L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 d’abril del 2011



 "Fomentarem l’ús i ensenyament del valencià a tots els àmbits de la societat i en promourem l’ús amb avantatges fiscals i subvencions a les empreses que l’empren i el difonguen" ha manifestat el candidat del Bloc a l'alcaldia de Taverne, Jordi Juan, com a explicació d'un dels punts del seu programa electoral. 

Jordi Juan ha indicat que el Bloc fomentarà la difusió i coneixement de la cultura, tradició, música i història de la nostra terra, mitjançant la potenciació d’exposicions, xerrades, actuacions i recitals de grups valencians i locals.


 El candidat ha assenyalat com objectius de la proposta "fer sentir als nostres veïns i veïnes l’orgull de ser valencià i que tinga el desig de voler viure valencià". La recuperació de la nostra identitat com a poble i el respecte i coneixement de la nostra història, llengua, cultura i tradicions és un dels objectius que s'ha marcat el Bloc i per aconseguir-ho potenciarà aquestes actuacions dins de la programació cultural del municipi i dels actes festius.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu de proclamar en veu alta la unitat de la llengua i vos votaré al contrari no!

Anònim ha dit...

No crec que a Jordi, el fill de Miquel Joan, professor i coautor de tants i tants llibre de textos d'ensenyament en la nostra llengua, li calga presentar ara cap carnet de què pensa sobre la unitat de la llengua. Ni a cap membre de la candidatura mirant algunes titulacions. Ni al Bloc.

I ja que parlem de llengua catalana, atenció al vos davant el verb: correctament és us. I el falta una cometa:
us votaré, al contrari no!
D'acord?