L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - ENTREVISTA A JORDI JUAN (BLOC)

 
El diari Levante-EMV continua avui amb les entrevistes als candidats a l'alcaldia de les formacions polítiques amb representació a l'ajuntament. Avui és el torn de Jordi Juan, candidat del Bloc.

Jordi Juan, en una entrevista que firma el valler Toni Alvarez Casanova, fa com balanç dels quatre anys que ara acaben el haver estat una legislatura on l'ajuntament no ha fet cap projecte i el que se salva són els projectes pagats per altres administracions.

El candidat del Bloc afirma que creu en el potencial humà, en la gent de Tavernes, per salvar el poble de la crisi i això ho farem potenciant la indústria, la mitjana i menuda empresa local i el turisme, on el Bloc dona un gran valor al turisme rural i de muntanya.

Activar els polígons industrials i crear llocs de treball sense precarietat, ajudar a la mitjana i menuda empresa, fomentar i recolzar el comerç i les tendes tradicionals i sobre tot a l'agricultura perquè torne a ser a Tavernes creadora de riquesa, en definitiva com diu Jordi Juan "recuperar l'economia productiva i deixar de banda l'especulativa".

També afirma que el Bloc posara en marxa un pla de sanejament amb ample consens dels partits per reduir l'endeutament del poble i que permeta no pujar més impostos, així com potenciar les polítiques socials.

El més cridaner de l'entrevista és l'aposta per la "Ciutat de l'Esport" ,  una idea a posar en marxa amb projecció de futur i per a dos o tres legislatures per tal d'acabar d'una vegada per sempre els parxes que es venen fent des de fa anys en materia esportiva i que fa que als pocs anys queden absoletes les instal·lacions. Jordi Juan afirma que és un projecte de consens entre tots els partits de l'ajuntament, amb el compromís que s'execute amb indepèndencia de mane qui mane en un futur, pero ja remarca que el Bloc ha preparat un equip humà i un programa amb l'objectiu de ser alcalde i governar Tavernes.

Jordi Juan afirma que no és un jornaler de la política, no es presenta per cobrar un sou d'alcalde perquè assegura que  ja té el seu mitjà de vida.
-

49 comentaris:

Anònim ha dit...

1. No pujar els impostos. Significa deixar-los com estan? No us pareixen abusius?
2. La "Ciutat de l'Esport",la nova depuradora, la piscina, el parking, .... suma i segueix el deute del poble.
3. Tots diuen que volen potenciar la industria, la mitjana i petita empresa, el que no diu ningú, es com s'ha de fer. Aleshores dubte de que tingueu una fòrmula màgica per fer-ho.

vicent ha dit...

Tu el que vols és que et donen pistes. Si vols saber, ves i estudia. Enlloc de criticar la voluntat de fer les coses millor del que estan fent-se fins ara, critica el que s'ha fet malament o no s'ha fet.

Per això, en esta vida tot es compra i tot es ven. Que després d'una llarga travessia del desert, d'una inacable sequera de projectes de ciutat i d'un massa llarg període d'absolutisme i despotisme a Tavernes, encara hi haga gent així. Què voleu?

Anònim ha dit...

Un cami per rebaixar impostos és demanar la revisió del Cadasdral, cosa que el PP sembla no va voler contemplar quan es van aprovar els presupostos passats. Ara ja ho diu, que venen eleccions. I sobre tot comlir i fer Pla de Sanejament, cosa que el PP ve dient que en farà des de fa dos legislatures i com que no compleix ni el que aprova en el ple, cada any més deute.

La nova depuradora (NI SE SABE), la piscina, el parking.... el deute és per culpa del PP que no va planificar com calia i ha donat tots els beneficis a les empreses privades concesionaries. I alguns partits que se'n diuen d'esquerra votaren a favor.

Ciutat de l'Esport? De puta mare si com proposa es per a fer en 12 o 16 anys i anar acabant els parxes esportius que tenim en tots els esports. Inversions en esports se'n fan i se'n faran, nomes cal racionalitzar-los en un projecte global es diga Ciutat de l'Esport o com se diga i això només ho ha proposat el Bloc. Fins i tot el PP en el programa del 2007 contempla fer parxes i parxes: fer això i allò, aci i allà, en la platja i al costat del camp, però sense racionalitzar ni sense interconnectar serveis i infrastructures. I el que estan fent ara son parxes: unes coses al costat d'altres sense projecte global esportiu.

