L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de juny del 2011

Compromís demana en les Corts el restabliment dels cicles formatius suprimits a Tavernes de la Valldigna


El grup parlamentari Compromís ha presentat una proposició no de llei en les Corts Valencianes per a demanar el restabliments dels cicles formatius que la Generalitat ha suprimit en l’IES Jaume II “El Just” de Tavernes de la Valldigna i que afecta a l’horari nocturn i també vespertí. 

L’alcalde de Tavernes, el valencianista Jordi Juan, ha enviat tota la documentació al síndic de Compromís, Enric Morera, qui ha presentat de seguida la proposta parlamentària. Segons ha informat Enric Morera, “els cicles formatius superiors en administració de sistemes informàtics en xarxa, com el de desenvolupament d’aplicacions web, s’impartien en horari nocturn, és a dir, de 18 a 22 hores, i també el mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes, que s’impartia de 16 a 22 hores, han estat eliminats de l’institut de Tavernes i s’han traslladat a Gandia, on també fan falta però pensem que llevar d’un lloc per a posar-los en un altre no és la solució als problemes de formació dels nostres ciutadans i ciutadanes”.


Eixes cicles i en eixos horaris nocturns només s'imparteixen en la província de València  a Sagunt, al nord de la província i al sud en Tavernes i ara, amb el desplaçament de les classes a Gandia a l’IES Maria Enríquez, “la gent que vol fer eixos cicles formatius i que són de les comarques centrals, han de fer molts més quilòmetres”. 

Morera considera que estos cicles “no s'han de suprimir de cap manera de Tavernes o qualsevol lloc on ja s'imparteixen i fan falta, amb independència que es donen també a Gandia, on els han reclamat habitants de poblacions properes a la capital de la Safor”. Al respecte cal assenyalar que els cicles de Tavernes són nocturns, amb la qual cosa la gent que treballa pot seguir la seua formació desprès de la jornada laboral. mentre que posar-los per la vesprada a Gandia és nega als treballadores i treballadors aquest dret bàsic i fonamental.

Per tot això, Compromís ha demanat en les Corts i en forma de proposicio no de llei que continuen impartint-se a l’IES Jaume II “El Just” de Tavernes de la Valldigna els cicles, i que de la mateixa manera, es puguen donar també a Gandia eixes modalitats de formació professional “per assegurar la bona formació en tots dos instituts i, per tant, el benefici dels ciutadans i ciutadanes que han optat per estudiar eixos cicles”.

-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben fet, Jordi. Ni reunions amb sostsecretaris, ni directors generals, ni el futur conseller... ahi en les Corts Valencianes, on toca vore si es preocupen o no pels valencians i valencianes.
A vore si en les Corts els cau la cara de vergonya als del PP del que volen fer.

Ah, i ja estarem al tanto de vore que ha votat el nostre paisà, Antonio Clemente, el secretari general del PP en la CV. A vore si diu els seus diputats del PP que beneficien un poc al seu poble, que tot no siga anar darrere del Crist en la Baixa.
I si cal i ho fa bé, pues res, el convides també per a la pròxima Baixà.

Anònim ha dit...

Por lo que veo, este chico lo tiene claro, A LAS CRITICAS, HECHOS!!!

Anònim ha dit...

Molt bé Jordi!!! No volien que anares a demanar a València, pues ale a demanar en les Corts!!! Bona apreciació!! A vore que vota Antonio Clemente. Jordi amb 28 anys saps fer les coses molt millor que l'exalcalde, que diuen que ja no té ni contactes ni res, i mira per on sense escolta!! Toma ja!!!!

Anònim ha dit...

A vorem que diuen en les corts.
Jo no entraria a les braves pegant
A vore si et diuen que no i resulta que no era tan bona idea.
No tingam orgasmes abans de .....

Anònim ha dit...

