L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 6 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC I LA JOVENTUT


"El Bloc construirà el Casal Joven que Tavernes necessita, que siga punt de trobada dels joves i de les associacions juvenils valleres" Jordi Juan.


Jordi Juan, candidat del Bloc a l'alcaldia de Tavernes, ha manifestat que "construirem el Casal Jove com a punt de trobada dels joves i de les associacions juvenils valleres. El dotarem amb les noves tecnologies i el farem centre de cultura, de la música, de l’esport  i la lectura."

El candidat ha indicat que des del Casal es gestionaren les beques perquè els joves estudien, aprenguen idiomes i participen en viatges educatius i d'oci alhora que ha de ser la seu del Voluntariat Social i un Centre de Formació. 

Jordi Juan ha confirmat que "l'alcaldia del Bloc adoptarà com a primera mesura la constitució del Consell de la Joventut, una entitat on estaran representades totes les associacions juvenils i que servirà perquè la joventut interactue amb l’Ajuntament"

Els objectius del Bloc, segons ha manifestat el seu candidat, són clars: dotar a la joventut de Tavernes del lloc on reunir-se per a desenvolupar tasques socials, culturals, musicals i de formació.

Jordi Juan ha dit que "el meu interés i el del Bloc és facilitar la integració dels joves a totes les facetes de la societat. Volem afavorir l’associacionisme cultural, musical, esportiu, social i altres entre la joventut del poble".