L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de juny del 2011

El Centre Excursionista programa "Coneix la Valldigna"


 
El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna presenta demà divendres, dia 24 a les 8 de la vesprada i en la seu del Carrer Sant Pere el programa  “CONEIX LA VALLDIGNA”,  una oferta d’activitats turístico- culturals gratuïtes per a tots, que tenen com objectiu de promocionar el patrimoni natural i cultural de la nostra comarca.

Com a novetat, enguany es compta amb la col·laboració de Vera Cinta Pons Morales, una valldignenca historiadora de l’art que complimentarà i enriquirà les activitats esportives i culturals  amb informació cultural i històrica.

El programa “Descobreix la Valldigna” emmarca una sèrie d’activitats  durant els mesos de juliol i agost amb el nom de “Rutes Turístico-Culturals i Esportives”. Una part comprenen visites especialitzades a llocs d’especial interès patrimonial i monumental de la Valldigna. A banda de guiar al grup pel territori, aportarem informació complementària durant el recorregut de les rutes i així oferir una nova experiència als participants.

JULIOL 2011:

 Dia 1 entre les 19h - 21h i des de l’Oficina de Turisme de la platja visita guiada a la Torre de Guaita.
Dia 10 de 8 a 13 hores i des de la Plaça Major visita amb guia turístic a les ruïnes dels Castellets de Tavernes. Si podem visitarem les Fontetes de Cantus i Mirador del Mediterrani.
Dia 13    de 17h a  21h     visita al Clot de la Font amb motiu del Dia de la Sang. Fira tradicional de venda de torrat, llepolies torrons joguets i productes típics. Actualment, el porrat ha incorporat diverses activitats de caràcter cultural i lúdic, com ara exposicions, música, balls, excursions, jocs populars, mercat antic, etc.
Dia 24 entre les 8h i  13h des de la Plaça Major de Tavernes. Visita amb guia turístic al castell de la Reina Mora. Podrem visitar les restes islàmiques d’un castell defensiu de la edat mitjana i escoltar les llegendes, històries i batalles de que ha segut testimoni.

AGOST 2011:

Dia 7 entre les 8h – 13h des de la Plaça Major de Tavernes una volta rural amb bicicleta. El passeig d’uns 12 Km, inclou una visita guiada al monestir de la Valldigna i a l’Ermita de la Xara.
Dia 10 entre les 17h – 21h visita a l’ermita de San Llorenç. Porrat de Sant Llorenç. Idèntiques activitats que el del Dia de la Sang en el Clot
Dia 12  entre les 19h - 21h i des de l’oficina de turisme de la platja de Tavernes visita guiada a la Torre de Guaita.
-