L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 17 de maig del 2011

El GMV ha organitzat el Campament Territorial Valencià



El GMValldigna va organitzar el passat cap de setmana el Campament Territorial de València de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana a Barxeta comptant  amb la col·laboració de l'Ajuntament.

L'activitat es feia a nivell de tot el territori i hi van acudir 24 Clubs de muntanya de la Comunitat Valenciana. Els guardonats foren Ana López del Centre Excursionista Contestà, la muntanyenca més veterana; José Cloquell de l'Agrupació Muntanyista de Villalonga, el muntanyenc mes veterà i Oscar Vilaplana del Centre Excursionista Benigàmin, el muntanyenc mes jove.
 
El Centre Excursionista Ontinyent va obtindre el trofeu al Club amb major numere de participants federats. Quant a la participació i a pesar del mal temps del dissabte van ser 215 muntanyencs federats i 56 no federats, que van poder gaudir dels paratges del municipi de Barxeta, amb les activitats que es van programar.

Aquestes foren el dissabte al matí excursió al mirador de la Mallà, a la vesprada visita al Paratge Natural Riu Barxeta i l’actuació musical de Tio Fredo així com un berenar tradicional de coques de tomaca en la Plaça de Barxeta; a la nit es van projectar audiovisuals sobre el patrimoni paisatgístic, artístic i històric de Barxeta. Diumenge els muntanyencs van gaudir d’una excursió per la serra de la Barcella. L'organització entrega a tots els participants bosses de taronges i tènia previst després de cada activitat, la degustació per als participants de suc de taronja natural, a fi de patrocinar els nostres productes naturals, gràcies a la col·laboració de la Cooperativa la Valldigna de Simat de la Valldigna.

La clausura va anar a càrrec de Paco Sales en representació del GMValldigna, Jesús Moreno vocal de FEMECV, Antonio González vicepresident de a FEMECV i Vicent Antoni Giner i Segarra, alcalde de Barxeta, que van agrair a tots els participants l’assistència a esta activitat, a pesar de les males condicions meteorològiques del dissabte a la nit.

- Remés per Grup Muntanya Valldigna
-