La proposta del Bloc és molt bona i si es contempla a llarg temini millor.

Potenciar la industria? La cosa més facil: urbanitzar, oferir els serveis que cal a Teularet i el Pla, començar el Cambro i el Pla II. Que siguen focus d'atracció de noves indústries. Et recorde que l'actual Pla es va fer amb el Bloc al front d'urbanisme FA 14 ANYS. Amb el PP en el govern, en 12 anys no s'ha fet res i el del Golfo es privat.

Després de vore el que he vist els ultims anys, em fie més de la voluntat i del desig del Bloc i de qualsevol partit que del PP. Mana aci i a Valencia, i ens hem quedar a Tavernes sense res. No han fet res.

Anònim ha dit...

Dius: "Potenciar la industria? La cosa més facil: urbanitzar, oferir els serveis que cal a Teularet i el Pla, començar el Cambro i el Pla II"

Has fet alguna enquesta a posibles empreses preguntant-li, si els agrada el lloc, i si estarien disposats a posar una filial a Tavernes?
Possiblement, si ho feres sabries que pel lloc i per les infraestructures dels polígons de Tavernes, ací no vindria ninguna empresa.

Anònim ha dit...

Amic Vicent, no vull que em dones ninguna pista, sols dic que dubte que dels partits que diuen tindre la solució per potenciar la industria.
Per tant eixa proposta em sembla gratuïta.
Respecte a allò que dius de "Si vols saber, ves i estudia", possiblement puga donar-te més pistes jo a tu, que no pas tu a mi.

Anònim ha dit...

Gràcies per donar-me la raó.

Dius: "si ho feres sabries que pel lloc i per les infraestructures dels polígons de Tavernes, ací no vindria ninguna empresa"

Per això deia d'urbanitzar, donar els serveis que no és altra cosa que bon accessos FONAMENTAL, entre altre coses (estació de depuració, carrers, clavegueram...). El que no s'ha fet en 12 anys.

I s'ha de nugar (accessos) amb la circumval·lació. Cosa que el PP tampoc no ha fet.

Ara: cal ser més optimistes i cal que oferesquen propostes i idees al poble per avançar. Cosa que mai ha fet el PP i tots els afectats han estat votant-lo i ajudant-lo mediaticament.

Anònim ha dit...

Oblidava quan el lloc:
Ajuntament: Prepara per exemple 200 fanecades, amb tots els serveis, a preus supercompetitius del terreny per poder comprar o llogar i voràs com si que venen interessats a posar industries.
Però amb terrenys de polígons industrials en mans de dos o tres que només busquen especular i preus pels nuvols, qui ha de vindre?

Que demanen ací per un solar urbanitzat? I en Alcudia per exemple? o en Carcaixent? Que casualitat parlem de pobles on governa el PP, però allí s'han fet bé les coses, ací no s'ha fet. I ens hem quedat a l'altura del betum.

Anònim ha dit...

Veus com no ho has entés? Per això dius que t'he donat la raó.
Per la forma gratuïta d'argumentar deduïsc que no tens massa (més bé ninguna) experiència en planificar polígons industrustrials. La ubicació no la decidix el consistori, es a dir l'alcalde i el concejal d'urbanisme (amic Vicent, ací tens una pista). S'ha de fer un estudi, que dubte que els partits que es presenten a les eleccions hagen fet. Per això, que us diga que quede molt bonic allò de "potenciar la industria".

Anònim ha dit...

ciutat de l´esport?? un camp de futbol de gespa artificial, un pabelló prou complet, dues pistes acabades de fer, dos camps de petanca, una piscina amb tots els serveis que en teoria inclou, un altre camp de gespa artificial de futbol 7 que està fent-se, el que hi ha al vergeret... i encara no us sembla prou per a un poble de 18000 habitants???
Vull que quede ben clar que en absolut soc del PP (tot el contrari) però em sembla una presa de pel que es facen promeses per fer-ne, sense cap argument ni cap pes. Precisament un apartat (el d´esports) que crec que anem servits en aquest poble és el que es vol vendre... aneu a tombar tot el que hi ha??? per favor deixeu de vendre motos i enganyar a la gent i feu propostes realistes i productives per a l´economia local... algú em pot dir que és això tan bonic de "ciutat de l´esport", que inclou i qué proposa???