Això si que és treballar i no despreocupar-se com fa Manolo, que sinó el votes no meneja ni un dit pel seu poble, que fort!! La conversació amb el director de l'institut que ha contat un anònim m'ha deixat gelat!! Només es mouen per interès i per vots. Jordi tu si que eres diferent, continua així que el poble t'estem molt agraïts!!

Anònim ha dit...

Si anar a interpel·lació i proposició no de llei a les Corts no es bona idea, menys encara serà anar a parlar amb un responsable de segons línea de la Conselleria d'Educació, perquè no cal esperar que ens atenga el conseller.

I jo ho veig be: que es retraten en la cambra que ha de vetlar pel be de tots els valencians.

Anònim ha dit...

Esta clar, es votara que no i hens quedarem sense res.
Lo mes inteligent no seria buscar colaboracio amb el pp i anar junts a demanaro com sempre?
Algu liu ha demanat al pp?

Inspector d'ensenyança pública. ha dit...

Mentrestant la privada cap amunt en diners públics. I no volen res de l'estat , reduir-lo. Vinga que donar solars publics a iniciatives escolars privades es per a indignar al més moderat. I damunt en bromes de retallar.

Anònim ha dit...

Col•laboració amb el PP??? Els mateixos que no han col•laborat amb ningú, que no han deixat participar als demés en temes de govern, no donaven informació i han deixat que Manolo perda el nocturn??? Col•laboració amb el Pp per a què?? Qui no ha sabut estar a l'altura per al seu poble, menys ho estarà ara.

Anònim ha dit...

Jo no sé quina resposta tindrem en les Corts, això no està ni en les nostres mans ni en les de Jordi i el nou equip de govern, que si s'ententen entre ells pel bé comú, serà un govern molt bo.Mèrit de tots ells.
Si gastaren el sentit comú en les Corts i respectaren els drets que tenim, ens farien cas.
El que sí sé és que al menys, Jordi actua amb trellat i treball, i pel poble... cosa que altres, ja sabem tots que no ha sigut aixina.
Què podem esperar del PP, sinó més del que ja portem anys i anys vegent???
Què vas a demanar-li ara al PP??? per favor!!! un poquet de vergonya...

Anònim ha dit...

Mare de Déu, quanta autocomplaença veig per ací.
Tot mal per al PP i tot bé per a Jordi.
Açò que ha fet Jordi i que ho ha proclamat al vent per a que tothom se n'assabente ben prompte de que "fa coses", el vostre gran enemic Manolo ho feia tots els dies sense ser propagandista.
Això que ha dit algú de que "Manolo si no el votes no meneja ni un dit", voldria que s'ho hagueren aplicat els regidors de l'oposició de l'anterior legislatura. Alguns d'ells que ara estan al govern encara no se saben ni els noms dels funcionaris, van de cul posant-se al dia perqupe no s'han enterat de RES en quatre anys... I ara, torna. Podeu dir de Manolo el que vulgau: mireu-se la biga la del vostre ull abans que la palla en l'ull de Manolo.
Ahi queda.

Anònim ha dit...

En el Bloc hi ha 3 regidors nous, en el PSOE 2 i en EU 1 de nou.
O siga, de 9 hi ha 6 regidors nous: molt normal que no sapiguen ENCARA els noms del funcionaris.

I quan a que els regidors ja d'abans no saben les coses, valdria més que preguntares als mateixos funcionaris. A més , tu creus que la gent es tonta que sabent que Jordi ha estat 3 anys de portaveu municipal no sap els temes?

I això de que Manolo no feia propaganda? Va home, tota la premsa i radio comarcal al seu servei, i patrocinis de noticies i videos en la Veu de la Valldigna.
Ara si no lliges els diaris, no sents Radio Valldigna i no consultes la Veu de la Valldigna és el teu problema.

manolet ha dit...

la veu de la valldigna ha publicat una nota de prensa on ajudrà per a conseguir el manteniment de fp en tavernes

papichulo ha dit...

