L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 23 de maig del 2011

ELECCIONS 22 MAIG: RESULTATS MUNICIPALS

 

El Bloc augmenta fins quasi duplicar els vots en les eleccions d'ahir. Això li permet assolir 5 regidors, xifra mai aconseguida pels nacionalista d'ençà 32 anys de presència a l'ajuntament de Tavernes.

El PP ha estat el partit que més regidors ha obtingut en les eleccions municipals, en concret 8, i podem considerar-lo guanyador però per contra perd la majoria absoluta que venia ostentant des del 1999. 

El vertader  triomfador moral en obtindre 5 regidors és el Bloc, que aconseguia ahir el millor resultat històric a Tavernes després de mantindre una presència gairebé constant a l'ajuntament valler d'ençà les primeres eleccions democràtiques en l'any 1979. L'equip de Jordi Joan ha aconseguit 5 regidors i un rezolzament del 25%. L'alegria i el content era la nota dominant ahir en la seu del Bloc, i fins i tot, es va poder vore ulls entelats per les llàgrimes en alguns  emocionats exregidors vallers. 

No obstant això, va ser el PSOE qui més aplaudiments obtenia en la seua nacionalista al llarg de la nit en aguantar el "tiró" del PP i mantenir eixos 3 regidors que impedien una nova majoria absoluta del PP. En un moment de l'escrutini, el PP tenia 9 regidors front 2 del PSOE, situació que poc a poc es capgirava als 3 regidors socialistes davant el content i aplaudiments de la gent del Bloc.

Carment Canet, del PSOE, i Karina Vercher, d'EU, al front d'un grup de candidats d'ambdues formacions, es personaren a la seua del Bloc per felicitar a Jordi Juan i a l'equip  i comentar la campanya i els resultats. El candidat nacionalista, que no va poder moure's de la seu seu fins la 1 de la matinada, va mantindre per telèfon una conversa amb Manolo Vidal  del PP, que va servir per intercanviar-se mútues felicitacions.

A la resta de la Valldigna destaca el cas de Simat, on el PP amb 6 regidors té majoria absoluta, mentre  el PSOE n'obté 2 i el Bloc, EUPV i  ERPV 1 regidor cadascun.

A Benifairó, el PSOE obté 4 regidors, seguit pel PP amb 3, EUPV 1 i BLOC 1.

A Barx, el PP té el millor resultat amb 4 regidors, seguit del PSOE 2, PdBARX 2  i el BLOC 1.

Ací podeu consultar els


79 comentaris:

Sento ha dit...

Per fi hi haurà pluralitat d'opinions a Tavernes. Açò és Democracia Reial. Tavernes revolution!!

Anònim ha dit...

I de pactes no es diu res? Hi haurá coalició?

Anònim ha dit...

Ha hi hagut algun contacte del Bloc amb algún partit?

Colomet ha dit...

Cotorra, has sentit comentaris sobre un possible tripartit Bloc-PSPV-EUPV a Tavernes? Va conta'ns que saps...

Colometa ha dit...

Cotorra, saps si un govern tripartit Bloc-PSPV-EUPV és una opció possible per traure al PP de Tavernes? Va conta'ns que saps...

Anònim ha dit...

Primer te el torn de paraula el PP per a buscar aliats. Es així?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha res encara de pactes. Això no vol dir que no puguen haver-los.
Aconsellem que deixem tots el tema aparcat uns dies, no es poseu nerviosos.
Les eleccions foren ahir. Els partits encara no han ni fet les valoracions.
Per a pactes, caldrà seure's a una mesa de negociacions i deixar-ho tot ben trillat, ben pactat i ben clar. Que governar un ajuntament no és cosa simple.
I negociar, o millor començar a xerrar... això segurament, pensem nosaltres, tardarà uns dies.
Deixem els partits que facen la seua feian i nosaltres deixem-los fer. Fins el dia 18 de juny, data de la constitució del nou ajuntament, cap tot. Fins eixe dia tot és possible EXCEPTE UN PACTE DEL PP AMB QUALSEVOL ALTRA FORMACIÓ PROGRESSISTA.

Repetim: deixeu aparcat els pactes. I sobre tot NO FEU CAS DELS RUMORS. I menys encara d'un pacte entre el PP i el Bloc. Això sí que estem en condicions d'afirmar-ho i reafirmar-ho.
I no ho diu La Cotorra. Ens basem en el que va dir mil vegades en els actes el candidat Jordi Juan: Amb els vots del Bloc el PP no governarà Tavernes.

PACTAR I RENOVAR ha dit...

Jo pense que Bloc, Psoe i Eu estan moralment obligats a pactar per renovar i arreglar l'Ajuntament de Tavernes. No crec que cap votant d'estes 3 formacions puga entendre que per no pactar, deixaren continuar governant al pp.
Seria algo que el poble, el votant d'esquerres, NO PERDONARIA DE CAP MANERA.
La consigna al poble és PACTAR I RENOVAR.

Anònim ha dit...

16 anys governant desgasten molt, i cal per higiene democràtica, renovar i canviar. Ara és el moment de tindre altre color polític al poble.
Visquen les esquerres!!

Anònim ha dit...

Com a votant tradicional d'esquerres i nou votant del Bloc tinc la sensació que els votants d'esquerra, l'immensa majoria, no veiem altra alternativa (ni entendriem altra opció) que no fos un govern de progrés Bloc-PSOE-EU.

Un govern que porte canvis sobretot en la manera de fer les coses: Transparència, diàleg, visió de futur, sostenibilitat, honradesa,...DEMOCRÀCIA REAL front al LAISSEZ FAIRE (deixeu-nos fer, que som els més sabuts) que ha exercit el PP, moltes vegades de forma quasi "caciquil".

Jo, personalment, tampoc entendria un pacte d'esquerres de l'estil "repartim-nos els papers i cadascú que faça la seua". L'experiència ens ensenya que aqueix model és efímer.

L'esquerra de Tavernes ha vist en Jordi un director que, malgrat no ser tots els músics de la mateixa cantera, ha de conformar una orquestra que es toque bé. I crec que Jordi és capaç d'això i de més.

Si la distribució d'esquerres que ha sorgit de les eleccions sap treballar com un equip (i no com una agregació de parts inconnexes), l'èxit en la gestió està assegurat.

Anònim ha dit...

Pacte entre pp i Bloc? ja, ni de conya!!
Pacte entre pp i PSOE? dona risa sols escoltar-ho.
Pacte entre pp i EU? jaaaaa!!!

Amb qui pactarà el pp? qui li queda?
NINGÚ. Eixe és el resultat de governar despòticament tants anys. No tenen cap amic ni possible aliat.
I això és molt lamentable. I mira que jo ho he dit vegades a la gent del partit. Es quedareu asoles. No sigam prepotents.

emocionada ha dit...

