L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 5 d’abril del 2011

Te'n recordes? Ens prometeren instal·lacions esportives de tot tipus que no hem vist



 Fa unes setmanes comprovàvem  com al final del Passeig Colon i en direcció a la zona del Vergeret hi havia una màquina treballant i fent el que semblava un aplanament de terreny al costat d'allò que ens van dir era una pista de córrer.

-Més val tard que mai!- vam pensar, tot imaginant-nos que, per fi, havien començat les obres de la promesa electoral número 49 del PP, aquella que parlava de "l'adequació  de circuits esportius  per a la practica del footing en zones esportives de Tavernes..." .

També vam pensar si seria la promesa número 61 "Construcció de zones esportives urbanes per a fomentar la pràctica de l'esport a totes les edats sense necessitat d'estar federat" o fins i tot la 63 la "construcció d'un velodrom per a la pràctica del ciclisme que incloga una pista de patinatge".

Se n'han les màquines - redeu com si fora el Parc de Cantalot de fa 4 anys-,  i tenim un trosset més  d'allò que volien que fóra una pista.

Ah, i no parlem de la promesa número 52 "Iniciar la CIUTAT DE LA PILOTA, una zona esportiva destinada a... bla, bla bla" o de la número 62: "Construcció d'un nou polisportiu a la platja i bla, bla, bla " o de la número.... bé, deixem-ho estar.

-

14 comentaris:

El tio de la vara ha dit...

Si que me'n recorde, de totes! jo soc dels que guarden les promeses per veure si les complixen. No han complit, a la m. Enguany aniré a votar.

Anònim ha dit...

mol bé. Això de anar a votar ja es un pas. De tota manera, si no vas votar en les anteriors eleccions, de què reneges?????

Indesidenter ha dit...

Va, que cal ser positius.
M'alegra que hages pres eixa decisió, Tio de la Vara, i tant de bo que molts que passen feren igual.

Paco ha dit...

Enhorabona Cotorra, veig que cada vegada tens més èxit. Quasi 1000 persones cada dia no està gens malament...

silmin ha dit...

Encara gràcies que no ho hagen fet, el problema haguera sigut del poble si ho arriben a fer, a veure com es paga i com es manté. Amb les idees de bomber, 2 que en fan ja costa de veure com sotir-ne. weno només el parking, del forat de la piscina encara no ens hem ficat ben bé dins. És més l'hivern passat no hi havia uns vestuaris, frontó i alguna cosa més feta a la platja, tot tancat sense cap utilitat o alguna bestiesa semblant?

Anònim ha dit...

Teniu raó, ara entrarà el Bloc tirarà totes les instalcions esportives que ha fet el PP, que estan totes mal, i fara una ciutat esportiva nova meravellosa i perfecta amb mesures i serveis. Despres soterrara la linea de alta tensió i fara una ronda. Tot aixo sense demanar prestecs als bancs. Vaig a votar al bloc per a vore com ho fa. Igual que a Simat i Benifairó que de moment ja va a llevar la mancomunitat perque no paga ni un poble ni laltre. En lo poquet que podien perjudicar a Tavernes ja ho estan fent. Si es que teniu el espill a 4 km.

Anònim ha dit...

No sé que farà el Bloc o els demes partits però sí que sé que ha fet el PP.
Despres de tres legislatures i 12 anys de govern absolut (sense escoltar els demés) i de majoria absoluta (amb la meitat més u dels regidors) no ha fet res de res, a banda d'arruinar el poble, desfer la industria, el comerç i l'agricultura i deixar super endeutada la hisenda municipal. Pitjor, impossible.

Ja pot espavilar-se el Bloc i qualsevol altre partit per a fer-ho més malament que el PP.

I això són faves comptades.

Serp ha dit...

Doncs mira l'espill de Tavernes i de la Generalitat Valenciana!!!!
Mare meua!!!!
Preferisc que es demanen préstecs per a algo i no lo que ha passat en Tavernes: préstecs i més préstecs, vinga a pujar el deute, gastar-se els dines dels canon de l'aigua en tapar forats del pressupost i sense que aço implique ninguna millora a Tavernes.
Menos mal que han tingut els plans estatals sino, a saber com estaria Tavernes.

Anònim ha dit...

