L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: COMPROMIS AFIRMA QUE SOBREN 15.000 LLOCS ATORGATS PER UNA ENTREVISTA O PER TINDRE CARNET.l


"Els funcionaris no tenen la culpa de tindre un govern (de la Generalitat) incompetent. Els que sobren son els 15.000 llocs atorgats per una simple entrevista, per tindre carnet o ser conegut d'algú" (Enric Morera, candidat de Compromís Bloc)


Així ha contestat el màxim representant i candidat de Compromís-Bloc, Enric Morera,  la proposta del PP  d'eliminar llocs de treball públic si continua manant en la Generalitat Valenciana despres del 22 de maig.

Enric Morera ha assegurat que la Coalició Compromís va a garantir la continuïtat dels llocs de treball públic que vol eliminar el PP i ha recordat que allò que sobra en l’administració autonòmica “són els 15.000 llocs de treball que s’han atorgat per una simple entrevista o per tindre carnet, o ser conegut d’algú. Eixos ens costen molts diners a les valencianes i els valencians, no són productius i per això nosaltres ens comprometem a que si s’ha d’aprimar l’administració valenciana a partir del 22 de maig siga per eixa via i no per la dels empleats públics valencians, que han estat castigats amb una retallada de salari per culpa de les polítiques de dreta de Zapatero i del PSOE i ara el PP de Camps els amenaça amb despatxar-los”.

Morera ha recordat que la nòmina de persones “col·locades a dit” en fundacions i empreses públiques, com també en conselleries, “és molt elevada i això si que està creant un greu problema a les arques públiques valencianes. Nosaltres ens oposem i ens oposarem fins les últimes conseqüències de que es puguen acomiadar a funcionaris valencians perquè ells no tenen la culpa d’un govern incompetent que no ha sabut gestionar els recursos públics i si sobra algú és Camps i tots els seus consellers, que pel bé del País Valencià no han de continuar en el palau de la Generalitat perquè del contrari continuaran destruint més llocs de treball”.

-Remés per Compromís-Bloc
-