és cert el que diu la cotorra. Jo estava anit a la seu del Bloc, i en lloc de la seu del Bloc, semblava ser la del Psoe, per les ovacions de cada resultat del PSOE que li llevaba la majoria absoluta al pp. La pell de gallina, del sentiment i la emoció d'eixos minuts eterns!!!
Quina emoció, senyor!!

Anònim ha dit...

jo sols dic que el que sap guanyar, també deu de saber perdre. I actuar amb noblesa.

Anònim ha dit...

A simat era lògic que passara el que ha passat. Al destronar a Sebastianet, el varen convertir en víctima. I la gent sempre està al costat de les víctimes. Ho sent pel Bloc de Simat, però era una cosa molt clara. I no serà perquè no ho sabien, perquè es va repetir per a i per b. Ara, a fotre's dues legislatures com a mínim.

Indesidenter ha dit...

Acabe de llegit el Levante-EMV i m'he quedat sorprés per les manifestacions del candidat del PP i alcalde ¿en funcions? Manolo Vidal.
Diu que l'entrada en política de partits minuts que no han tret res, ha perjudicat el PP. Jo pense que l'han beneficiat: Teoria de les marques blanques.
Sembla ser que Manolo Vidal no ha sabut llegir el missatge que li donen més de 6000 vots en les eleccions autonòmiques. I un señor que té estudis i tantes carreres això ho havia de vore clar.
L'existència de partits menuts, en especial Gent de Tavernes i Alternativa per Tavernes, pense que han perjudicat majorment al Bloc i un poc PSOE i EU.
Eixos partits, formats i recolzats per votants naturals del PP, naixen per descontent amb el PP de Tavernes i el seu alcalde. Ells no anaven a votar PP a Tavernes, de fet ho han dit més d'una vegada en els cercles íntims, i s'inclinaven més per l'opció Bloc.
Si això era així, com deien, el Bloc pot haver perdut entre 200 i 300 vots, i l'aspiració del 6 regidor.
Política ficció? Simplement expresse el que han dit per Tavernes i que pareix ser els resultats autonòmics reforcen.

falcó ha dit...

Crec que els resultats, lluny d'analitzar-los per a arribar a enténdre'ls (jo ara per ara no els entenc ni a Tavernes, ni al país, ni a l'estat), cal estudiar-los i saber-los interpretar. No seré jo qui marque cap pauta a seguir però vull fer pública la meua interpretació personal dels resultats dels comicis locals del 22 de maig. Vaja per davant que, em fan gràcia aquells que ara apel·len a l'enteniment de les esquerres però que en campanya, en lloc de criticar i atacar els governants s'han dedicat a recordar, cosa que em fa fàstic ja, el pacte entre PP i Bloc de fa no sé quanst anys ja. Però s'oblidaven que ells, uns i altres, també van pactar amb el PP anteriorment.

Dit això, dels resultats de les municipals deduisc que, el poble vol seguir sent governat o tenir el mateix alcalde per una majoria però, una altra majoria no vol això. Eixa majoria alhora, tampoc veuria en bon ulls un pacte a tres bandes, és a dir, un tripartit entre forces de suposada afinitat ideològica. Dic suposada perquè ara resulta que els del Bloc són d'esquerres (cosa que no dubte), però que per a certes persones això els converteix en els bons de la pel·lícula, però fa uns dies, en plena campanya electoral, eren els dimonis, els culpables de què el PP haja estat durant tant d'any desgovernant el poble. Els purs, els autèntics s'han encarregat d'anar recordant això cada dia, fins i tot en la megafonia mòbil que recorria el poble. Lluny de criticar la política del PP a l'Ajuntament han criticat o desqualificat el programa electoral del Bloc, taxant-lo fins i tot de fantasiós, irreal i mentider en quant a algunes propostes o idees.

Per això, si de mi depenguera la decisió final, deixaria les coses com estan, és a dir: que governe el partit més votat i fer oposició com fins ara han vingut fent ja que els resultats així li ho permeten.

Sense tenir la responsabilitat de governar, sense ostentar càrrecs, també es pot treballar pel poble. O és que els darrers quatre anys els dos regidors del Bloc no han fet vertadera oposició fruit de la qual, entre altres coses, han aconseguit l'èxit què han tingut? O és que el Bloc no ha estat la força política més coherent i treballadora, tant des de l'oposició com quan han governat?

CONTINUA…

falcó ha dit...

VE D’UN ALTRE COMENTARI

Felicitar en primer lloc al Bloc, els autèntics i únics guanyadors de les eleccions locals a Tavernes, i després als del PP per haver aguantat (ells sabran com s'ho han fet) l'envit d'una força emergent i que no li posarà res fàcil les coses des d'ara. Als d'EU dir-los que el temps posa a cadascú allà on li correspon, i als del PSOE millor no dir-los res. ja tenen prou purgant els seus fracassos. No vull contribuir al seu malestar.

Pel que fa al la resta d'opcions: als d'ERPV doncs..., lamentar la devallada. Han abaixat prou però, quatre anys passen molt ràpid. En gener o febrer de 2015 començarem a sentir-ne parlar d'ells i faran una campanya, més o menys divertida, irònica, sarcàstica, graciosa o inginyosa però, lluny de beneficiar als partits minoritàris afavoriran als grans, contribuint així a la continuïtat de les polítiques que ells critiquen. ERPV han estat superats, fins i tot, per les dues forces localistes que han aconseguit un bon nombre de vots. Si volen seguir participant de l'acció política i arribar a influir o decidir, podrien formar una coalició entre ambdues forces i això probablement els donaria representació a l'Ajuntament.

D'Iniciativa, millor no dir res. Sols una dada curiosa. En algunes de les meses electorals, els vots locals d'Iniciativa no han anat a parar a COMPROMÍS en els autonòmics, (coalició de la què, en teoria, ells formen part). És curiós veure com en una d'eixes taules, els vots obtinguts per Iniciativa a les locals a les autonòmiques s'ha repartir entre EU, PSOE i COMPROMÍS però majoritàriament al PP. Ull, ull, ull!

També vull felicitar el Bloc o millor dit, la coalició COMPROMÍS, per haver aonseguit superar, sense la companyia d'EU, la injusta barrera del 5% i entrar a les Corts Valencianes amb 6 diputats, quedant inclòs per davant d'EU, a qui també han superat a l'Ajuntament del cap i casal. 3 regidors COMPROMÍS amb Joan Ribó de candidat i 2 EU, segons les darreres dades de què dispose. Ells (els d'EU) que se les prometien tan bones. Com vos deia, el Bloc-Iniciativa-Els Verds coalició COMPROMÍS, lluny de quedar-se fora com auguraven les enquestes i desitjaven alguns partits, han arribat i allí seguiran per molts anys fins aconseguir treure fora les forces invasores. Potser jo no ho conega però els meus descendents possiblement si.