Veig un comentari anònim que fa irònia sobre el Bloc i diu que si faran les coses sense fer prèstecs. I veig el que firma Serp que ve a dir que sí, que facen prestecs si han de fer "algo" (alguna cosa).

Vaig a la raó de Serp: préstecs i que es vejan en que s'han gastat els diners i no com passa a Tavernes, que hem arribat al cim de 20 milions de deute i no se quants milions de préstecs i no els veiem en cap cosa.

Repassem: Caserna de la guardia civil.. això ho paga l'Estat; Biblioteca... això ho paga la Dipu; Braç Treballador... això ho paga la Generalitat; les minipistes esportives... això ho paga la Dipu; avinguda de la platja.... això ho paga la Generalitat; institut (per fi!!) això ho paga la Generalitat, canvi de voreres i no se que més.... això ho paguen els dos plans E de Zapatero; piscina municipal.... això ho paga la venta de l'antiga caserna, ha sigut un canvi de cromos.

Realment i perquè algu consteste: en què s'ha gastat el PP els diners del deute i els milions del canon avançat?

A 4 km també tenim un exemple de deute, pero el deute està en un auditori i equipament millor que el de Tavernes, contenidors soterrats, casc antic completament asfaltat i reparts voreres, plaça de l'ajuntament completament nova; plaça 9 d'Octubre completament nova; plaça del mercat completament nova.
Hi ha deute però hi alguna (molta) cosa feta. ¿I que hi ha a Tavernes?

silmin ha dit...

... eh... allò del braç treballaddor pagat 5 voltes per la generalitat, que despres de la desviació de fons il.legal comprobada per la consellera encara el va tornar a pagar 2 anys més, per example
i sí, és preferible que s'ho gasten en alguna cosa per al poble que no que desapareguen misteriosament, però, de la gestió/elecció de projectes ja en parlarem si passen o no factura més endavant. De moment en beni es salven per les eleccions però els ultims credits de l'ajuntament no estan clars (legalment parlant), els salvaran la cara fins que passen les eleccions però qui entre després ja pot espavilar, a no ser que li venguen dos o tres caminals i carrers altra vegada als bollo o als tono

falcó ha dit...

Contestant-li al pepero que ironitza sobre el Bloc.

No digues que vas a votar-li al Bloc perquè et creixerà el nas com a Pinotxo. A eixos catalanistes, ni aigua. Primer la mort, diràs tu, igual que tots els espanyolistes peperonis.

Per a fer actuacions als municipis, especialment si són obres, i sembla mentida que tu, dins com estàs de la política i inclòs regidor/a com sospite ets (ja ens has demostrat la teua capacitat i saviesa. No tens ni punyetera idea o ens fas idiotes als demés). Com deia, per a fer obres als municipis hi han mil i una maneres, recurs i ajuts institucionals per fer-les i no cal anar a parar als crèdits o prèstecs bancaris. Això és per als excessos pressupostaris, per a les liquidacions de pressupostos si s’escau, per quan s'han esgotat els recursos per a imprevistos o per a altres menesters adminstratius locals com poden ser: els sous de funcionaris, policia, treballadors contractats, extres, despeses de material, per fer front a les despeses financeres que originen els crèdits i prèstecs, despeses d’altres tipus, etc., etc..

Una altra cosa són les concessions com la que heu fet a l'aparcament del Passeig País Valencià (que malament us sona això de País Valencià als peperonis, eh?). Una empresa construeix un edifici o instal·lació en terreny públic sense costar-li un duro i després és la responsable de la gestió i explotació d'eide servei públic per un període de temps determinat, renovable si s'acorda entre ambdues parts una vegada acabada eixa concessió. Això no ho heu fet malament com diuen la majoria. Ho heu fet molt bé però per a vosaltres i els vostres amiguets, perquè l'empresa ha abandonat el barco a la deriva i vosaltres, com sou així de bons, se'n feu càrrec però amb els diners de la caixa pública, la de tots, i com no en teniu ni pruna, demaneu crèdits.

No vull continuar perquè no és la meua intenció donar-vos cap lliçó. Però no cregues, peperet anònim, que ens xuclem el dit. Això, igual com culpar el Bloc d'impedir la realizatció de la piscina, vas i li ho contes als iaios que en saben poc i damunt no en volen saber-ne de res, especialment perquè tenen por a represàlies. Això els ho dius als teus amics i incondicionals o ventres agraïts perquè ells, malgrat no compartir-ho, assentiran per no perdre allò que els has donat tu o un altre del PP.

falcó ha dit...

