L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 d’abril del 2011

Enric Morera: "Camps es el president de la desocupació". "Amb els diners dels col·locats a dit es crearien 50.000 llocs de treball".




 Enric Morera, candidat de la coalició Compromís a la Presidència de la Generalitat davant la xifra de 532.315 valencians desocupats ha manifestat que Francisco Camps, “és el president de la desocupació. Zapatero diu que no repetirà com a candidat i celebrem que desaparega de la vida pública un dels culpables de la greu crisi que patim, però a casa nostra continuem patint a un president qüestionat i que ha estat incapaç de posar la Generalitat al servei de la ciutadania i que no ha fet cap esforç en crear ocupació estable. Els números són inqüestionables i Camps és un dels culpables de les xifres de desocupats en la nostra terra”.

Segons Morera, les dades de la desocupació del mes de març, “confirmen que Camps i tot el seu Consell són incapaços de traure a la societat valenciana dels primers llocs del rànking en desocupació perquè en estos anys de govern s’han dedicat a unflar l’administració valenciana de persones de la seua confiança que no aporten cap productivitat i que ens costen molts diners a l’any”.

Morera ha recordat que el passat dissabte en un acte de la Coalició Compromís al que varen assistir candidats autonòmics i locals ja va dir que “amb els diners que ens costen els col·locats a dit en les diputacions, en les conselleries, empreses i fundacions públiques, podem crear de forma immediata més de 50.000 llocs de treball necessaris, per a joves i per a posar en marxa d’una forma efectiva la Llei de Dependència, contractant a treballadors i treballadores per a donar assistència a eixes persones que necessiten l’ajuda real de l’administració pública valenciana".

Remés per Compromís-Bloc

Com ahir ja vam informar, el març va augmentar la desocupació en 5.875 persones a la nostra comunitat, amb la qual cosa arribàvem a 532.315 aturats, un 1,12% més que el passat mes febrer.
-