El tio de la vara ha dit...

Jo no veig altra llum que la d'un tripartit que faça fora al mal.....ut eixe. Que ho lliguen ben lligat, però que no tarden molt! que anunciar que van a seure no costa res i a nosaltres ens il·lusiona.

Anònim ha dit...

Des del primer dia dic que Encar s'ha equivocat. Voler ser el candidat a l'alcaldia està molt bé, però si vols el millor per al poble has de saber que els teus vots no et van a donar ni per a un regidor, com així ha passat, i la gent que ella arrastra com a número 2, 3 o 4 del Bloc (amb qui anava a la Generalitat) o amb EU haveren pogut donar algun altre regidor a l'esquerra de Tavernes. Pel que fa Gent de Tavernes i Alternativa estic totalment d'acord amb l'anàlisi anterior. Esquerra Republicana ni fa ni desfà, van a la seua.

Anònim ha dit...

Penseu que el psoe va a pactar amb el partit que li ha llevat els vots?
Si jo fora Carmen no ho faria mai.
Jo no hem posaria a la mitad del poble de cara.
Lo normal es que governe el partit mes votat amb minoria i no puga fer el que vullga pero de ahi a deixarlo fent opocicio. No crec que a nivell de imatge li vinga molt be a Jordi i a Carmen

Anònim ha dit...

si realment volem ser justos amb els resultats i no pareixer que es vol el poder a tota costa, ho hem de demostrar.És cert que el bloc has pujat molt i que ha fet bé les coses (com diuen els resultats), però no hem de perdre de vista els resultats.El PP ha perdut la majoria i ha rebut un missatge clar que el poble vol que canvie moltes coses, però la quantitat de vots que ha rebut el legitimen per a continuar amb l´alcaldia. Crec que no seria massa ben vist un pacte per a treure del poder un partit que ha sigut tan recolzat (encara que molts voldrien eixe canvi). Ara hauran de contar amb l´oposició per treure endavnt els projectes i això està molt bé (per fi), però crec que un tripartit seria injust ja que a més de deixar fora al partit més votat en molta diferència implicaria deixar de banda molts punts dels seus programes (mitjançant els quals han sigut votats). No olvidem que molts punts del programa no eren comuns (ni molt menys).
Si som justos, que gobernen (per ser els guanyadors, i de prou) per`amb un ajuntament on l´oposició, ara si, tindrà veu i vot.

Anònim ha dit...

lo normal, si es vol ser democratic, es que les dos forces mes votades estagueren juntes.
Els tripartits arruinen a futur a tota la resta.
mireu simat

Le llamaban Trinidad ha dit...

Però a vore...la santíssima trinitat no eren tres en un, i a tots els catòlics els sembla molt bé?
Doncs açí al poble, també una trinitat.

La pregunta...Quants pactes manté el pp a tota Espanya per poder governar?
Ells tenen dret i els altres no? Vinga, và, ja està bé de tragar.

Anònim ha dit...

Falcó, crec que la teua interpretació és molt bona. Espere que els partits localistes i nous aprenguen la lliçó i intenten buscar convergències i punts comuns si es que tornen a presentar-se algun dia. El mateix haurien de fer els republicans d'esquerra.
I que dir de PSOE i EU? Si existeix un nou govern, per mi, no se'l mereixen. S'han passat la campanya criticant i desproticant del Bloc i poc menys del PP. Tot es veurà.

aaaaaaaaaaaa1 ha dit...

Per a indesidenter. Estos són els vots autonòmics trets a Tavernes:

PARTIDO POPULAR 4.839 45,61%
PSOE 1.928 18,17%
COALICIÓ COMPROMÍS 1.847 17,41%
EUPV 762 7,18%
ERPV 128 1,21%
VERDS 80 0,75%

Realment creus que els partits independents li han llevat un regidor al Bloc??? El PP ha tret un 5% més de vots a les autonòmiques que a les locals, mentre que Compromís (Bloc+Iniciativa!) ha tret un 8% menys de vots que el Bloc a nivell local, i un 11% menys si comptem al Bloc i a Iniciativa.

On estan eixos vots restats al Bloc? Els partits independents han sigut clau: han restat els suficients vots al PP com per a que perga eixa majoria absoluta. Perque si els resultats locals hagueren sigut els mateixos que els autonòmics, el PP seguiria amb els seus 9 regidors.

Així que gràcies a Gent i a Alternativa per haver sumat un nombre considerable de vots.

Anònim ha dit...

Abans que res donar l'enhorabona al Bloc per seu gran trionf.
Jo soc un votant del psoe i estic molt sopres per els resultats tant roins del meu partit. Pero al mateix temps estic content per que per fi el PP ja no te majoria absoluta, ara ja no faran lo que els donara la gana, ara dependran dels demés.

Una altra cosa que volia dir respecte al baixó que ha tingut el psoe, ha sigut mes que res per la imatge que han donat els mitjans de comunicació, entre ells canal pp (canal 9) del president del Govern Zapatero; que han volgut dir sempre que la crisis MUNDIAL l'ha fet zapatero, si aci ara passa algo, la culpa zapatero, si ara jo m'esvare i caic un bac, la culpa de zapatero. Quant la gent deuria de saber que tot això no ho ha fet Zapatero, pero en fi. A banda de aixo hi ha que saber que un partit per a un ajuntament no es el mateix que un partit que es presenta per al govern d'Espanya, xo la gent associa directament veu la floreta i associa floreta-ZP-crisis-caca, i no el voten. Simplement es la meua opinió.

Des d'aci vullc dir que Carmen Canet ha tingut un bon projecte, que els mateixos militants s'han currat la campanya electoral i enhorabona a tots ells.

Per altra part estic content per la victòria del Bloc, pk al iwal que dic que el projecte de carmen canet era bonissim, el projecte del bloc també te el seu atractiu, i si finalment el bloc, junt al psoe i eu governa, amb el projecte que tenen les coses aniran millor. Aixina es que A POR ELLOS BLOC!!

Per finalitzar vullc dir que estic content de la gran participacio dels vallers, que ojala foren aixi totes les elecciones, es important votar. I hi ha que dir que durant tot el dia electoral d'ahir es notava quins eren els marginats i quins no, es respiraba un bon rollo entre els interventors i apoderats de psoe, bloc, esquerra unida i republicana, iniciativa..., entre tots menys els del pp que sempre estaven al marge, com si ens tinguerenn asco (sempre hi havia alguna excepció).
Pues aixina els ha eixit tot, com el CUL. Ara si hi ha unió, espere que la esquerra de la Vall treballe de calent per a que el poble tinga lo millor i que per a les próximes eleccions vaja a més.

Indisidenter ha dit...