Pel que fa als preocupats pels projectes realitzats o no, o per les promeses complides o incomplides, voldria matisar que: el programa electoral d'una opció política és sols una declararció d'intencions i no mai un xec al portador, ni un contracte mercantil signat què compromet a ninguna part en qüestió ja que, els municipis no disposen de cap tipus de poder real, ni autonomia per a fer les coses: ni econòmica, ni legislativa, ni res de res. Sovint hi han projectes que són il·lusions dels aspirants però que, quan arriben a les altes instàncies, surten els impediments legals o tècnics que frustren els proyectes, a més dels econòmics. Les administracions locals sols serveixen per recaptar els impostos per a les administracions autonòmiques, en certa mesura, i especialment per a la central.

Vull pensar que, alguna de les propostes o compromisos del PP al seu programa electoral de fa quatre anys, no s’han aconseguit per això que dic jo. Perquè tot no depén d’ells, dels governants locals. Si és així, no tindrien cap culpa però si que hauriem de retraure’ls la manca d’informació i transparència per no explicar les coses als ciutadans: Amb això, amb la informació s’evitarien la majoria de crítiques. Ara bé, davant els fets, permeteu-me dubte que això siga així. Sospite que els incompliments responen més a la incompetència dels nostres governants que als impediments. Són producte de la manca de voluntad per fer les coses i, si les fan, encara les fan malament (conscients o no). Per això compartisc el que diu silmin. Per a fer les coses tan malament com les fan, millor no facen res. A veure si és pitjor el remei que l’enfermetat. Exemple:

L’aparcament del Passeig País Valencià es va fer, segons ells, per dotar de places d’aparcament al centre del poble i facilitar, d’eixa manera, l’accés de les persones als comerços del centre i a la gestió pública a l’Ajuntament. I jo pregunte: realment es creïen ells que a Tavernes feia falta això? NO. Realment feia falta això? NO. Eren conscients del que feïen? SI. I per què ho van fer si no calia? Per beneficiar-se i/o beneficiar algú de l’entorn. Perquè els importa molt poc el que puguen pensar els ciutadans i tots aquells als que perjudiquen.

És a dir. I acabe ja. No mireu en lupa els programes electorals ja que això sols és la plasmació sobre paper de les idees, il·lusions i voluntats d’un col·lectiu determinat què, si és coherent i mereixedor de revalidar la confiança dels ciutadans haurà de demostra-ho, dia a dia. Si un projecte dels anunciats es fa, hauran d’explicar-ho als ciutadans per què, on, quan i de quina manera es farà. I si no es fa, estan obligats a explicar per què no es fa.

pepret per a falco ha dit...

Soc el "pepret", falco jo no vaig a entrar en descalificacions sobre la teua ideologia conforme fas tu. Esta clar que aci no anem a fer canviar a ningu de idea. Per a mi lo divertit es entrar en un debat pero per a aixo tenim que medir a tots en la mateixa vara. Resulta que per al projecte de futur del Bloc es te que vore, segons tu, com una declaracio de intencions i el projecte del pp aneu puntuant punt per punt el fallo. Es mes si es fa un punt tampoc et val. Esta clar que les formes no son lo teu "falco". Jo no dire mai si tens puntetera idea o no la tens ni opinare amb el resentiment que demostres. La veritat es que deus de estar ben fotut per a parlar de aixa forma.

d ha dit...

Si no tinguera idea no t'hauria contesta, peperet. I pren-t'ho com vulgues. I et recomene n'aprengues a llegir perquè llegir bé no és pronunciar lletres seguides formant paraules amb més o menys sentit. Llegir bé és entendre el què es llegeix i saber interpretar allò escrit. En cap moment he fet esment al programa del Bloc ni res semblant. No el conec encara ja que, no s'ha fet públic, supose. Sols m'he referit a les crítiques als incompliments al programa del PP, fixat bé i no t'encegues tan prompte. He dit, com a descàrrec, que possiblement els projectes no s'han aconseguit pels impediments d'altes inàncies i que no depenen dels governants locals. Ara bé, tot segut he matisat i he dit que duptava de la bona voluntat i bon fer dels desgovernnats locals a Tavernes.