L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de maig del 2011

ACTUALITZAT: Compromís proposa bloquejar el Consell de TVV per garantir la pluralitat



 La coalició Compromís ha emplaçat avui a la resta de grups de l'oposició a les Corts Valencianes, el PSOE i EU, a bloquejar en el Parlament autonòmic la renovació del consell d'administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV).

La diputada de Compromís, Mónica Oltra, ha explicat que calen les dues terceres parts del vot de  les Corts i això permet als grups de l'oposició realitzar un bloqueig parlamentari per intentar forçar el PP a pactar una gestió democràtica de Canal 9. 

"Compromís plantegem que el bloqueig es mantinga fins a la constitució del Consell de l'Audiovisual que preveu l'Estatut" per tal de garantir el dret dels ciutadans "a una informació veraç ia uns mitjans de comunicació públics que reflecteixen la diversitat política i social ".

Compromis afirma que l'oposició ha de passar de la queixa, de dir que RTVV és el NODO del PP, a l'acció i aquesta és una bona manera de demostrar que els grups de l'oposició volen actuar amb totes les eines de què disposen davant la situació de total control i manipulació dels mitjans públics. 

Un temps després que Compromís llançara la seua oferta , EU proposava "l'elecció directa del director general de l'ens públic per les Corts Valencianes amb el màxim de consens entre les diferents forces polítiques”. També que demanarà en el pròxim consell d'administració —dominat pel PP i que per exemple ha imposat recentment els espais electorals amagats de l'audiència en els darrers comicis— la creació “d'un consell assessor que garantisca la pluralitat i la qualitat del conjunt de la programació de l'ens públic, així com un pla de viabilitat econòmica i un contracte programa que garantisca l'estabilitat del conjunt de la plantilla”.

El PSOE, encara no s'ha pronunciat  públicament sobre el tema.
-