Un primer aclariment: havia posat més de 6.000 vots quan realment eren més de 5.000. Un despiste degut a que els numeros del web municipal són menuts i a la resolució de pantalla de l'ordinador. Per cert les dades que tu dies, crec que no coincideixen amb les oficials de l'ajuntament.

I jo no he dit que estic o no convençut.
Jo he dit que si he (o hem de fer) cas al que en privat han expressat gent d'eixes candidatures, ell no anaven a votar al PP al poble encara que si ho farien en les autonòmiques. Almenys els que han propiciat i/o donat la cara en les llistes tenien clar que no votarien PP (i la prova la tens que han superat tots els obstacles epr fer dues candidatures municipales: Alternativa per Tavernes i Gent de Tavernes) i que si no s'hagueren presentat com a partit, ells veien com a millor opció el vot al Bloc a les municipals. Vot que seria pressumptament un castic al PP.
És en eixe content quan he dit que si això era així, potser el Bloc havia perdut per ahi 200/300 vots a les municipales i la hipotètica aspiració del 6 regidor.

Ja no he mesclat res més i damunt ja ho dic: ¿Política ficció? Simplement expresse el que han dit per Tavernes.

No hi ha res més.

Anònim ha dit...

Vull fer algunes consideracions: a) Dir que governe el PP en minoria és voler una alcaldia dèbil. A més no es pot amagar el partidisme pepero dient això. b) Els partits minoritaris com el de la platja el que han fet és llevar-li vots al PP. c) El PSOE no es mereix governar, no han fet res en estos quatre anys, per això s’ha d’acostar a un possible tripartit amb humilitat. d) Retòrcer els arguments per a justificar este o aquell pacte de govern sempre ix malament. BLOC, PSOE i EU són la coalició més natural, tota la resta són pactes antinatura. Se m’ocorren més però amb estes crec que m’enteneu.

El tio de la vara ha dit...

Falcó discrepe amb tu total ment amb això de que governe el partit més votat.
Cal tombar al PP, sols així obriran els ulls aquells que encara els tenen tapats.

Anònim ha dit...

Sols llegint els comentaris d'aquesta notícia podreu imaginar-vos per on van els trets, no?
Doncs això. Que aquesta setmana no sentireu ninguna noticia oficial de pactes, ni res per l'estil. Està tot més que clar. El PP governarà en minoria simple. Ja voreu com sí!

colomet ha dit...

El PP ha tret 4,246 vots mentre que Bloc-PSPV-EUPV han tret 5,004 vots. És a dir, si es forma un tripartit estarà millor recollida la voluntat del poble que si governa el PP.
Altra cosa es que no s'arribe a un acord entre els 3 partits i es decidisca fer una oposició forta durant els propers 4 anys.
Trobe les dues decisions vàlides.

... i la burra anava solta!!! ha dit...

Anem a vore!!!
Tots sabem les "mangalatxes" que han fet anys i anys la gent del PP per atraure vots... dinarets i dinerets per ací, feinetes per a tu i el teu cosí... Aneu a per fulanet que no ha vingut a votar, poseu la por al cos a la gent que posiblement, si no estan ells, perdràn la feina, canvis de paperetes... que hay de lo mío!!! Eixa gent vulnerable, premsa faldera al règim caciquil... i com no, aquells que pensen que per ser algú s'han arrimat a aquesta gent, he vist cares que anaven a vore a Camps i m'ho feia creus... però bé tan segur com seràn els mateixos que ara aniràn pegant-li palmadetes a l'esquena de Jordi, si el fan alcalde, però bé... sempre dic el mateix, QUI PERD ELS ORIGENS PERD IDENTITAT!!!
Que es penseu, que en quant el PP no estiga en el poder, no cauran eixos vots? Estic molt segur que amb 4 anys d'alcaldia de Jordi, el PP perd més de 1000 vots i no supera els 3000 a les properes eleccions... al temps!!!
Ningú mosega al qui li dona de menjar, però quan no tenen aquesta capacitat, perdràn eixe recolzament.
No sé el que passarà, però pitjor que estem no serà.

Votant del BLOC ha dit...

Colomet, tens rao... Avantatges d'un pacte Bloc-PSPV-EUPV;
- Representaria la voluntat de 5,004 vots d'esquerres.
- Donaria estabilitat per als 4 anys, podent fer política per al poble.
- Deixaria a l'oposició al partit que representa minoria de vots 4,246.
- Faria fora del govern local els qui tant de mal han fet a Tavernes.
- Com be ha comentat algú ja, BLOC+PSOE+EU tenen afinitats, de fet governen en varios municipis (Cotorra, de segur que pots ilustrar-nos).

Inconvenients:
- El deute que arrastra l'Ajuntament de Tavernes, es conegut per tots, però si hi ha canvi de color a l'Alcaldia, el forat pot pujar. Poc marge de maniobra hi ha actualment.
- Deixar que governe el PP en minoria, pot desembocar en una moció a mig termin com ocorregué a Simat: millor tripartit des del principi, que no haver de fer "moció" a mitjan legislatura. El que arrastrem dels ultims anys, ho coneguem molts vallers, i Jordi Juan te molta més capacitat que no pas Manolo.
- Opció còmoda per al BLOC, PSOE, EU, deixar governar el PP anb minoria, però no podrà vore's la capacitat de gestió del BLOC, i amb una oposició "constructiva" acabaran "fent bo" al PP i hauran perdut l'oportinitat de governar pel poble.

Anònim ha dit...

ADEU VENTILADOR, ADEU

Anònim ha dit...

Quan parleu de tripartit ha Simat deurieu saber que és un dels ajuntaments més sanejats de tot l'estat espanyol, tot al contrari del de Tavernes... que sols governava un partit.... tragueu conclusions...

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb algunes de les afirmacions contra el pacte d'esquerres.

No hi veig massa diferències de fons als programes electorals de Bloc, PSOE i EU. Tampoc no veig massa diferències de forma.

I, per altre costat, observe un objectiu comú de canvi en la forma de fer les coses. Mols vots del Bloc venen de PSOE i això és una prova clara que al poble es vota a les persones en primer lloc. I si les persones ho fan bé, doncs el poble renova la confiança.

El PP és el partit més votat però no crec que siga el partit amb qui més confia la gent. El recolçament al PP es barreja amb allò que podríem anomenar la inèrcia del poder, alimentada en aquest cas pels vicis, moltes vegades perversions, que es creen amb 16 anys de control del govern local.

Un PP en l'Alcaldia controlat per una oposició majoritària és la millor forma de crear un partit màrtir, una víctima que arrasaria a les properes eleccions (per més que el control es porte de la manera més exquisita possible).
El missatge "no podem fer res, no ens deixen fer res" cala fàcilment.

Per altre costat, encara que un pacte tripartit pot ser perillós (perquè cadascú vaja a la seua), si el pacte es fa ben embastat i es porta ben coordinat (cosa que hem d'exigir tots els votants d'esquerres) siga possible un futur progressista per a Tavernes. I crec que és un futur d'esquerres allò que ha votat la majoria absoluta del poble.