Molt de consell i històries, però pel que jo se. Jordi encara no s'ha acostat a la Conselleria per a res, i aixì no es fan les coses.
Al consell es va quan ja has esgotat els tràmits ordinaris. Es negòcia amb aquells que han decidit suprimir els cicles formatius nocturns, o es penseu que el president o el conseller de torn s'alça un dia i decideix eliminarlos?
Es decideix eliminarlos a concecuència d'informes de la direcció territorial o general, i és ahí on s'ha de negociar.
Si comencem la casa per el terratm malament anem, i si no es va on cal, molt pitjor.
Jordi, pareix mentira que dugues 4 anys a l'ajuntament i no t'enteres.

Anònim ha dit...

Papichulo, els teus comentaris son senzillament manipuladors.

1. Jordi encara no s'ha acostat a la Conselleria per a res, i aixì no es fan les coses.

Jordi anirà a la Conselleria quan li confirmen dia i hora de la reunió que té demanada. Com feia Manolo, feia Eugenio i fa tot quisqui, siga del poble que siga, a no ser que tu, Papichulo, tingues la porta oberta i el posen la catifa quan vas i pots acompanyar-los demà mateix.

2. Es decideix eliminarlos a concecuència d'informes de la direcció territorial o general, i és ahí on s'ha de negociar.

Unes direcció territorial que governa el PP, nomena els dirigents el PP, nomena els inspector d'Educació el PP i decideix, el PP, finalment eliminar. O siga tot PP, contigo o sin ti mis males no tienen remedio.
I a més, eixe perill el sabia el PP de Tavernes i no ha fet res fins ara.

3. Si comencem la casa per el terrat malament anem, i si no es va on cal, molt pitjor.
Jordi, pareix mentira que dugues 4 anys a l'ajuntament i no t'enteres.

Jo pense tot el contrari. Perque Jordi coneix el percal, com se sol dir, obri primer el front de l'entrevista en els responsables de Conselleria i segon obri el front de les Corts. A les Corts no es retrata un director general o qui siga a les "ordres de", sino tot un partit, un Consell i una política educativa. I a més es retratara el secretari general del PP, molt de Tavernes segons diu el PP valler. Ja vorem la seua "valleria".

papichulo ha dit...

A l'anònim de les 13.56:
Vols dir Jordi que encara no té hora ni dia per anar a la conselleria? S'ha adormit este xicot? O es que ha reaccionat tard? Quina manera de defendre el que no és defensable.

En quan que ho lleva el partit que governa a la generalitat este és el PP?
Ara si que has descobert les Amériques. Quin coeficient intelectual, tu...
Possiblement, si a Tavernes governara el PP, el problema ja estaria resolt, però tenim el que ens mereixem.

En el que dius que Jordi coneix el percal...dir-te que així és. Ho està demostrant amb l'agilitat i al premura que ha agafat el bou per les banyes i ho ha solucionat tot en un instant. Estem salvats en este Jordi. En la seua inteligencia i el seu coneiximent del percal, ja no cal que ens preocupem de res d'aquest poble. Esstà tot solucionat.

Anònim ha dit...

1- Vols dir Jordi que encara no té hora ni dia per anar a la conselleria? S'ha adormit este xicot? O es que ha reaccionat tard? Quina manera de defendre el que no és defensable.

Continues manipulant. Xe, tu com si fores Canal 9.
L'alcalde de Tavernes està en el càrrec fa una setmana i la prova que no s'ha adormit és que ja està registrada la petició de Compromís en Les Corts. El que passa es que ell i el seu partit són més eficients que el PP en contestar, que són prou inoperants.
I bona prova de la inoperància del PP i dels seus alcaldes la tenim en altres temes molt importants per a Tavernes i que estan sense resoldre des de fa anys: circumval·lació, reforma de l'institut, parc del Cantalot...
Això del PP no es adormir-se, això és hivernar com les marmotes.