Anònim ha dit...

Amic, ací no estem parlant d'uns nous polígons (excepte el que he comentat de 200 fanecades, on ue si caldrien estudis) sino de potenciar, acabar, millorar, donar serveis els que tenim (Teularet, Pla, projecte de Pla II i projecte de Cambro, entre Federico Giner i Chova). Si no estic errat són els terrenys que hi ha ara mateix en el Pla General.

Tu dius el que hauria de ser -polígons després d'estudis seriosos on no prime els interessos polítics- però això no es així, almenys a Tavernes, on ha primat l'especulació per damunt de tot. I caldria vore els terrenys del Pla que estan buits de qui són.

vicent ha dit...

És veritat. Tu pots donar-me més pistes que jo a tu, o et creus tu això, que saps més que no pas jo. Això no ho diria mai jo per moltes raons que no venen al cas. I millor consideram, com a molt, company. Amic no, per favor.

En aquests cas no has fet bé generalitzant. El Bloc podrà no agradar-te o podràs dubtar o fiar-te més o menys d'ell però no digues que dubtes dels que fan eixes propostes perquè llavors, dubtes de tots. Si jo pensara això pots estar ben segur que, com fan altres persones, ni em preocuparia per la política ni aniria a votar. Que facen el que vulguen!

Tranquil!

Anònim ha dit...

El Vergeret compleix les expectatives i desitjos per exemple de la familia del rubbi?
Els xiquets del ciclisme se'n van o no fora? A Xeresa? Que fem amb els atletes de 100, 400 metros tanques, llisos, de relleus?
Que fem amb la pilota valenciana?
¿Podrem un dia practicar hoquei? O fer entrenes d'escalada amb un rocodrom? I si vull llançar la javelina o el pes?
Vols que seguesca? I no entre en temes com arts marcials o més pistes de basquet...

Ara igual em dius que no cal fer res que tot això ja està fet pel PP.

Anònim ha dit...

I què em dius del Curling?

Anònim ha dit...

Hi ha gent que no vol entendre que des del Bloc s'estan aportant idees per al Tavernes del futur, el que cal anar plantejant i planificant per al 2025 endavant.

Si els del 1980 haguessen fet això i no la política del parxe i pegat (mini trinquet, mini piscina, minis pistes de porland i terra, camp de Vergeret inservible, pistes fatals en la platja) potser Tavernes tindria uns serveis millors.

L'unica cosa feta fins ara els darrers 16 anys (il·luminacio camp futbol,nova tribuna i coberta i el pavello cobert) mira per on estava el Bloc en urbanisme i en esports.

REalment pense que el que molesta és que Bloc presente idees i propostes.

Anònim ha dit...

I si tot això de millorar els polígons actuals i fer-ne de nous amb millors infraestructures i a preu competitiu del sol no s'ha fet quan el vent bufava a favor en l'economia, ara amb la greu crisi econòmica que patim(deute millonari de l'ajuntament, empreses deprimides,...)siguent realista, la cosa pinta negra.

Anònim ha dit...

Sobre el Curling ja tenim els assessors canadencs (de Canada) per vore si interessa, que aci fa massa calor.

Anònim ha dit...

Company Vicent, jo no dubte del Bloc ni de ningún partit, dubte d'eixa proposta en concret. Ja que els que la fan (del partit que sihuen), no tenen massa coneixements en la materia i no s'han assessorat massa bé.
Jo dubte, d'eixa proposta igual que altres comentaristes dubten de que la ciutat esportiva siga vialble per a Tavernes.

Anònim ha dit...

El donem tota la raó: pinta negre, i tot perquè a qui tocava fer-ho quan bufava el vent de cara no ho va fer.
O Tavernes el salvem amb esforç, dedicació i pensant en el poble i la seua gent, i no en els meus interessos particulars, o ens enfonsem tots (més del que estem. Això el Bloc ho té clar. ¿I els altres?

Anònim ha dit...

Mai us han dit que els del Bloc sou els més llestos i espavilats?
No fa falta, perque ja us heu dieu vosaltres!

Palo ha dit...

Cotorra, amb l'ultima linia, vols dir que Jordi Joan, si i d'alcalde, renuncia al sou d'alcalde?

