L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 16 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: MAYOR OREJA I CAMPS A TAVERNES



                                Mayor Oreja parla a Tavernes

Jaime Mayor Oreja, del PP, ha instat els valencians a que el dia 22 de maig abracen "a la veritat, l'honradesa, la decència i el bon fer" del candidat del PP a la reelecció de la Generalitat, Francisco Camps.

Mayor Oreja ha participat en un acte a la Unió Musical de Tavernes amb Camps on ha assegurat que "la veritat té alumnes, però la mentida, especialment a Espanya, té catedràtics i mestres". Ha destacat que de vegades "la força" d'aquesta mentida "també es produeix a València, on ha provocat que un home honrat i decent aparega com el contrari ".

L'europarlamentari del PP i exministre de l'Interior ha assegurat que Espanya viu "una mentida, una representació basta, una obra de teatre on hi ha dos protagonistes que són Zapatero i la banda terrorista ETA" en referència a la presència de Bildu en les eleccions municipals el proper diumenge. I ha dit que "l'únic responsable del major èxit d'ETA des de la democràcia té un nom, un cognom i un govern : el Govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero". També ha acusat a l'actual ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba , de tractar de donar "lliçons de dret de com respectar les sentències dels tribunals".

Mayor Oreja ha afirmat que el PP pot portar endavant un projecte de regeneració i rectificació a Espanya i  deia que "no estem només per guanyar eleccions, sinó per tornar la confiança a la classe política, i emprendre un procés de regeneració democràtica" i considera que el primer valor que s'ha de recuperar és "el de la veritat".

Francisco Camps ha recordat que el 1996, Espanya vivia la mateixa crisi econòmica i de valors que ara, però va entrar en el Govern "un grup d'excepcionals espanyols" , entre els quals hi havia Mayor Oreja, "i Espanya es va posar de peu, va generar riquesa i la Comunitat es va convertir en motor essencial d'aquest creixement ". Camps ha dit que necessitem un Govern d'Espanya que sàpiga les nostres necessitats, defense la taronja, porte aigua i finançament.

Manolo Vidal va demanar el vot per llevar el govern del PSOE del poder.

- Font i fotografia: Agència EFE
-

7 comentaris:

MANOLOPATERO ha dit...

Manolo triunfa a la noticia. Sols una linia, i al final. Això és tindre...PES. I damunt,al slogan fàcil de llevar a Zapatero...Però si NO SE TORNA A PRESENTAR!!! MANOLO!!!Zapatero no es presenta!!!jajajajaja
Ai senyor, no puc amb ells.

Mayor Oreja ha dit...

Este home, el Mayor Oreja, si que em fa por, damunt amb Camps i a Tavernes. Manolo de centrats res, dreta dreta, parlen d'eta, de zp i a mi què. De Tavernes estant estos no sumen més bé restaran. I Rajoy a Mallorca dient i comentant com s'han regenerat front a les corrupteles, que dirà avui a València amb la situació que té.

Un dels xiprers ha dit...

Rocio, antigament a l'era clàssica de Grècia es plantaven tres xiprers a l'entrada dels pobles per donar la molt benvinguda. Per a mi eres una persona amb idees i ideals que tens plantats eixos xiprers imatginaris a l'entrada de Tavernes, amb cinc cares que t'observen des d'un cartell gran,una font que raja aigua de nou, uns quants cartells amb la cara de Jordi que fan recordar que en la seua proposta politica caben tots els vallers i valleres i tu al davant.
Ja es gros que s'aprofiten, com sempre, d'una desgràcia però tu ho has contat amb molta sensibilitat.

Anònim ha dit...

El Musical estaba plenisim.

Segurament la Casa de la Cultura tindra un ple historic el dimecres a la nit.

Si les eleccions es guanyen pel numero d'asistents als actes esta clarisim qui va a ser el guanyador.

Sols falta vore qui es el segon.

MANOLOPATERO ha dit...

amb el compte que estan venent els panxes agraïdes del pp, de que van a perdre el lloc de treball tots els col·locats a dit, anirà al mitin de manolo fins i tot Rita la Cantaora. Però això no vol dir rés. Tot el poble sap què el pp omplirà la casa de la cultura, i el 22 perdrà la majoria absoluta. ATENCIÓ! LES ENQUESTES LI DONEN ENTRE 7 I 8 REGIDORS MÀXIM AL PP DE TAVERNES. EL PP PERD LA MAJORIA ABSOLUTA!!!
Podeu dir-ho a la gent del poble. Que ho sàpiguen.

Anònim ha dit...

SENYORS DEL PP. LES ELECCIONS NO SE GUANYEN OMPLINT UNA CASA DE LA CULTURA.
I dic jo. A mi que collons m'importa Eta, Bildu i la figa mandanga?
I de Tavernes? I del Poble? que digueren del poble?

Milano Confecciones Trajes de Comuniones ha dit...

A la frase de Camps, sols li faltava dir que acaben cantant el Cara el Sol!!! Per que són els mateixos que ho feien abans... de cantar això, Mayor Oreja en sap un rato.
Ciutatans de Tavernes, ciutatans del PP, que eixos que portareu són l'extrema dreta!!!
A més a més, no aneu als jubilats a reclutar-los per dur-los al miting a colp de soparets... i per cert, com és que la candidatura del PP de Tavernes organitza a La Casa del Poble (Ajuntament) un encontre amb alguns dels comerciants del poble i els rep el Sr. Simeón!!! Ja treballa a l'Ajuntament!!! Càrrecs per a tots, que qui no corre vola.