L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 de maig del 2011

Un comunicat que aclara prou les coses

El Consell Nacional d'EU després d'una reunió celebrada avui dissabte ha avançat que desenvoluparà una estratègia municipal "de resistència contra la dreta" amb l'objectiu de no facilitar ni per acció ni per omissió l'accés del PP a alcaldies en les localitats on puga evitar-ho, i axiò ho pensa fer amb pactes amb el PSOE i la coalició Compromís.

EU ha indicat que el seu principal adversari és el PP "no solament per la seua corrupció i caràcter reaccionari, sinó per la seua hegemonia institucional" i que per això tota la seua estratègia anirà encaminada a "resistir contra la dreta, cavant contra ella el major nombre de trinxeres".

La resistència s'articularà, a nivell municipal, a través d'un acord "negociat localment, però signat globalment en l'àmbit autonòmic" amb el PSOE i Compromís per votar com a alcalde al candidat més votat que no siga del PP.
EUPV afirma que "lamenta profundament aquesta onada blava que ens condemna a seguir patint les mateixes polítiques privatitzadores, de retalls socials, insostenibles i de menyspreu a la nostra llengua i cultura" i també lamenta que " la corrupció i les formes antidemocràtiques no hagin passat factura al PP".

En relació als resultats obtinguts, amb 5 diputats a les Corts i el 5,8 per cent dels vots, i 162 regidors, la formació considera que "s'han complert els objectius, superant fins i tot les expectatives en algunes ciutats" encara que afirmen es troben en un nou escenari en el qual se situen com la quarta força política per darrere de Compromís.

- Resum del comunicat de premsa del Consell Nacional d'EU
-Fotografia: la candidata de Tavernes, Karina Vercher
-

12 comentaris:

d'esquerres i amb orgull ha dit...

ara que se la traguen doblada tots aquells que anaven difonent rumors de que Karina i EU anaven a pactar amb el pp. JA!!!!

Si senyor, això és coherència i actitud. Un 10 per a Karina i el seu equip d'EU.

onofre bouvila ha dit...

Avui parlant amb una persona afí al PP i de families afavorides pel poder,l´unic que expressava de Karina eren pestes lo qual m´omplia de plaer. No esperé que eu done joc a a la dreta si no que el divendres en la seua assamblea decideixca el seu vot.

Anònim ha dit...

Espere que a Benifairó passe el mateix i que ningun grup d'esquerres done l'alcaldia al PP,i damunt ni essent la força més votada ni en més regidors!

Anònim ha dit...

Soles un petit comentari, espere que Jordi siga el verdader lider que tots esperen i no un titella de la Karina i EUPV.

Sort a tots i totes, que ja queda poc i aço s'anima, meys mal que les bisagres sonen

Anònim ha dit...

Que poc coneixes a Jordi. Jordí té massa seny i formació per a no ser titella de ningú.

Peter Griffin ha dit...

Tant de bo puguem parar el tsunami blau, però tingueu una cosa clara, ens esperen temps molt durs, si la coalició eix endavant el nou equip de govern tindrà les mans lligades per culpa del deficit i reduir-lo serà una tasca dura i segurament poques inversions es podràn fer, i els palmeros del PP diran que no fan res, i que ells si que feien tot i que l'ogre Zp els tenia abandonats etc, etc...

Si de veres feu la coalició espere que no defraudeu als vostres votants i ens feu sentir orgullosos del nostre vot.

Anònim ha dit...

Pues a Benifairó ja esta correguen-se massa la veu d'un pacte,PP,EUPV i BLOC per donar-li l'alcaldia al PP. Aimare! aci si que no fan cas de les directrius dels partits. Riau,riau !

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no estem mal informats a Benifairó no hi haurà pacte PP-Bloc-EU.
Per tant deixeu de fer cas a rumors infundats.

Anònim ha dit...

Ja és hora que passe a millor vida el tradicional i nefast enfrontament entre els partits d'esquerres a Tavernes.

La gent jove pot donar una lliçó de seny i demostrar que, d'una vegada per totes, hi ha una alternativa d'esquerres a Tavernes.

Anònim ha dit...

Un comentarista anònim diu que: "Ja és hora que passe a millor vida el tradicional i nefast enfrontament entre els partits d'esquerres a Tavernes..."

En llegir això m'he preguntat: estarà referint-se al posssible pacte de govern entre el PSOE-EU i Bloc. Si és així, a mi que m'ho expliquen. Fa poc més d'una setmana, comentaristes de la Cotorra i polítics del PSOE i EU s'entestaven en judicialitzar el Bloc i qualificar-lo de dretes i, encara hui, dubten molt de la seua ideologia. Per a EU, que són els autèntics esquerrans i per als del PSOE, que són l'esquerra moderada, els del Bloc són i seran de dretes, però ara no interessa això. Ara el que cal és arribar al poder al preu que siga.

Em sembla molt bé que pacten o que no, tan si val, però el que no m'agrada és la gran quantitat de cinisme i hipocressia que destil·len tant els d'EU com els del PSOE quan els interessa. Segur que si el PP hagués tret majoria absoluta els analistes d'ambdos partits esquerrans haurien dit que per culpa del Bloc... Ja sabeu.

Tarer ha dit...

Fort m'havera paregut que Karina es venguera al PP a les primeres de canvi havera segut perque els seus votant l'haveren enterrat politicament

vicent ha dit...

Probablement, el problema a Benifairó no siguen les sigles ni la tendència política dels partits i el mal radiqueen les persones o persona. Si jo fora de Benifairó, per molt del PSOE que fora, no hauria permés mai que tornara a la política activa Agustí Pascual i si no hagues pogut impedir-ho, podeu estar ben segurs que no hauria votat PSOE a les municipals. Amb aquest personatge els de la resta dels partits d'esquerres no tenen afinitats i portant com alcaldeble a aquest individu, els del PSOE benifaironer, poques ferides volien tancar. Poques ganes d'aporpament i de fer amics tenien.

Cada poble és un món i cada persona també, i els del PSOE de Benifairó heu de tindre en compte que les persones no són totes igual, ni la manera de fer política tampoc. Com voleu ara que els del Bloc i EU donen l'acaldia al que ja van fer fora fa uns? Si fan això pecaran d'incoherents. Ara bé, allà ells. Jo no sóc de Benifairó però les poques vegades que he anat, i ho he fet també quan governava l'ínclit Agustí Pascual, el Benifairó d'ara res té a veure amb d'abans. Ha millorat molt i compta amb serveis què pobles més grans, com Tavernes, no tenim.

Una altra cosa són els interessos partidistes i personals de cadascú. Si amb Agustí podeu traure més, allà vosaltres.