Anònim ha dit...

Mai us han dit que els del Bloc sou els més llestos i espavilats?
No fa falta, perque ja us heu dieu vosaltres!

Efectivament. Si no es pensaren que són els millors no es presentarien a les eleccions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens limitem a esciure el que publica el diari:
si hace falta renunciar al sueldo de alcalde lo haré.

Anònim ha dit...

Jo crec que Iniciativa pot aconseguir tants o més vots que el Bloc!

Anònim ha dit...

La renuncia de Jordi Juan al sou d'alcalde vol dir que sera la seua nº 2 Llum Sansaloni qui tindra sou?

El tio de la vara ha dit...

En primer lloc, estic bufat!, a menys amics anònims poseu un pseudònim, no? un miserable 1 o 2.

Pel que fa a Jordi, OLÉ tus huevos! me lleve el barret! això no tenen collons de dir-ho més de quatre que se jo i que lluiten per aferrar-se al poder per tal d'enriquir-se.

PereGil ha dit...

Jo flipe en vore alguns comentaris.
Qui diu que Iniciativa va a traure tants o més vots que el Bloc hauria de tindre un poc més de serietat.
A mi em mereixen tots el respecte pel fet de presentar-se, però no crec que m'enganye: tal com avance la campanya aniran desapareguent i no els vorem per a res.
Ja va passar fa 4 anys amb ER i CV: no tenen implantació, no tenen recursos, no tenen mitjans, no tenen experiència i estic convençut que el dia 22 a la nit, a l'ajuntament estaran els mateixos que hi ha.
Es trist i hauria de ser més plural el consistori i les Corts Valencianes, però és el que hi ha.
Ala, ja podeu començar a pegar-me palos per dir-vos el que vosaltres mateix ja sabeu i no reconeixereu mai. En privat sí que ho feu, que a mi personalment m'ho han reconegut gent d'Iniciativa i d'ER i no gent que va de "relleno".
Nomes cal vore les llistes per saber com van els tirs: germans i cosins germans per un costat; parents, novio i novia... això és simptoma del que hi ha darrere: impossibilitat fins i tot de fer una llista d'ampli espectre. I així no es pot anar a unes eleccions.

Anònim ha dit...

Anem a vore: "Si hace falta renunciar al sueldo de alcalde lo haré" no és el mateix a dir: "Si soy Alcalde o regidor, renunciaré al sueldo".

Lo de "Si hace falta" sobra. Pos clar que fa falta! Amb el deute que te l'Ajuntament, no ha de fer falta?

A més, una cosa es el que es diu i l'altra el que es fa. Que els diners son molt golosos i tots savem que: "Gran caballero es Don Dinero".

Per tant, per a mí eixa afirmació no m'aporta res de nou. Hi ha que ser clars i concisos i dir: Jo no cobraré el sou d'Alcalde!

Anònim ha dit...

Jo lo que flipe és en el que es claven tant en Iniciativa, sobre tot els del Bloc! Un poc més de respecte, que a les autonòmiques anem de la mà!

Anònim ha dit...

El Bloc que jo sàpiga no s'ha clavat amb ningú. Els comentaristes comentem el que considerem escaient. I per cert no veig que ningú haja faltat el respecte a Iniciativa: constatem fets com una casa de grans.

Anònim ha dit...

Amic anònim jo pense que tu fas una interpretació personal i interessada de les paraules del candidat amb ànim de posar dubtes.
Crec que l'esperit de les paraules està ben clar i ho diu més clar en l'entrevista, que pots llegir-la al diari ja que la Cotorra no l'ha publicada integra, i que té el sou del lloc on treballa.

I si ho fa o no ja ho vorem: per ara a Tavernes només han cobrat de ser alcalde el d'EU i el del PP.

PereGil ha dit...

He dit coses sabudes per tots i ho torne a dir: particularment i en privat reconegudes pels mateixos candidats que no es menjaran una rosca.

PereGil ha dit...

Coincidisc amb el tio de la vara: Ole tus huevos per ser capaç de dir el que has dit. Això es claredat i sinceritat davant el poble i l'electorat.

Anònim ha dit...

