L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 7 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: ELS ¿DEBATS? ELECTORALS DE CANAL 9

Una vegada més Canal9-TVV demostra que no li importa la informació al ciutadà, més bé al contrari, i emet un "debat" entre Camps, Alarte, Morera i Sanz fora de les hores principals i sense cap publicitat prèvia als espectadorsè



Els monolegs preparats per Canal 9 es van emetre ahir divendres a partir de les 11'30 de la nit sense anuncis promocionals previs, gravat prèviament i amb l'afegit que les condicions són imposades per la majoria absoluta del PP al consell de RTVV. Amb aquests elements, el debat naixia mort. 

Sanz, que és castellanoparlant, va parlar en castellà només; Camps i Alarte ho feren la meitat en cada llengua encara que reivindicaren l'ús del valencià en les intervencions i l'únic que ho va fer en valencià totalment va ser Enric Morera, el candidat de Compromís.

Una hora van tindre els espectadors de monòlegs.  Camps no es va dirigir mai a la resta de candidats; Alarte va apel.lar al «senyor Camps» en quatre ocasions, mentre Sanz i Morera ho feren un parell de vegades cada un.

El candidat de Compromís va reseenyar la "trajectòria insubornable" dels candidats de la seua coalició l'avalen per proclamar que no estan en la política per "forrar" , ni "perpetuar-se en el poder" ni "enganyar la gent" i va exclamar "Ja està bé de gent frívola i deshonesta", per afegir que el "descrèdit" que pateix la política valenciana per la implicació de Camps en Gürtel ha d'acabar i per això el va instar a anar-se'n "a casa" ja que ha estat un "president dèbil" que tampoc ha sabut defensar les caixes d'estalvi valencianes i ha prioritzat la despesa en "grans saraus".

Morera va reclamar l'eliminació del peatge a l'AP-7 i va rebutjar la continuïtat de la central nuclear de Cofrents al temps que va prometre la gratuïtat de l'educació de 0 a 3 anys. També va recordar que hem perdut Bancaixa, que ha canviat de nom i ha passat a dependre de Madrid, i la CAM situació que culpava al PP i al PSOE conjuntament.
Morera va indicar en referencia al PP i al PSOE que "els que han provocat aquesta crisi, no ens van a traure d'ella" i va culpar a Zapatero que els valencians tinguen les «pitjors inversions» i d'haver-se oblidat de les carreteres valencianes i dels trens de rodalies al temps que reclamava una AP-7 sense peatge.

Morera recordava com s'ha traçat el AVE "sense estudi d'impacte ambiental, destrossant l'Horta" i de "precaritzar" les condicions de treball i abandonar els interessos dels treballadors i en referencia al PSOE i la seua politica de retallar sous i jubilacions va dir que "No es pot consentir que el PSOE faça polítiques de dreta"



-

3 comentaris:

jc ha dit...

encertat tutolar de "el mundo", tot el peix ja estaba venunt.
si a madrid es donen conter, que passa açí?
interesants comentaris a "el levante"
llegir-los val la pena.
ja es hora que canvien les coses per aquestes terres.

Anònim ha dit...

m'he "papat" tot el debat i, la veritat, em dona risa les coses que comenta Paquito Camps. Segons ell; som els millors en educació, sanitat, infraestructures... SOM COMUNITAT!! llàstima que tornen a guanyar!

Anònim ha dit...

Jo també me'l vaig empassar tot. I em va caure la cara de vergonya aliena pels dos candidats dels partits majoritaris, PP i PSOE. Així ens va als valencians.
Bé Sanz, potser massa ancorada en la visió esquerrana del segle passat i bé Morera, sobre tot en la denuncia dels casos de les caixes valencianes. Si tinguerem trellat els valencians només per això ni els votaríem al PP i PSOE. Em va recordar el cas de la Valldigna i l'alta tensió amb el PP.
Igual de bé va estar en la denuncia del cas del tren de rodalies i de les vies interiors.
Del Morera de fa 4 anys al d'ara hi ha bon canvi, ha millorat molt i molt bé.