L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 d’abril del 2011


 
El candidat a l'alcaldia del Bloc de Tavernes, Jordi Juan, ha assegurat que promourà davant dels organismes pertinents la retirada total i immediata de les torres d’alta tensió que travessen el terme de Tavernes amb l’exigència del soterrament de la línia d'alta tensió, tal com està a Simat i Benifairó.

El Bloc considera que amb aquesta mesura es poden assolir els objectius de:
1. Conservar el paisatge i l’entorn mediambiental del terme i fer que la paraula “digna” continue formant part de la Valldigna.
2. Protegir a tots els ciutadans de les possibles malalties que potser vinguen derivades en un futur del pas de l'alta tensió, més agreujat ara mateix per la duplicació de potencia de la línia electrica.

-

2 comentaris:

Un valler ha dit...

I què em digueu del Bolomor. Si voleu potenciar el turisme rural, mediambientals i cultural, basant-vos amb les troballes del Bolomor i tata la seua història, crec que no és massa interessant trobar-se les torres de la línia d'alta tensió per davant.

Crec que seria la notícia més important i el projecte que més valoraria jo d'una candidatura si ho aconseguiu. Si això passa, els del Bloc tindreu el meu vot per sempre més.

Anònim ha dit...

Tasca complicada fer tornar enrere a la Generalitat - ui, volia dir a Iberdrola. És que al final no saps qui mana- i llevar torres i enterrar les línies. Però bé està que no s'oblide la situació per a vergonya no del PP sino de tanta gent que va anar a les manifestacions i va votar al PP.