Anònim ha dit...

El PSOE sempre ha culpat al BLOC d'haver ajudat a Eugenio en la primera legislatura del PP i donar-li ales perquè aconseguira dos majories absolutes consecutives. Ja que el PP va saber capitalitzar molt bé els resultats d'aquell pacte.

El PSOE sap que si recolza a Jordi es cavarà la seua pròpia tomba política ja que en les pròximes eleccions els pot agranar definitivament.

Una altra cosa és que Tavernes siga moneda de canvi perquè el PSOE governe en altres localitats com Xeraco, Oliva, Benifairó,.... amb els vots del BLOC.

I encara falta saber que demanarà EU per a recolzar a Jordi...

aaaaaaaaaaaa1 ha dit...

Indesidenter, doncs tens raó, els resultats que jo he ficat no coincideixen amb els de l'ajuntament. Però els he copiat de la web oficial de la Generalitat... A qui fem cas? Ací l'enllaç: http://www.resultats2011.gva.es/17AU/DAU1746923899_L2.htm?d=4232

Això de que la gent dels 2 partits independents, en cas de no haver-se presentat hagueren votat al Bloc... crec que és parlar per parlar. No conec als 500 i pico que els han votat, però sí a uns quants i sé que la seua intenció no anava per on tu dius.

Anònim ha dit...

Jo tampoc veig tant de desficaci que governe PP + Bloc, en altres pobles ho han fet, dos anys un i dos anys l'altre, seria just

Anònim ha dit...

Si Jordi és inteligent, no formarà un tripartit. Seria morir políticament. El PP ha tret molts vots i entrar en l´ajuntament sense força seria molt dur, i segur que en les properes votacions es notaria (més tenint en compte l´economia actual). Crec que el millor que faria seria deixar manar al partit clarament més votat i segur que en les pròximes el resultat encara seria major i podria ser un alcalde encara molt jove i en molt més poder.

Tell ha dit...

de moment, algun altre blog de la vall ja va creant por i fent suposicions varies sobre possibles tripartits...

...així que sembla que pel que poguera passar, que no se sap encara,l'estrategia ara passa per condemnar l'hipotètic tripartit, i fent-se passar per víctima.

Qui acostuma a guanyar, no sol acceptar massa bé una 'derrota', a pesar de ser el partit més votat.

Per un futur digne ha dit...

Els resultats comparats amb fa 4 anys son:
------- 2007 -- 2011 -- Dif %
PPCV 4705 , 4246 , -9,8%
PSPV 2778 , 1495 , -46,2%
Bloc 1461 , 2646 , 81,1%
EU 1027 , 863 , -16,0%

Per tant l'unica conclusió es que el Bloc a donat un colp de gracia a la resta de partits. No se qui tindra l'alcaldia PP en solitari, tripartit. Però aquesta ultima opció no m'agrada. Mireu com a acabat el tripartit a Simat, no ho voldria pel meu poble.

llei d'hondt antidemocratica ha dit...

Pel poble se senten rumors que el PP li han faltat 70 o 80 vots per tindre la majoria absoluta. Per tant m'he posat a calcularo seguent els resultats els seguents:
Al PP li han faltat 243 vots per llevarli un regidor al PSPV, Però abans del PP l'il havera llevat EU que li han faltat 132 per el 2on o inclús iniciativa que havera pogut entrar al ajuntament amb 117 vots mes. Per tant no sols li faltaven prou vots sino q ames tenia 2 partits per davant en lluita per l'ultim regidor

Anònim ha dit...

vullgam o no,els pactes entre els partits politics son per a considerarlos antidemocratics.
cuant un individu li dona el seu vot a un partit,es per a ell,no per a que l´utilitze com a moneda de canvi,igual que antigament o feia la burguesia.un eixemple clar el podem vore amb la famosa familia borja.
digam "NO ALS PACTES POLITICS".
digam "SI A LA VOLUNTAT DEL POBLE"
i encara que vaja contra la seua ideologia politica,un bon governant te que mirar per el seu poble i no per agafar un carrec o no.
COMENÇEM A FER LES COSES BE.
ESCOLTEM LA VEU DEL POBLE.

Anònim ha dit...

Aleshores; tirem al PP o no el tirem?

Indesidenter ha dit...

Jo de nou.
He seguit els comentaris fets fins ara i respecte a l'opció de deixar governar al PP en minòria i "marcar-lo" he de dir:

1- Donat el sistema actual, els ajuntaments són totalment presidencialistes i tot el poder recau en l'alcalde. El PP continuaria fent el que volgues si disposa de l'alcaldia, vertadera ama i senyora de l'ajuntament i de quasi totes les decisions de govern del poble. O siga, els mateixos mal que no enumeraré per massa sabuts i que ja s'han dit.

2. En el plenari la suma del Bloc, PSOE i EU tindria majoria, però els tres partits només podrien intervenir o fer valdre eixa majoria en temes com els dels sous de l'alcalde i regidor,que els donem molta importància i potser la tinguen des del punt de vista testimonial polític però no des del punt de vista econòmic car només representen una mínima infima quantitat dels diners municipals.
També podrien capgirar els pressupostos però és que ací passa igual. Practicament tots els pressupostos naixen ja amb la quasi totalitat compromesa amb sous funcionaris, deutes i altres obligacions respecte a bancs. Realment només una ben poca quantitat del global pot modificar-se per atendre subvencions, etc.

La gent no sol saber que la llei actual - gracies PSOE- dona la màxima autoritat a l'alcalde per adjudicat a qui vol i de manera directa a obres que poden valdre 200 o 300 mil euros sense passar pel plenari. I ací és on està el cavall de batalla i el vertader poder de l'alcalde.
Per tant, el que pot fer l'oposició deixant governar en minoria al PP seria cosa quasi testimonial llevat de que això si, podria anul·lar els actuals sous. Una victoria pirrica - 125.000 euros a l'any? front als milions del pressupost total municipal i les obres que continuaria assignant a voluntat l'alcaldia.

Jo donaria altres arguments per no fer un pacte: que el PP es trague el marron del deute municipal, i el que li caurà prompte de 2 milions d'euros del parquing i el que li vindrà d'aci poc amb el manteniment de la piscina.

Això si que són motius per deixar-los governar: a vore si arreglen el que han desfet.

Anònim ha dit...

El BNV ha pujat i serà just que tinga l'alcaldia però haurà de ser generós amb el PSOE i EU que junts tenen tants vots com el Bloc. L'avarícia pot trencar el sac.

Anònim ha dit...

Tripartit? Ah! ara resulta que Bloc, Psoe i Eu tenen molts punts en comú?....A sí, la de llevar al PP del govern, per a governar ells.

