L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 d’abril del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA:Qui destrossa el mobiliari urbà? Només gent jove?


 Uns amics ens conten per correu electrònic que, avui mateix, de bon matí, a un dels carrers de vianants d'Els Sequers, han aparegut 4 bancs plens d'una substància negra semblant per l'olor a oli de moto, abocada damunt de quatre bancs. El líquid, segons ens conten els  nostres amics, encara gotejava i per tant faria poc que algú l'havia abocat damunt els bancs.

Sembla ser, ens conten, que no és la primera vegada que passa. Els veïns estan molests amb el soroll dels joves que gasten els bancs per quedar i fer soroll, i potser que, en lloc d'avisar a la policia local o a la guàrdia civil, han volgut acabar ràpidament amb el problema a costa de fer malbé el mobiliari urbà del poble.

Seria bo una investigació per esbrinar els autors. ¿I prendre, com a mesura que qui ho ha embrutat que ho netege?

Gràcies per la informació i les fotos
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots saben amb noms i cognoms qui fa aço i mereix una sancio exempla

foraster ha dit...

Jo no puc acusar ningú perquè no ho he vist però sospite que són els propis veïns de la zona perquè allò s'ha convertit en un niu de gent jove que passa llargues estades durant les nits dels casps de setmana i vacances no deixant descansar el veïnat i damunt, amb el poc civisme i urbanisme del que actualent fan gala la majoria dels joves, o en concret els que freqüenten eixa zona, converteixen el lloc en una abocador de fem més que amb un carrer peatonal d'una zona que se'n podria qualicar de residencial pels preus que han costat allí els terrenys i les construccions.

Vicent Maganer Ripoll ha dit...

Doncs la veritat, com a jove, he vist molt be les coses que pasen per ahi....i em pareix molt, molt be aquest succés si l'han fet els veïns.

Anònim ha dit...

Vicent, facen els joves el que facen allí, que ho desconec, no justifica cap tipus d'accions com aquesta. Hi ha altres mitjans i recursos, encara que ens digues que de vegades no són efectius.

Però el que s'ha fet no té cap justificació. Així si qualsevol dia agredixen algú per estar molestant a les 3 del matí i l'han de dir en coma a l'hospital, també justificaràs al veí agressor?

toca aguantar-se ha dit...

A mi tampoc en deixen descansar les falles, que faig..... les creme i au!

Au cacau!!! Toca aguantar-se..... que tots tenim que aguantar alguna coseta.... falles, joves, vells, coxes, coloms, gossos, música, tambors, Setmana Santa.

vicent ha dit...

Les falles són uns dies a l'any. Això es quasi tots els caps de setmana, ponts, aqueductes i vacances en general

Anònim ha dit...

Si se sap amb noms i cognoms hi ha fet aixo hi ha que denunciar. Si tots ferem el mateix no es podria viure.

Anònim ha dit...

El mateix que els passa als veins dels sequers em passa a mi a la República de Malta. Que fem? Trenquem tots els bancs per a que no es senten?

El problema és que els joves no tenen cap lloc on anar i distraure's.

L'Ajuntament no es preocupa dels joves ni busca solucions a la falta d'opcions d'oci per als joves.

Anònim ha dit...

Perdona Vicent, la teua actitud em sembla una mica egoïsta (per no dir altra paraula). Que jo sàpiga, el carrer és de tots i ningú te cap dret de les destrosses aquestes, això és intorelable i no es deuria de permetre per res del món.

Crec que existeix el diàleg, buscar solucions que vagin més enllà de la violència i sobretot poden haver solucions que ajudin a la convivència.

Amb aquesta mala llet no es va en lloc.

vicent ha dit...

A l'anònim que em taxa d'egoïsta. En cap moment del meu comentari crec que haja dit que sóc veí de la zona afectada ni cap altra cosa semblant, ni tampoc s'intrepreta al meu text conformitat o desaprovació ninguna envers l'acte denuncita, sols m'he limitat a dir el que en determinats foros i moments he sentit. Tampoc he acusat ni criticat les felles o la setmana santa, sols els he posat com a exemple perquè hi ha que quan el mal està lluny i no li afecta aix`ò està bé. Una altra cosa és quan el mal si que li afecta de prop. Apreneu a llegir primer i després opineu. No interpreteu el que vulgau i feu el favor d'evitar els insults i desqualificacions personals, perquè, per damunt de tot, està primer el respecte a les persones. Intolerants! Que sou alguns.