L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 4 d’abril del 2011

Racons musicals a Tavernes


 El matí d'ahir diumenge va ser especial per a Tavernes gràcies a les actuacions al carrer dels alumnes del Departament de Corda de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes.
Les actuacions s'iniciaven a la Plaça de l'Església, a les 12:30 del matí, per continuar a la font de la Plaça Major i finalment acabaven al Passeig del País Valencià, amb cinc grups a distints llocs interpretant una variada selecció de peces musicals amb instruments de corda.
Cal agrair a les germanes Mazarrotes aquesta iniciativa que ha acomplit a la perfecció els objectius de facilitar actuacions dels alumnes al carrer, com fan altres músics, i alhora amenitzar i posar a l'abast dels vallers un aspecte cultural tan important com és la música.
Tant els músics com les directores estaven vestides d'acord amb l'època de les peces interpretades. La iniciativa ha estat molt bé acollida pels alumnes i pels veïns i ha servit d'estímul als joves estudiants perquè continuen els seus estius i alhora han alegrat amb música els carrers de Tavernes.
Enhorabona!.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Iniciatives com aquestes són les que li donen un toc de diferència a un poble.


L'IMMENS POTENCIAL DEL NOSTRE POBLE SOLS ÉS COMPARABLE A LA MEDIOCRITAT DE QUI ENS GOVERNA!

Que prenguen nota els candidats a l'alcaldia!

AMA DEUS ha dit...

Xapó!!
Gent així i iniciatives d'estes fan falta al poble.
Un fort aplaudiment i molt bones interpretacions!!
Vixca el Bloc!!