Segur que és bona idea? mireu Simat.

El poble a votat així i qui realment s'haja parat a pensar-ho (que no seran ni la meitat) abans de votar sabia que això podria passar.

I, per últim, que penseu que poden aportar al poble un tripartit que ningun d'ells portava cap proposta nova al seu programa electoral? Doncs res més que acabar el que ja ha començat el PP, el que passa es que d'ací 4 anys....clar ells diran que no, que ho van començar ells.

Anònim ha dit...

El comentari de Indisidenter em sembla molt assenyat. Qualsevol posició és arriscada. I espere que el BLOC faça el millor pel poble. Estic convençuda que encertats o errat eixa és la seua intenció. També vull recordar que és més dificil governar amb altres partits, però aixó obliga a escoltar i negociar, que és el que ha proposat en la seua campanya. Vull recordar que en aquestos moments molta gent està en places de quasi totes les capitals espanyoles demanant la fí del bipartidisme, de les majories arrolladores fomentades per la llei electoral, la Llei d'Hont, que deuriem anomenar d'honte (que en francés vol dir vergonya).

Anònim ha dit...

A banda de tot el que esteu parlant, m'agradaria que algú m'explicara què suposen 200.000€ en un projecte municipal. Sembla algun límit perquè no sé si heu vist el pressupost del "carril bici" que diu 199.999,99€. Em sembla molt sospitós ...

Anònim ha dit...

NO COMPAREU EN SIMAT, JO SÓC DE SIMAT. I NO ÉS EL MATEIX COMENÇAR AMB UN GOVERN ON TOT ESTIGA ABASTIT I LLIGAT, QUE FER UNA MOCIO, UNA MOCIÓ DE CENSURA DESPRÉS D'UN ANY. NO ÉS EL MATEIX SENYORES.

Anònim ha dit...

Efectivament amic de Simat, no és el mateix. Les coses es fan a principi i no després.
Si es deixa tot ben clar des de principi, no passa res. Tothom sap i entén - menys el PP de Tavernes, pel que s'està veient- que entre les regles del joc està la possibilitat de pactes. Ara els pactes a principi, amb llum i taquígrafs i per a tota la legislatura.
Tot el demés pot crear màrtirs - ¿Sebastià ho ha sigut?- i la gent és molt sensible cap als martirs: pobret, mira que li han fet; li han furtat això i allò...
No sóc de Simat però segur que ha passat això, com ací passarà si ara deixen al PP i d'ací uns mesos fan moció de censura. I damunt, amb tota la colla de palmeros i altres mitjans mediatics fent-se eco i escampant allò que voldrà el PP sobre la maldat dels pactes.
O ara o mai, amics del Bloc, PSOE i EU de Tavernes.

Anònim ha dit...

La questió no és que volen aquells que han al PP (partit més votat), si no que volen els que us han votat a BLOC PSPV i EUPV! Al fi i a la cap son ells als que heu de rendir comptes.
A més el PP ha obtés el 41% dels vots. Qué vol l'altre 59%?

Anònim ha dit...

Si ha guanyat el PP, és el que el poble vol, i ara aneu a imposar un tripartit, que la llei ho permet....SI, però això és el que vol el nostre poble? Això és democràcia?

als votants de BLOC, PSOE i EU ha dit...

Supose que molts ja les haureu vist, però per clarificar, cal enumerar les estratègies que utilitza o va a utilitzar el pp per tal de desmuntar el pacte

entre BLOC, PSOE, EU:

1-SEMBRAR DISCÒRDIA
entre diferents membres de les 3 formacions, per tal que no arriben a un acord. No es deixeu enganyar. El pp vol sobreviure i conservar el poder a

qualsevol preu.

2- DIR QUE SON LA VOLUNTAT DEL POBLE.
Argumentaran que el poble vol que siguen ells els que governen en minoria. En MINORIA. Fixeu-vos bé. El pp son la llista més votada i SÓN

MINORIA en el poble. Tavernes és D'ESQUERRES!!!

3- TRIPARTIT = DIMONIS.
De forma simplista, tractaran de fer caure a la gent que això no funciona. És absolutament fals.

4- VÍCTIMES-
Anar de víctimes, pobrets, els del pp, que ja no els deixen els malvats de les esquerres continuar governant!! I recordeu que la gent sempre està al costat de les víctimes, dels que ploren.

5- LA POR.
Argumentar que els que entren al tripartit ho pagaran car a les properes eleccions. Fals. Si no se li tomba la paradeta que te muntada el pp a Tavernes de clientelisme, tenim pp per a tota la vida. Amb l'equip de novatos que tenen, si no toquen poder en 4 anys, perdran més de mil vots si
l'esquerra sap fer la seua feina (i estiguen segurs els del pp, ho saben fer. I molt bé) I això ELS DONA PÀNIC. ELS FA POR UN PACTE PERQUE S'ENFONSEN DINTRE DE 4 ANYS.

6-ACUSACIONS A JORDI
directament l'acusaran de voler tindre el poder, el poder per el poder...Fals. Es vol evitar que el pp tinga el poder PER SERVIR-SE d'ell en benefici particular. És tracta de fer d'una punyetera vegada les coses bé al poble, de llevar els enxufismes, amiguismes, clientelismes que utilitza el pp fa 16 anys

7-INCULCAR POR AL PSOE
dient que si entren en pacte, desapareixeran. Estigueu ben segurs que si no entreu, si que desapareixereu del mapa. Teniu en compte que el 2012, pp governarà a nivell nacional. Si no rendibilitzeu des de l'Ajuntament, quin escenari tindríeu per davant el 2015?

8- PACTES ANTINATURA-
Diran que serà un pacte antinatura. Vinga va, home! Des de quan és un pacte antinatura un pacte entre gent d'esquerres?. I que no vos conten milongues. La història de Tavernes ha tingut pactes de tot tipus, alguns molt estranys. Però això és passat. Ara
ÉS PRESENT. ÉS EL QUE IMPORTA.

9- NO ENS DEIXEN TREBALLAR.
Si els deixeu governar en minoria, vendrien el compte del no ens deixen fer rés, i dintre de 4 anys, els mals de la pel·lícula serieu els guanyadors de les eleccions. Resultat: el pp se'n aniria a 11 regidors. I 8 o 12 anys més d'hegemonia i cicle absolut de pp.

I tingau en compte que no és el mateix el cas de Simat. Allí és va fer màrtir al pp al fer-li una moció de censura. Ací, si se li fera una moció de censura a un pp governant en minoria, SERIA UN SUÏCIDI POLÍTIC per tots els que l'avalaren. Però no és el mateix cas.

