L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 d’abril del 2011



El canditat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, Jordi Juan, ha manifestat que " farem totes les gestions que calga per a aconseguir la millora general dels Centres de Salut del poble i en especial el de platja, amb l'objectiu d'augmentar l'horari d'atenció a la ciutadania, en especial en la platja i evitar que les urgències es resolguen a Tavernes i Gandia".


 El candidat considera que la millora del Centre de Salut del casc urbà de Tavernes encara no soluciona les necessitats bàsiques i per tal de garantir una atenció sanitària més personalitzada a Tavernes calen més especialitats i més professionals per evitar trasllats a Gandia o Alzira.

Jordi Juan ha assenyalat que si volem que la platja mantinga una ocupació estable tot l'any s'ha de potenciar i millorar, primer que res l'atenció sanitària, i després els serveis bàsics, com transports, tendes o policia local, entre altres.

-