tenim.

Publique este comentari en el Ventilador i en la Cotorra. En la Veu no, perquè no puc mantindre l'anonimat.

Adéu.

Anònim ha dit...

Y no deben olvidarse de los molestos ruidos de las motos y otros artiligios que perturban el descanso de los veraneantes

Anònim ha dit...

Sols una puntualització. Ximo Altur (candidat a l'alcaldia) era d'EU

Anònim ha dit...

Jordi:
No t'oblides de les platges accessibles, que per al PP han estat simplement salvar les apariències (horaris dolents, mala organització,...). I tothom de dret a disfrutar de les platges públiques.

Anònim ha dit...

En estas fechas, ya todo gira en relación a las proximas elecciones, pero la noticia que me gustaria leer, no se publica ni se publicará.
A mi me hubiera gustado leer que en Tavernes se constituia un gran pacto entre partidos para sacar fuera de la alcaldia al PP.
No será asi y el PP se congratula de ello, la división del voto los favorece, la candidatura que no llege al mínimo de votos, serán varias, le regalará sus votos al partido más votado, en este caso al PP. Con esto no quiero decir que solo tengan que haber dos partidos, solo que hay que analizar la situación y optar por la mejor solución, en este caso para Tavernes seria que el PP dejara de tener la alcaldia, y para ello la dispersión del voto no va a ser la solución, la solución pasaria por aunar esfuerzos y llegar a acuerdos politicos, pero antes de las elecciones, pero ahora ya es demasiado tarde, por desgracia nos esperan 4 años de más de lo mismo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim: aclarim per evitar confusions que la candidatura que no arribe al 5% que demana la llei NO REGALA els vots al partit més votat. NI REGALA NI LI'LS TRASPASSA.

Eixos vots realment es perden en el repartiment de regidors perquè no entren.

El que si esta clar és que davant una dipersió de vots, el partit majoritari sempre ix guanyant. I es podria donar el cas que enguany el PP amb el 40% tinguera majoria absoluta mentre el 2007 va aconseguir el 45%.

anònim censurat al ventilador ha dit...

Soc el primer anonim. Este comentari el vaig passar també al blog del pp, el ventilador de Tavernes, idèntic, i l'han censurat.
Textualment posa:
el ventilador de Tavernes dijo...

Advertència: hem tingut que suprimir alguns comentaris (pareixia que estaven enviats per la mateixa persona) i el motiu era el llenguatge excesivament ofensiu. Tambe hem suprimit un comentari per ser massa llarg, no podem posar aci dos pàgines.Demanem concreció, respete i cenyir-se al tema tractat.

Ja que acçi a la Cotorra l'han publicat, tots els lectors podreu veure si utilitze un "llenguatje ofensiu".
El que passa que qui diu les veritats, perd les amistats.

El tio de la vara ha dit...

Cotorra hi ha servei d'urgències a la platja en setmana santa?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem. No podem estar en tot.
Però si el refereixes al mateix tipus de servei que es fa al poble: guardia tota la nit amb metge, enfermera, celador... si a l'estiu no es fa, dubtem que es faça ara.
I més quan la Conselleria de Sanitat està retallant i retallant.

Si que sabem que el consultori a la platja s'obri dos dies a la setmana pel matí: coses de rutina, receptes...
Desconeixem també si aquests dies s'ha ampliat el servei.

Si algun lector en sap més.... esperem ens ho diga.

El tio de la vara ha dit...

este manolo sempre pensant amb el turisme!

Anònim ha dit...

23 d'abril Dia del Llibre. Sant Jordi.
Caldrà felicitar al candidat del Bloc i desitjar-li sort.