PereGil, JolyVerd o com vulgues dir-te. El que s'ha dit es que si fa falta, es renuncia al sou. Per a que s'enteren els comentaristes, tant Josep Escrihuela (PSPV) com Eduardo Bononad (EU), tinc entés que no cobraven un sou. És a dir, ells cobraven els ratets que anaven a fer una determinada gestió a l'Ajuntament. El que cobraven podría ser 9 o 10 vegades menys del que cobra l'actual Alcalde Manolo Vidal.
Imagine que la idea de Jordi deu ser aquesta, cobrar però sols lo necesari (tampoc es questió de que no cobre res, almenys per les molesties, desplaçaments, ... etc). Estariem parlant de rebre una compensació económica justa i no un sou fixe i excesiu.

francesc ha dit...

Esta molt clar que hi ha molta gent interessada en pegar-li palos als del bloc, buscant i filant prim en tot el que es diu. Els agradaria molt que no existira veritat? Que tot fora cosa de 2.. Si proposen perq proposen i si diuen no perq diuen no. No sera por? Tots sabem, per les enquestes, que pujaran a les Corts, que van creixent a tot arreu de la comunitat i que cada vegada la seua manera d'entendre la politica com un partit d'aci, de la terra i les seues idees tenen mes simpatia entre el public. Es veu al poble quan tota esta gent nova ha entrar a ajudar-los i amb la presentacio estupenda que feren. Sincerament estos saben que junt al candidat, jordi, son l'equip amb mes coneixement, sense cap interes darrere. A mes, van hui per hui per davant de la resta de partits, en quan a propostes, presentacions, etc. Es nota que feu feina!
Jordi, els qui et coneguem de sempre com jo, sabem com eres i sabem que eres el millor de tots els candidats. Treballaras i treballaras dur, camviaras la forma de fer politica i te'n aniras amb els mateixos diners a les butxaques. Molts d'anims i molta sort! I passeu dels comentaris de tants detractors que ara comencen aflorir..

a vore... ha dit...

Que aquest blog està polititzat, està clar, açi sols pots alabar les bondats del Bloc, la resta de l'univers està equivocada, tots son roïns menys vosaltres, si ara que no teniu poder, teniu aquesta actitud, no vull pensar el dia que pogau prendre decisions. Des-de la visió parcial de la realitat que te el moderador o moderadors del foro, passant per la intransigència i violència verbal que te el tal "Vicent", cada dia val la pena menys entrar açi per a enterarte del panorama polític.

PereGil ha dit...

Anonim, Desconegut, Inexistent, No Ningú o com vulgues dir-te.
Pere Gil és un nom, el meu, tant digne com el que més.

A mi no em claves pel mig de les teues elucubracions mentals sobre el sou o no d'alcalde. Respon a qui el respon.

Però ja que estem aprofite. No saps ni el que dius. Parles sempre de sou i ara parles de cobrar a ratets, molèsties, desplaçament....
Aclareix-te.

Anònim ha dit...

Primera cosa, disculpar-me perquè no savia que Pere Gil era el teu nom (pensava que era un pseudònim).
Segona cosa, dir-te que esta molt clar, els Ex-Alcaldes que t'he citat ja tenien un sou pels seus treballs. Un sou, es una quantitat més o menys fixa i el que cobraven aquests senyors no ho era. Ara ho tens més clar, no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

"Que aquest blog està polititzat, està clar, açi sols pots alabar les bondats del Bloc, la resta de l'univers està equivocada, tots son roïns menys vosaltres, si ara que no teniu poder, teniu aquesta actitud, no vull pensar el dia que pogau prendre decisions. Des-de la visió parcial de la realitat que te el moderador o moderadors del foro, passant per la intransigència i violència verbal que te el tal "Vicent", cada dia val la pena menys entrar açi per a enterarte del panorama polític".

És la seua opinió, que respectem però no compartim.

Si és un blog de política és normal que estiga polititzat, si fora de cuina parlaríem de receptes de cuina i si fora de futbol ara estaríem amb el Barça-Madrid.

Ací hi ha qui diu una cosa i gent que li respon. No censurem ni eliminem comentaris sempre i quan no s'arribe a l'insult.

PereGil ha dit...

Com a funcionari d'administració que sóc, no d'ací, ho he tingut sempre molt clar. Sé el que és un sou, dieta o indemnització o altres conceptes per raó del carrec i perquè es devenga cada concepte.