Per que ho enteneu com
funciona el partit popular. Són com una planta, amb arrels. La planta és l'Ajuntament. Les arrels són els vots comprats amb política d'enxufes, colocacions a dit, amiguismes, llicencies d'obres a amiguets, control de mitjans de comunicació, o estas amb mi o contra mi, si estàs amb mi eres del meu estatus social, etc. Sols tallant eixes arrels, pot canviar la hegemonia del pp a Tavernes. És ARA O D'ACÍ 16 ANYS MÉS. L'oportunitat és ara.

El tren passa cada 16 anys. Reflexioneu.

no sabeu perdre ha dit...

Si havera guanyat el pp, ara no estariem debatint. Governaria i au. Però, amic/ga anònim, NO HA GUANYAT. I tenen tot el deure i el dret a governar les ESQUERRES de Tavernes.

UN MÉS QUE FART DE TANTA TONTERIA ha dit...

esteu fent riure els del pp. El 60 per cent del poble NO VOS HA VOTAT!!! Com ho tenim que dir? Si esteu manant fa 8 anys amb minoria-absoluta per la llei d'Hont dels c....s!!!
Heu perdut i ja està!
I JA ERA HORA...
I com no feu pacte per llevar-nos de damunt a esta gent, es per que vos caiga la cara de vergonya als 3 partits!!!

Anònim ha dit...

A la campanya he escoltat al Bloc diguent que Tavernes té solució, al Psoe que cal un canvi de govern ja, a EU que cal impulsar la renovació a l'Ajuntament...
teniu en compte que si no lleveu als del pp de l'Ajuntament, esteu contradient-vos !!
Els vostre votants no vos perdonarien que deixareu governar al pp un sol dia més!!!

Jo soc d'EU ha dit...

Jo vote Esquerra Unida. Des de fa molts anys, i estic orgullós de la meua gent i de la meua candidata. I li vullc dir que ara, l'unic que jo vullc, és un gir radical de la política nefasta que ens ha dut a la ruina com a poble.
Karina, fes-te avant, que tens el nostre recolzament. Ni PSOE ni BLOC son sants de la meua devoció, però els prefereixc mil voltes a la dreta rància que ens està governant.
Demostrem com se poden fer les coses d'una altra manera, collons!!!

falcó ha dit...

Continuació de l'anterior.

Els del Bloc crec tindran massa experiència amb eixe tipus de pactes i dels guanys electorals? que d'això puguen haver-hi.

Lamente molt la situació en la què es troba el Bloc. Ja tenen prou feina i maldecap per solventar-la i per això no entenc, i edesaprove els convinenciosos que intenten decantar el fidel de la bàscula cap a la seua brasa. Facen el que facen els del Bloc, mireu el dia que us ho dic, seran els perjudicats electoralment parlant dins de quatre anys.

A mi, que he votat per primera vegada el Bloc, em dóna igual que el treball es faja des de el govern com des de l'oposició. Mentre el que governa no actue per decret, ja ens anirà a tots bé. Ells que han provocat la dolenta situació de l'Ajuntament que l'arreglen i si no, que s'enfonse tot i amb això el PP. Si això passa i pilla al Bloc, oblideu-se més mai de fer res a Tavernes.

Finalment, no m'imagine un govern local amb tres forces polítiques tan diferents: El Bloc ha centrat la campanya en positiu per no crear-se enemics perquè sense voler ja en té massa. No ha criticat cap altra opció sinó quin model de poble volen i quina manera de fer política és al que consideren millor. Escoltar al poble no és escoltar als polítics d'altres opcions com assenyala un comentarista interessat. Els del PSOE i EU, tot en negatiu fins i tot contra el que ara volen siga el seu company de govern. Ara venen les palmadetes i què bo eres Jordi.

En les vostres mans ho deixe perquè així és com ha de ser. Dins de quatre anys ja tornarem a parlar si és que estem vius.

Anònim ha dit...

Jo estoy de acuerdo con UN MÉS QUE FART. Pienso igual. Ya está bien de rollo politico, joder! La gente del pueblo os ha votado más que al pp porque no lo quieren!!
Eso está más claro que el agua. Si los que podeis sacar al pp del ayuntamiento no lo sacais, en mi p...a vida vuelvo a votar!!!
Seriais peor que ellos, porque nos habriais engañado!!!

quins rollos més raros ha dit...

m'han dit que encara no està clar que Jordi siga el alcalde, per no se quin rollo de negociacions i histories. Jo només voldria dir en este foro que jo he votat Bloc per algo, no per que consentixquen que tornen a manar els peperos.
Jo quan vaig votar, sabia que no ixirien en majoria absoluta i que tindrien que pactar despues. I ami que? que pacten, que facen lo que vullguen, pero que no se deixen enganyar pels peperos. Espere no haverme enganyat votant al Bloc.

votant d'esquerra ha dit...

jo vullc un alcalde del Bloc, encara que igual tindria si fora socialista o d'esquerra unida. Tin igual. Pero vullc tindre un alcalde d'esquerra.

Anònim ha dit...

Ara la pilota eatà a la teulada del BLOC! Es aquest el que s'ha de començar a moures per conformar el govern d'esquerres. Espere que us uniu BLOC-PSPV-EUPV, ja que podeu fer coses que beneficien a tot el poble! Els votants d'esquerres volen un govern d'esquerres. Si veritablement els tres partits sou d'esquerres, no podeu dubtar! Estic en desacord amb aquells que diuen que el BLOC va propiciar al 95 l'entrada del PP al govern. Ara podeu fer-los callar les boques fent-los fora!

JA NO PUC MÉS!!! ha dit...

estic escoltant als del pp que si tripartit axò, que si allò...me caguen .......!! I quan AZNAR va posar de moda ELS TRIPARTITS al govern d'Espanya Governant amb UN TRIPARTIT FORMAT PEL PP, CIU I PNV, això ESTAVA BÉ? Jo això li dic la llei de l'embut, interés descarat i poca vergonya.
Al final, doneu grima i vos avise, peperets, molta gent com jo estem fins els collons d'anar tragant i al final anem a rebentar i acò acabarà amb una picà de fesols!!Però qui s'au pensat que sou!!!
No ens prengau per idiotes!! Hui he enviat a un a on brama la tollina. Que el xollo vos acaba!!!

feu un tripartit, un cuatripartit o la figa mandanga, pero lleveumos acò de damunt, per favor, o sen tindrem que anar a un altre poble!!!

Anònim ha dit...

Manolo deu de ser historia a partir del 18 de juny.

Anònim ha dit...

Jo per motius de feina, he d'amagar la meua ideología (sóc socialista). Acò no podrà canviar alguna vegada? Podrem lliurement expressar la nostra ideologia sense por de patir marginació?
Ànim Carmen, sé que pendràs la decisió correcta pel be del poble i de la gent que hi vivim ací.

es molt senzill ha dit...

jo pense que si diferents empreses poden montar una ute per fer una gestió o un obra, perquè no poden 3 partits fer un conveni de legislatura i dur-lo correctament endavant?
És molt senzill. S'acorden les linies de treball, es reparteix la feina de cadascú, és respecten els acords, i a executar-los. I ja està. La resta son rollos i romanços interessats dels que no van a governar.

