L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: POLÍTIQUES PER A JOVES


Compromís-Bloc afirma que una les principals preocupacions de la coalició és assegurar la inserció laboral dels joves, els gran oblidats per les polítiques antisocials del PP i les polítiques de dreta del PSOE.

 
El candidat a la Generalitat per la coalicio Compromís-Bloc, Enric Morera ha destacat que "hem fet una diagnosi del problema de la població juvenil valenciana, cosa que no ha fet el govern de Camps en estos darrers quatre anys. Els joves necessiten una espenta decidida de l’administració i necessiten contractes no beques, que són un abús i una manera de tindre mà d’obra barata a més que és un problema, ja que se’ls complica el tema de la cotització a la Seguretat Social a l’hora de jubilar-se”.

El secretari general del Bloc i candidat de Compromís ha dit que  calen contractes de formació per a joves menors de 30 anys i calen més inspeccions de treball per evitar fraus. La situació de desocupació juvenil al País Valencià demostra que el sistema educatiu del PP és un fracàs i necessitem reformes urgents perquè els joves estiguen formats segons les necessitats del mercat. No podem permetre que el 50% de les persones sense treball en la nostra terra, i parlem de vora 300.000 persones, són menors de 30 anys”.

Segons Morera, “els joves valencians són els principals perdedors de les polítiques antisocials del PSOE i de la no política del PP de Camps, que no ha fet res pels joves valencians".

Morera ha fet una crida als joves del País Valencià “perquè s’expressen democràticament el proper 22 de maig. Els que pateixen un sistema educatiu abandonat o els que estan sense treball tenen l’oportunitat de mostrar la seua indignació votant a Compromís, l’única formació 100% valenciana que defensa els interessos dels joves valencians amb propostes".
 
- Remés per Compromís-Bloc
-