2. Ara si que has descobert les Amériques. Quin coeficient intelectual, tu...

Simplement dir que tu mateix et catalogues. A falta d'arguments, insults. Feixisme total.

3. Ho està demostrant amb l'agilitat i al premura que ha agafat el bou per les banyes i ho ha solucionat tot en un instant.

No sabem el que solucionarà l'actual alcalde. D'ací 4 anys en parlarem. Ara, per entretindre'ns, podem dir el que no ha solucionat el PP en 16 anys d'alcaldia:

A més dels ja dits la circumval·lació, la reforma de l'institut i el Parc del Cantalot, NO ha solucionat

- el problema del parquing del Passeig
- el problema de les entrades a la platja, la nord principalment
- el problema de la fallida l'economia municipal.
- el problema de les torres d'alta tensió.
- Els fums i olors sobre Tavernes.
- Las pujada de l'IBi pels nuvols
- Etc

Anònim ha dit...

.Anem a fer un grup al facebook PPCHULO, AI PERDÓ, PAPICHULO A INTERECONOMIA SERIA UN CANDIDAT ESPLANDIT PER ALS SEUS DEBATS ALLÍ EL SENTIRIES COM EN CASA... PAPICHULO QUE CRITICAR ES DEBADES I SI ES POT MENTIR, MILLOR QUE MILLOR, I PER LO MENOS QUE NO AMAGUES EL QUE CREUS ENCARA QUE NO TINGA FONAMENTS MEN-CANTA LA IDEOLOGIA DE PP CRITICAR SENSE FONAMENTS, INVENTAR-SE MENTIRES I DIR-LES TANTES VEGADES COM ES PUGA FINS QUE SIGUEN CREÏBLES, QUE LA GENT ES CANSE DE LA POLITICA, QUE TOTS PENSEN ASO ES UNA PORQUERIA, TOTS SON IGUAL HUI TU DEMÀ JO PERQUÈ ELS ALTRES TINDRAN QUE DEFENDRE'S DE LES ACUSACIONS NO? ENCARA QUE HI VEGADES QUE NO VAL LA PENA, ES MASSA EVIDENT I AL FINAL QUANT MENYS VAGEN A VOTAR MILLOR QUE ELS INTERESSATS DEL PP ANIRAN SEGUR I SI PODEM FER MAJORIES ABSOLUTES EN TAN SOLS EL 30% DEL VOTS MILLOR QUE MILLOR QUE UNA VEGADA ELEGITS A FER DINERS TOTS ELS AMICS EN MARXA A FER EL QUE MES INTERESSE PER A SEU PROFIT ECONÒMICS SIGA COM SIGA ENCARA QUE SIGA INCOMPLINT LA LLEI COM SOM ELS AMOS I NINGÚ ENS LLEVARÀ MAI EL PODER PERQUÈ CONTROLEM ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ... PAPICHULO A INTECONOMIA QUE TE SENTIRÀS AGUST.

Anònim ha dit...

Ai, anònim de les 17:48, deixa l'home, que parle...
que papichulo és, com bé dius, com les cases sense fonaments...
i què passa amb les cases sense fonaments??? que es cauen a soles!!!
I este papichulo, en té tan pocs de fonaments, que la casa li dura un comentari, dos a lo sumo...
és tan divertit... deixa l'home, deixa...

Darrer diumenge d'octubre ha dit...

A Papichulo "ets més xulo que un huit" i semblés més un regidor o exregidor o encara més, un exalcalde cabrejat que un ciutadà corrent. Quin cinisme pratiques tu què en tan sols dues setmanes de govern li exigeixes solucions a tots els problemes que se li estan plantejan al nou alcalde o govern? Tu, i tots els teus companys, tot i tenint el suport o clientelisme de totes les institucions valencianes, no has estat capaç de fer res de bo en els quatre anys d'alcaldia i els anys anteriors governant amb majoria absoluta Tavernes. Ni tens vergonya ni la coneixes.