I encara que hagues sigut un pseudònim no era per a fer un xiste amb "jolivert".

a vore si... ha dit...

a mi m'has censurat comentaris en els que no insultava a ningú, i lo mes trist perquè t´ho va dir el tal Vicent, no vulgau ser el que no sou. Respecte a la coletilla que t´agrada molt "es la seua opinió, no la nostra...", evidentment que es la meua i no la teua es obvi

La Cotorra de la Vall ha dit...

DE La Cotorra a vore si:

1. No estem sotmesos a les directrius de ningú ni menys la d'un particular "Vicent" com insinues.
2. No censurem ningú. Això si: no admetem atacs personals que se n'ixen de l'àmbit públic que puga tindre una persona pel carrec que ocupa. Queda clar que com humans que som, podem haver fet alguna errada i encara segur que en farem més, però no amb ànim de censura.

I als fets ens remetem. Només cal vore els comentaris.

Anònim ha dit...

Si J.J. (supose que vols dir Jordi Juan) tinguera "avarisia" s'hauria apuntat al PP o PSOE.

Pel que conec J.J. puc dir-te que és un avariciós per la faena, treball i l'interés pel seu poble.

I visca eixa avaricia.

Anònim ha dit...

Aquest blog està escrit pel papi de J joan huguet... Miquel! que tens mono de periodista!!

Anònim ha dit...

"L`home o és polític o és idiota" és una frase certa. Tots en la mesura en que pensem sobre el nostre destí i interés sóm polítics. L'ésser huma és un ésser polític.
Creía que jordi anava per la senda del filòsof governant.De la política en majúscules. Em vaig quedar decebut quan vaig vore les afirmacions populistes a la seua presentació (tots els candidats repetiren NO SOC POLITIC NI VULLC SER HO ).Aleshores , que sou?
I una altra, que descafeinada la frase si cal renunciar al sou ho faré...Millor digues, com no sóc polític renunciaré a un sou Polític!Mal comencem Jordi.

La Cotorra de la Vall ha dit...

"Aquest blog està escrit pel papi de J joan huguet... Miquel! que tens mono de periodista!!"

Ja, ja, ja, ja.... ¡Quin acudit més bó!

Anònim ha dit...

Clar que sí, de filòsof governant. Això voldríeu vosaltres, que el Bloc i el seu candidat anaren de filòsofs i que així no tragueren ni 100 vots. Hi ha molta gent que té malícia de que el Bloc jugue en primera divisió. Mira, de moment, l'únic partit que ha ixit en propostes concretes és el BLOC i l'únic que ha tingut collons de dir lo del sou ha sigut Jordi. A vore que diuen els altres al respecte.

PS: si vols parlar de filosofia, segur que Jordi estarà encantat de fer-se un cafenet amb tu. Diuen que de Plató, de la Teoria de les Idees, de la relació entre les matemàtiques i la filosofia i la doctrina del filòsof governant en sap un rato.

Anònim ha dit...

si Plató votara ho tindrira clar. En la seua Acadèmia, l'eslògan era, "que no entre ací ningú que no sàpiga geometria"

Anònim ha dit...

No cal saber tanta geometria per votar a Jordi. Jo el votaré.

vicent ha dit...

Hi ha un comentarista que m'acusa de "violència verbal" però no fa referència a cap escrit o frase en la què éll veu es produeix això i reconec estic desorientat. No he trobat en cap dels comentaris enviats per mi a la Cotorra en aquest apartat on es produisca això que diu éll.

En el primer dels meus comentaris responc unes qüestions plantejades per un comentarista què, sota el meu punt de vista, són bastant tendencioses però alhora tan dignes com altres de ser plantejades com contestades obertament, sigues o no del Bloc. I dir allò de que si vols saber, ves i estudia no és considerar ni més ni menys llest a l'altre sinó és una "coletilla" què sol emprar molta gent o una que em ve ara al cap que usava un còmic: "Ahora vas i lo cascas" o una cosa semblant.

En el segon em defense de l'atac que em fa el comentarista al qui he contestat. I res més.

On està la "violència verbal" a la què fa referència l'esmentat individu que signa com a a vore...

No m'importa el que puga pensar de mi cert individu. El què m'importa és estar envoltat d'intolerants i pocasolta que consideren la contradicció una agressió. No és el mateix.

Elpensament únic ja fa temps va quedar desterrat! És hora de què alguns canvieu el xip.