L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 27 de maig del 2011

Balons fora?



 
El diari Levante-EMV ens ofereix avui les explicacions del govern municipal de Tavernes sobre la pèrdua de la bandera blava en la genèrica "Platja de Tavernes". El nostre alcalde afirma que "esta perdida viene dada por la gran remodelación que estamos ejecutando en la avenida y que a los ojos de la comisión que evalua las playas, por supuesto, habrán entendido que en estos momentos no ofrece todas las condiciones para ser merecedores de este galardón"

I preguntem: ¿O siga que unes obres fetes en la avinguda han capgirat i modificat els criteris  general de concesió? Eixos criteris no son altres que, segons s'indica en el web  http://www.adeac.es/nuestros_programas_s_1.html  i que copiem en l'original castellà "La presencia de una Bandera Azul en una playa reconoce y estimula el esfuerzo de algunas comunidades locales por conseguir que dicha playa cumpla determinados criterios de legalidad, accesibilidad, sanidad, limpieza y seguridad, así como, cuente con una información y gestión ambiental adecuadas".

I hem consultat i en cap moment els documents i qüestionaris que es demana per sol·licitar la bandera blava i que podeu consultar en el web esmentat, parlen d'obres de millora de la urbanització (carrers, vorerers...) com a coses a tindre en compte i sempre fa referència a la platja com a tal.  No hem trobat cap altra cosa. Si algú ho ha trobat que informe.

I preguntem: ¿O siga que les obres de l'avinguda han impedit que la platja, allò que entenem  zona d'arena i mar, no complesca els criteris de sanitat, neteja, seguretat i accessibilitat a més de comptar amb una gestió ambiental adequada? La veritat no ho entenem. Si vosaltres ens ho podeu aclarir...

...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, clar... el fet de tindre una platja caciquil amb la primera linea colmada d'edificis, incomplint la actual llei de costes no havorà tingut res a veure... Em pareix be. És més, deuria ser un primer filtre per als que donen les banderes blaves: les platges que no tinguen access lliure en almenys un 60% de la seua longitud, no deurien tindre bandera blava... Vories que gracia...

Amb els cabells verds ha dit...

A la Creu Roja li van tirar la culpa de que li llevaren la Bandera blava, a més no li van puntuar correctament en aquest apartat (com en altres) però realment el que falla és la direcció i gerència de la platja i no la resta d'elements. Ara és mes fàcil llançar balons fora que reconèixer que un s'equivoca.
Pot ser si les persones encarregades no foren familiars del polítics que gestionen és possible que hi haurien altres de més preparades.

Anònim ha dit...

Eso no es cierto y ellos lo saben. A la plata de Tavernes de la Valldigna no le han dado la bandera azul por las multiples denuncias que se hicieron el pasado verano acerca de los servicios de salvamento y socorrismo así como por el mal servicio en la atención al baño de discapacitados (estas carencias fueron denunciadas, tanto al organismo que concede la bandera azul como al Sindic de Grauges y que se pueden ver consultando las entradas a la Cotorra en los meses de julio y agosto). Que no insistan en que es por las obras en la avenida porque de lo contrario habrá que acusarles de mentir. Germán Soler Grau

Anònim ha dit...

Però si cada vegada esta mes abandonada q volien,q li regalaren la bandera.

Anònim ha dit...

Si a una platja li retiren la Bandera Blava és per carències.

Per cert, no recordeu que fa uns anys retiraren la Bsndera Blava de la Goleta i l'alcalde (Eugenio) va tornar l'altra i va posar pùblicament en dubte el valor de la Bandera Blava?

Anònim ha dit...

Hola, m'ha sorprés molt que després de les eleccions, desapareguera de internet el programa electoral de alguns partits com bloc, psoe, eupv. O tal vegada es que jo no els trobe.
Per favor, si algú els té o sap l'enllaç d'on estan li ho agraïria molt. Es temps de desar les propostes.
Gràcies.

Anònim ha dit...

No sé si es pot fer o no però crec que hi ha auditors contractats que informen a l'Ajuntament de les carències i que no s'han solventat.
Transparència i que ho publiquen, així com totes les queixes de l'any passat.
Que demanen responsabilitats que ho paguem tots.

SÍ AL TRIPARTIT PER LA MARE QUE VOS HA PARIT!!

Anònim ha dit...

Tant de temps que has tingut en aconseguir els diferents programes que ara demanes i què poc interés has demostrat.

Com diria José Mota, un còmic que tots coneixereu. Ahora vas y lo cascas!