L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 25 d’abril del 2011

ELECCIONS 22 MAIG - ENTREVISTA A ENRIC MORERA



Us ofereim un extracte de l'entrevista d'Europa Press a Enric Morera, candidat  de Compromís-Bloc a la Generalitat i publicada per "El Mundo". També el Levante-EMV se'n fa ressó de la mateixa de manera abreviada.

El candidat de Coalició Compromís a la Generalitat,  Enric Morera, l'ha presentat com una "alternativa ben llaurada" davant dels dos grans partits PP i PSOE. "És la culminació d'un treball molt conscient i del qual ara recollirem els fruits" ha dit en referència a les eleccions municipals i autonòmiques del 22 de maig.

Morera ha fet un repàs del que significa la formació que agrupa el Bloc, a Iniciativa del País Valencià i Verds  davant un PP "que a València ens porta al desastre econòmic " i d'un PSOE que governa amb "polítiques de dretes".

Compromís ofereix un projecte que "ha sabut sumar intel.ligentment a gent il.lusionada per crear una alternativa de futur" i això s'ha demostrat en les candidatures, ja que han presentat prop de 300 per a les municipals

Morera assegura que Compromís és  fresc, més vital i divers, que ha sumat a més societat civil. De les 300 candidatures hi ha gent d'altres partits i llistes ja existents i s'està vertebrant un espai nou. "Hem treballat el bancal que estava ple de pedres, ho hem arreglat, hem fet els cavallons, hem plantat un producte autòcton de qualitat, l'hem arreglat i treballat i ara recollirem una bona collita", ha descrit Morera.

Morera ha lloat la confecció de les llistes de Compromís davant la dels socialistes, que les han fet "pensant en el dia després" del 22-M per "mantenir-se" i la de populars amb "imputats" que "no creen ni confiança ni credibilitat".

El full de ruta de la coalició consisteix a "treballar per un projecte unitari des de la diversitat" i en oferir una "oferta positiva i engrescador per als progressistes valencians" De cara als resultats de les pròximes eleccions, Compromís espera aconseguir entre sis i set diputats en les Corts Valencianes. Sobre això, ha destacat les "expectatives" que està creant aquest projecte entre els ciutadans.

Morera ha avançat que el 2012 el compromís de la coalició serà "situar una veu valenciana" al Congrés dels Diputats. "Estem en condicions d'assegurar-perquè això és com una bola de neu que ha començat a rodar", ha apuntat.

 

D'altra banda, Morera ha recordat que els seus orígens com a polític es van començar a forjar fa més de 30 anys, quan va arribar a València des d'Oliva i ha destacat que de jove va treballar en el camp per pagar-se els estudis , també ho ha fet com a funcionari al Parlament europeu i com a empresari. Amb això ha volgut diferenciar-se dels candidats del PP i PSOE, Camps i Alarte, dels quals diu que  "no tenen experiència laboral" cosa que els "resta credibilitat". Davant d'això, en Compromís "tenim un peu fora de la política i les maletes fetes per tornar a  la nostra professió".


Enric Morera ha apuntat que Compromís preveu un acte central a Castelló i un altre a Alacant . A València ha anunciat que tindrà lloc el 15 de maig encara que l'emplaçament encara no està clar però el preferit és el Pavelló del Cabanyal. En pla irònic ha dit que "ens hauria agradat que fos a la plaça de toros però és molt cara".

-