L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 20 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC AL COL·LEGI ALFÀNDEC


  Aspecte de la sala

El Bloc tancava els actes electorals al col·legi Alfàndec on, torna a omplir de gom a gom la sala. Entre 130 i 140 persones assistiren a l'acte: una sala plena i molta gent dempeus darrere i al passadís.

Jordi Juan, al front de l'equip humà del Bloc, va repassar els punts principals del programa del Bloc. Després va haver l'habitual torn de preguntes dels assistents on van destacar dos: l'explicació de la idea del Bloc de poder traslladar l'estació del tren fins a Borderia, donant tot luxe de detalls i assegurant que és possible si Tavernes, governe qui governe, és capaç de reivindicar i coordinar les accions que van a marcar el nostre territori: el desdoblament de la carretera per transformar-la en autovia, el pas del gasoducte pel terme i el futur desdoblament de la via del tren entre Gandia i Cullera. 

"Si no som capaços d'oferir alternatives i de buscar la racionalitat, no anirem a cap lloc" venia a ser el missatge del Bloc. I els que ens han governat ni ho han fet ni ho faran, afegim nosaltres des de la Cotorra, i només cal vore l'exemple de l'alta tensió.

La pregunta estrella de l'acte la va fer una assistent  quan li va preguntar a Jordi Juan com està tot l'assumpte del PAI. Conduntència en la resposat del candidat:

- Mire, li ho vaig a dir en poques paraules: el mateix partit que l'ha proposat i la defés, no parla ni diu res del PAI.

Una resposta que es va emportar uns grans aplaudiments. El candidat va demanar el vot dels assistents per al Bloc i va agafar un repte i un compromís: treballar, treballar i treballar per Tavernes i per donar solucions al greu problema de l'atur al poble.

-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

tot va estar molt bé, però feia molta calor al menjador. Molt bé els del Bloc

Anònim ha dit...

jo no votaré Bloc per compromisos familiars, una neboda se presenta en altre partit, pero no deixe de reconeixer que te el millor equip i la millor campanya.

Anònim ha dit...

el pp i el Bloc son els unics que no es claven amb els altres partits, van a la seua i expliquen el seu programa

Anònim ha dit...

el darrer mitin al que he acudit. Ara a pensar que faré amb el meu vot. Esta vegada esta molt complicat. L'equip de Jordi Juan es molt bo. Sincerament, encara no ho he decidit. Espere encertar en la meua decisió. Sort a tots.

Anònim ha dit...

si que es de veres, eixa res`posta del PAI va ser molt bona i clarificadora. Recorde les passades eleccions, i ara fa uns mesos, on s'omplien la boca amb el PAI paca así, amb el PAI paca allà. I al final, tenien raó els del Bloc, que no anava a fer-se el PAI. I així ha segut. Això és anar amb la veritat per davant, no enganyant al poble.
Votaré Bloc.

Anònim ha dit...

No més pel tema de l'alta tensió, i la vostra postura ferma amb eixe tema, teniu la confiança meua i de la meua familia. Ànim.

Anònim ha dit...

Estimat anònim que escrius: jo no votaré Bloc per compromisos familiars, una neboda se presenta en altre partit, pero no deixe de reconeixer que te el millor equip i la millor campanya.

La teua neboda ha triat l'opció que ha considerat escaient. Tu has de triar la que consideres és la teua.

Tu no tens cap responsabilitat envers la teua neboda, sinó envers la teua consciencia ¿Estàs convençut que fas bé votant el partit de la teua neboda? Tu mateix.

Anònim ha dit...

soc el segon anonim. Tens raó, amic anonim, les teues paraules man fet recapasitar. Tinc que votar en consciencia, el que pense que es lo millor pal meu poble. I lo millor es Jordi Juan. Ja ho tinc clar. Gracies.

Anònim ha dit...

Crida l'atenció en els pericos passant pel poble que demana renovació de l'ajuntament qui es presenta amb una llista plena de candidats de fa 20 anys i diu que tenen experiencia i no n'hi ha cap dels primers de la llista que siga concejal.
Estos politics son la repera.

Joan ha dit...

No sols això, anònim, sino que els que fa 20 anys estaven en l'ajuntament i com es va quedar!!!!

No es van poder salvar ni les bigues!!!!