L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: ENTREVISTA A CARMEN CANET (PSOE)



 El diari Levante-EMV continua avui amb les entrevistes als candidats a l'alcaldia de les formacions polítiques amb representació a l'ajuntament. Avui és el torn de Carmen Canet,  candidata del PSOE.

Carmen Canet, en una entrevista que firma el valler Toni Alvarez Casanova, assegura que Tavernes està estancat i per a solucionar-ho cal explotar la platja, el turisme, el comerç i la industria, sense deixar de costat el sector de la construcció. 

La candidata del PSOE afirma que és presenta com a independent i es qualifica com a "de izquierdas y nacionalista, pero con una linia más moderada" alhora que assegura que no amagara les sigles del partit socialista, perquè també diu que cal diferenciar la política estatal de la local i ells estan per millorar Tavernes i no té res que amagar.

A la pregunta del periodista sobre el programa electoral indica el sanejament de l'ajuntament, l'adopció de polítiques socials i treballar perque les administracion les apliquen i quant a propostes concretes indica buscar la gent que necessita treball i distribuir-lo així com augmentar les ajudes a Carites. Quan a grans projectes, repeteix solucionar l'economia local i arreglar el problema de l'aparcament i l'espera del que passe amb la piscina.

Carmen Canet manifesta que el Parc del Cantalot es una cortina de fum després que la Conselleria haja dit que no té diners per dur-lo a cap i, seguint la línia del PSOE en el 2007, diu que sempren han recolzat el PAI Vall del Mar, però un altre tipo més sostenible i diferent.
La candidat del PSOE afirma que es porta molt bé amb el segon candidat amb el qual va competir per encapçalar la llista i sobre pactes diu que estan oberts a tots i confia que els altres ho estiguen, però ja avisa que les sensacions caminen en el sentit que la gent no està massa a favor de les coalicions.

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

O ens prens el pèl o no tens ni idea del que parles.
¿Nacionalista i d'esquerres? Una nacionalista en un partit d'espanyolisme ranci i castellanesc i totalment contrari a les nacionalistats perifèriques de l'Estat? Una nacionalista recolzant per un partit que ha estat sempre a favor i va ser el primer en imposar el 5% per impedir l'accés d'opcions nacionalistes al parlament valencià? Una nacionalista en el partit que ha aprovat per dues voltes un Estatut de vergonya per al nostre poble? Una nacionalista en un partit que ens ha imposat senyeres i una sarsuela com a himne oficial? Una nacionalista en un partit que desprecia la llengua dels valencians i no l'usa quasi mai? No paga la pena continuar.
Sincerament, no estàs en el lloc on cal, si ho eres, de nacionalista i d'esquerres que jo no m'ho crec. Tant bé que s'està de vegades amb la boca tancada.

Anònim ha dit...

Estos del Bloc deurien no presentar tantes propostes i missatges abans que els altres partits. Després van tots i se'ls copien. Que risa! Estos diuen el mateix, i voreu com Manolo en l'entrevista procsima fa igual. Bueno, a banda de dir que han fet el parc dels vents i que hi ha uns animals que estan maltratats i poc cuidats amb unes condicions ruins. Bueno i les gestions privaes del pàrking i posiblement de la piscina que ens duen a la ruina.

TONi ha dit...

Si clar Carmen, en un partit on l'any passat en una assemblea general decidiren llevar-se la denominació de PSPV. Que la tragueu sols quan us interessa, en eleccions.. No oblideu que sou un partit sucursalista de Madrid que acata ordres dels jefazos. I que en moltes matèries sols feu que dir si, amen! al que diu i fa el PP: Estatut, RTVV, seguim?

Per un futur digne ha dit...

Pero quin subrealisme es aquest de izquierdas y nacionalista està burlant-se de la població de Tavernes Caldria dirli a la señora Canet que el PSPV va signar a les Corts Valencianes el Estatut de autonomia de València fet pel PP, i que va estat ratificat pel PSOE a Madrid. I tambè el que a fet el seu partit amb les retallades socials, Inclús pense que es tindria que dir PSE perque no se que te de obrer, o PE, perque aiò si ho es "partido español".

Sarcasme ha dit...

I si es nacinalista i d'esquerres perque no sen va al PP. Posats a triar jo triaria un partit amb mes posibilitats de guanyar

Anònim ha dit...

