L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA


Hem rebut aquesta carta (clic damunt per agrandir-la) del comentarista que signa "Falcó" per a publicar. Ens diu entre altres coses:

"Us envie  la carta del candidat a l'alcaldia de Gandia pel Bloc-Verds publicada pel setmanari "Gente de la Safor2 la passada setmana, Setmana Santa. Potser aquesta ferisca la sensibilitat d'alguns, especialment als del PSOE. La finalitat d'enviar-vos aquest document és per reforçar la meua postura davant aquells què ,lluny d'aportar informacions argumentades i contrastades, es limiten a criticar, desqualificar i fins i tot judicialitzar i sentenciar comentaris què, d'una o altra manera, puguen deixar al descobert un partit...

I continua

...Amb això també vull contrarrestar, una vegada més, l'afirmació, gratuïta i sovint repetida, de què són dos partits (Bloc i PSOE) comdemnats a entendre's. Doncs, pel que veig i així ho vaig dir al meu comentari de resposta, això està més lluny i és més difícil, ara per ara, que criar un ramat de bous a la lluna. I conste que no sóc militant de cap partit polític i no formaré part de cap comissió negociadora.

Gràcies als de la Cotorra per publicar-ho.

PD: El meu pseudònim és FALCÓ. No vaig a desvetllar el meu nom perquè alguns ja voldrien trobar-li similituds, familiaritats o coses semblants amb persones a les que no tinc el plaer de conéixer i amb les que, ara per ara, no tinc cap lligam. Per si alguns no ho sabeu encara, sóc valler d'adopció i em considere i estime Tavernes com qualsevol altre veí. Els de la Cotorra ja tenen les meues dades personals.

Cita de La Cotorra: Efectivament: des de fa uns instants coneixem la seua identitat i simplement podem dir que no té cap relació amb cap candidat de partit ni li diuen Miquel.
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que no tenim cap perquè donar cap explicació de com hem de dur aquest blog i si hem de publicar una cosa així o de l'altra manera, o si la pintem de roig o de verd. Som responsables del que fem i prou.

Si el senyor Falcó ens diu que ens envia aquest article, en format jpg, i ens diu que si el considerem com si l'hagues escrit ell a màquina, però que considerem que si pot ser obert a un posible debat o comentaris, ho estudiem i decidim.

I hem decidit donar-li el gust atenent que és una persona que des del primer dia d'aquest blog l'hem tingut comentant i dient la seua, de vegades molt assenyada, sobre el país i les seues circumstàncies. Per això no hem dit que es un article d'opinió i hem usat un altre titol, normalment reservat a les coses que ens envien els lectors.

I no considerem cap censura el haver suprimit un comentari que no comentava res de res del tema que ens ocupa i es dedicava a donar-nos llicons de com hem de fer les coses en aquest blog i a criticar la nostra decisió.

Si vosté permet que en sa casa algú li impose el que ha de fer, el tipus de mobles que ha d'usar o el dinar de cada dia... nosaltres encara no arribem a eixe extrem.