L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 1 de juny del 2011

Compromís considera que Font de Mora ha encetat “una croada a mort contra el valencià”


El portaveu de la Coalició Compromís, Enric Morera, considera que el conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, del PP,  “ha encetat una croada a mort contra el valencià. Ahir anunciava la fi de les línies en valencià i hui la notícia és que comença a retallar les ajudes per a la promoció del valencià en els ajuntaments i mancomunitats”.

Des de Compromís asseguren que esta situació, “és greu i preocupant perquè el Consell de Francisco Camps vol exterminar la nostra llengua i per això s’ha carregat el doblatge en valencià, per això no s’ajuda al món editorial ni cultural en valencià, volen acabar amb l’ensenyament en la nostra llengua i ara retallen les ajudes perquè el valencià estiga present en la vida pública, en els comerços i en els carrers”.

Morera ha declarat que cal una mobilització “urgent de la societat valenciana en defensa de la nostra llengua fins que es restablisca la normalitat i Camps destituïsca a Font de Mora pels seus continuats atemptats contra la llengua pròpia del nostre poble”.

- Nota de Compromís

-

1 comentari:

Desterrar a Font de Mora ha dit...

No demanem la dimissió a Font de Mora. Demanem que el desterren, FORA!! Ai mare el que fa la incultura. Fora de les nostres terres! Ja cauran ja! D'ací poc ens denunciaran per parlar valencià al carrer! Comencem per demanar-ho tot en Valencià, Clar que sí!