L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC I L'HABITATGE A TAVERNES



 
"El Bloc promourà un Pla Global de Compra i Rehabilitació de Vivendes per oferir-les a preu baix a joves i gent necessitada de Tavernes" - Jordi Juan



 Jordi  Juan, candidat del Bloc a l'alcaldia de Tavernes, ha confirmat que "elaborarem un Pla Global de Compra i Rehabilitació de Vivendes per a llogar-les, a preu reduït, als joves que volen emancipar-se, a la gent major que no pot pujar escales i a les famílies més necessitades de Tavernes. Conjuntament crearem la Borsa de l’Habitatge i promocionarem la construcció de vivendes de protecció oficial".

El candidat i portaveu del Bloc ha indicat que el l'objectiu fonamental d'aquestes propostes és facilitar als joves l’accés a la vivenda i també garantir una vivenda digna a tota la gent del poble, independentment dels diners que tinga o de la seua renda.

Jordi Juan ha destacat igualmente que "en el pla contemplem la rehabilitació de vivendes per tal de facilitar habitatges adaptats a la gent major i a persones amb mobilitat reduïda i gent amb discapacitats". 

El Bloc ha assenyalat la importancia de facilitar als joves la creació de la seua llar i considera que només a través de plans municipals i des de l'ajuntament es podrà aconseguir. Després de la paralització de la construcció de 850 vivendes VPO en Marjaletes i Fontetes el Bloc creu que les alternatives passen per l'ocupació de les vivendes buides a la ciutat, rehabilitades i posades en bon estat mitjançant actuacions municipals.

- Rémés per Bloc
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i ara que? l'ajuntament serà una inmobiliaria?

Anònim ha dit...

I per què no? Si el PP diu que volia impulsar (deixa'm que em riga) 850 vivendes VPO en Marjaletes Fontetes i no n'ha fet cap; si el PP diu que vol impulsar 4.000 vivendes de luxe en el PAI ¿per què el Bloc no pot fer un pla municipal per donar utilitat a les centenars de vivendes que hi ha buides al poble, rehabilitar-les i que tinguen un us social?

Si l'ajuntament compra, l'ajuntament adquireix patrimoni, i Tavernes ho siga tots adquireix patrimoni i tots en beneficiem a més de donar treball a la gent del poble i vivendes a joves i majors a preu baix. Una proposta excel·lent front a les barbaritats de noves zones de Vergerets i Cia, perquè es feren rics quatre.

Si l'ajuntament fa PAIs el patrimoni no cal que el diga qui s'el fa i qui es fa ric.

Anònim ha dit...

A mi això de la immobiliaria que diu l'anònim, que és del PP segur, em sembla molt bé.

A vore si aixína amb els diners que guanyarà com immobiliaria pot l'ajuntament eixir a flote perquè amb el deute que hi ha i al pas que van gastant i no estalviant tinfran que fer algun ERE per pagar treballadors.

Anònim ha dit...

El primer comentari le fet jo i no soc del PP, això mai!,soc realista el ajuntament no té mitjos per realitzar y gestionar això. No tirarà avant.

Anònim ha dit...

Si pensem així i amb 20 milions de deute cap partit fara res del que proposarà. I amb la crisi, menys!

Crec que com a proposta o idea d'actuació és vàlida. I ara calen idees en un poble que ha estat anys i anys amb una sola: rajola, rajola i PAIs.
Tampoc es per a comprar 100 cases i començar. 4 - 5 cases. Poc a poc.
I si rehabilitació (obrers, fusters, aluminis, etc) son del poble millor que millor: crearan treball.

El del primer comentari ha dit...

MMM val pot ser siga una idea valida,però així de sopeto pareix que proposen comprar un fum, este tipus de polítiques tots sabem que generen déficit. No pasa res es asumible, però creieu que hi ha una demanda forta d' alquiler a Tavernes? primer s'hauria de estudiar les coses si son viables o no?
Està clar que és política i hi ha que fer propostes, pero per favor no fem com el PP que tot lo que fa son ruines per al Poble. Espere veure polítiques més realistes? o aleshores no votaré. I qui entre ho tindrà ben difícil. Jo no voldría estar en la pell del pròxim alcalde.

Anònim ha dit...

T'assegure que és una idea vàlida, consultada i informada per gent tècnica i per especialistes en ordenació del territori.
I té una segona part: l'esponjació d'algunes zones del casc urbà, encara que aquesta segona fase seria per iniciar després.

I això és molt mes realista que allò que presentarà el PP que no sé perquè serà més vendre fum i fum en base al Pla Estrategic Territorial. Temps al temps