Anònim ha dit...

el poble vol un canvi. Si ha de ser amb un pacte, que es faca el pacte. Per aon vas, quasi tots els comentaris son eixos: no es deixeu enganyar pel pp, no feu cas, feu un pacte...
Ja ho teniu clar?

falcó ha dit...

Totes les possibilitats, com ja he dit abans, són vàlides o no, segons es mire i segons els resultats que s'obtinguen dins de quatre anys.

El que no em sembla tan bé és que alguns comentaristes, interessats i clarament posicionats en alguna de les dues formacions suposadament d'esquerres, progressista i tot el que vullgau dir-li, intenteu propiciar i forçar un pacte, totalment lícit i legítim i per a mi merescut, dient que el passat, passat és però, no fa massa dies, cap de vosaltres es va plantar davant els del PSOE o EU per dir-los que estàvem en 2011, que no calia recordar el pacte PP-Bloc més encara perquè tots n'havien fet de pactes, que són nous temps i que les persones hem d'aprendre dels errors també. Per què no els ho deieu això i ara si que ho feu? Vull fer esment d'una cita bíblica que li ve pintada i d'això en sabrà molt la candidata del PSOE: "el que siga net de pecat, tire la primera pedra". Cap de vosaltres, els farisseus, vàreu fer res per impedir la pedregada als del Bloc quan els del PSOE i EU tornaven an la cançoneta del pacte.

Vinga va. Deixeu-se estar ja. Feu el favor. Igual que un altre comentarista, del PP, es qüestiona si un pacte és democràtic o no. Els del Pp no pacte? Un pacte és tan democràtic com legal i com qualsevol altra de les normes acordades pels del PP i PSOE en la llei electoral, entre elles: la llei d'Hondt per a distribuir els escons, l'apropiació indeguda dels vots en blanc per les formacions més votades, la barrera electoral del 5%, les llistes tancades, etc., etc.. Què és més legal o just: que vàries formacions polítiques arriben a acords per governar conjuntament un poble (per exemple el País Basc) o que una formació amb majoria actue en contra de la voluntat majoritària d'un poble, com a Tavenres quan es va permetre la línia d'alta tensió aèria? Per posar un exemple. Sigam serios d'una punyetera vegada. Uns i altres. I deixeu fer lliurement als què tenen eixa tasca.

vicent ha dit...

Xe. Estic llegint els comentaris d'aquesta informació i m'he quedat bocabadat. Quina poca vergonya tenen alguns. Ja està bé de donar consignes i de posar-los la por a la pell als que ara tenen el marró de veure com s'ho fan per donar-li un gir a la política local.

Que facen el que consideren més convenient però no carregueu totes les culpes, altra vegada, sobre el mateix. Sempre el responsable de tot ha de ser el Bloc. Xe! quina mania teniu.

Als del Bloc sols els diré que preguen la decisió que prenguen els votaré per sempre més. Amb la seua campanya, llista i candidat han estat els únics capaços, malgrat els d'Iniciativa, de fer fora al PP. Visca la mare que us ha partit però, no sigua tontos, si pacteu lligueu bé les coses perquè els altres sabran traure-li partit a tot. Els votants del PSOE que ara us han votat, no són tontos. Ells sabien que recolzant el Bloc, contribuien a donar-vos força i fer fora al PP. Dins de quatre anys, quan tot haurà passat, els votants del PSOE tornaran a casa i vosaltres tornareu a la realitat de la frustració, una vegada més. Feu les coses amb seny però no pequeu d'humils i bons. En política, malauradament, no se pot ser bona persona.

falcó ha dit...

Molt malament Cotorra. Com fiques un comentari que és continuació de l'anterior sense vessar l'anterior. Té collons la cosa.

JULIO VERDE ha dit...

Falcó, una campanya és una campanya, no una col·lecta del domund. Tots usen mètodes per guanyar, bons o mals. Ara no és tracta d'això.

Dues possibilitats:
PP EN MINORIA GOVERNANT
al 2015 majoria ABSOLUTA.

PACTE BLOC, PSOE, EU
Si el respecten i treballen a bé, ENFONSAMENT DE LES BASES AGRAIDES DEL PP. Resultat: 1 o dos regidors menys del pp al 2015.

Ara que cadascú faca el que opine és millor pel poble. Tots els partits ja sabien que l'AJUNTAMENT ESTÂ ARRUINAT. PERÒ ÉS TRACTA D'ARREGLAR ACÒ.

Anònim ha dit...

a vore, si Bloc i PSOE comparteixen votants, pel transvase de vots, perquè no compartir l'Ajuntament? No sé, dic jo

Anònim ha dit...

Una cosa a tots els del foro. Siga quina siga la decisió, d'ací 3 mesos ningú parlarà més del tema, i d'acía 4 anys, la mitat ni s'enrecordarà.
Si feu be les coses, ho valoraran positivament.

Anònim ha dit...

Hi han dos postures:
1. Els que volen el pacte a 3 BLOC-PSPV-EUPV.
2. Els que volen que PP governe en minoria perquè ja estàn pensant en els resultats electorals de 2.015.

Es tracta del que s'ha de fer ara!No a vore que pot passar d'ací quatre anys!

Si pensareu amb el cap, en comptes de pensar en els vots, la cosa estaria més clara!

Anònim ha dit...

m'han dit entra en la cotorra i voras quin cacau amb pacte si o pacte no, i estic alucinant. Que no teniu clar encara fer una pacte per fer fora als del pp? Alucinant. Quanta interpretació intelectual, que si visió de futur, que si deixar enfonsar, que si patatin que si patatan. EScolteu els dels partits. Tota la gent ambla que estic parlant este dia i mig, lúnic tema de conversa és: Quan sen van fora els del pepé?
A la gent ens pareix normal i lógic un pacte, estava clar. La gent del poble estem cansats dels de sempre. Volem canvi. Per això hem votat. Ja sabiem que ningú d'esquerres anava a governar amb majoria absoluta, per favor!!!Que no som idiotes!
No us deixeu enganyar pel pp, jo pense el mateix.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Falcó ha dit: Molt malament Cotorra. Com fiques un comentari que és continuació de l'anterior sense vessar l'anterior. Té collons la cosa.

Efectivament, Falcó, ja té collons la cosa que tots els teus comentaris es perden en la xarxa i se'n vagen als correu fem, on hem de recuperar-los tal com van apareixent, que ho fan amb l'ordre que volen i si és que apareixen.
T'ho hem dit altres vegades: obre un altre correu en altre lloc.

Anònim ha dit...

Aquest debat pot continuar al primer missatge anomenat "Pacte o no Pacte?"