Sincerament, no em quadren massa coses de la candidatura de la Sra Canet, persona a la qual respecte molt.
1ª- Que es denomine nacionalista, a tot cas nacionalista espanyola, perquè el Psoe no defén per a res els interessos dels Valencians.
2ª- Que en un món que tendeix a la eliminació de fronteres; on triomfa el fenòmen ERASMUS,la mobilitat i on estem tots asistint a la creació d'un vertader Crisol de culturs ( Melti`n' pot), tinga com a bandera que és nacionalista.
3ª- que puga combinar tan fàcilment postures antagòniques com ser per una part la presidenta de les confraries i catequista, a més de la seua feina al col.legi HHDC amb cap de llista d'un partit que va més allà del laicisme i s'abandera de l'anticlericalisme, l'abort i el matrimoni gay.
La tradició ens ha deixat frases que a la Sra Carme li venen de perles com- VOler estar en missa i repicant, o O eres Moro o eres cristià... encara que vullc pensar que la seua tàctica es la de ; no luches contra tu enemigo, alíate con él. si és així i intenta impregnar el PSOE de la cordura i cultura que a ella li faig tindre correcte, té el meu vot. Si nó, ahñi quedarà , com un "cul de mal seient"

Anònim ha dit...

Després de llegir les tres entrevistes fins ara publicades, esta em pareix la més fluixa.
Puc entendre que Karina diga poques coses per ser nova o no tindre coneixements de l'ajuntament, que Jordi intente vendre un producte i que faça propostes complicades, però és que Carmen no diu res, no proposa res, no explica res del que puga ser un programa de govern. I damunt ho amera amb paternalisme pla Caritas.
I això després de 4 anys d'estar en l'ajuntament. M'ha decepcionat.

Cambó ha dit...

Diu que és nacionalista formant part d'un partit, el PSOE, que va votar en les Corts Valencianes, en contra del requisit lingüístic per als funcionaris. És d'esquerres però dona suport a la família tradicional.
Formació política en té poca però visió de poble menys. Lo millor és quan li pregunten per una acció concreta i se'n va per peteneres a buscar a Cáritas. M'ha decepcionat.

Anònim ha dit...

pues que li diga al seu partit que mana del govern central que a vore quan dóna el multíplex per a que es puga vore la TV3 que molt de dir de PP pero el PSOE té la culpa legal i administrativa per no donar el multiplex i per no haver legalitzat la TV3 en època de Lerma.
per cert, el Canal9 castellà i de poca qualitat va ser invent del PSOE.

fàstic ha dit...

No vull discutir ni contradir cap dels comentaris publicats fins ara sobre l'entrevista de la candidata Carmen Canet publicada al Levante-EMV edició de la Safor. Jo, però, incidiria més en l'entrevistador que ha fet les entrevistes, no en la persona a la què no conec sinó al professional. De fet, el nom amb el què signa fa poc que el veig a aquest mitjà i una de dos: o és nou de trinca, amb la carrera acabada o escrivia en un altre mitjà i ara l'ha fitxat Levante.

El zero Zapatero no li'l posaria als entrevistats ni tampoc al professional sinó al mitjà o responsable/s. Karina i Jordi, dins la seua línia, han estat bé excepte la senyora Canet què ha fet aigua en alguns punts com els que s'assenyalen en diferents comentaris: Això no és per incapacitat o ineptitud de l'entrevistada, crec jo, sinó a l'insustancial entrevista o perquè ha respost a un guió prèviament pactat i acordat i que ha confeccionat una altra persona o persones que se'n donen de molt però... Res de res!

Doncs com deia, la mala qualificació a les entrevistes no la done als entrevistats ni tampoc a l'entrevistador sinó, al mitjà què, en aquest cas ha fet ús d'una persona novell, (encara que m'han dit que és de la Valldigna), per a un treball que cal considerar important. No és ni correcte ni prudent i entenc una falta de consideració i respecte del mitjà als ciutadans de Tavernes. Ja veureu, quan es publiquen les entrevistes dels candidats de Gandia, com el periodista que signa és el delegat del diari a la Safor o bé algún altre periodista però, no ho dubteu, serà coneixedor de la realitat política gandiana.

Vicent ha dit...

Jo crec que les preguntes són bones, el problema són les respostes.
Li pregunta per macroprojectes i Canet contesta el problema del pàrquing (que ja està fet) i per l'endeutament. La entrevistada no distingeix un macroprojecte d'un problema jurídico administratiu.

Anònim ha dit...

Esta dona vol quedar be amb tot el mon
i axio no pot ser, en la entrevista es veu calrisim quina idea du ella del poble. No te idea de com gestionar un ajuntament.