L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 17 de juny del 2011

La legislatura que ara comença hauria de ser la de l'inici de la promoció d’un turisme de qualitat al nostre poble i a la Valldigna.




Els anys d’especulació i de construcció desenfrenada, que tant de mal ens ha fet en ser causa del major agreujament de la crisi general a la nostra terra, han de deixar pas al turisme de més qualitat, pensat a atraure visitants amb uns interessos distints i que en el cas de Tavernes i la  Valldigna podem omplir suficientment en aspectes com l’art i la història, el paisatge, el medi ambient i els valors gastronòmics, sempre des del respecte a les nostres peculiaritats mediambientals, un valor a conservar.

Tavernes ha de caminar cap a la individualització de l'oferta per tal de diferenciar-nos de la pluja de propostes genèriques que es proposen per tot arreu. Queda clar que la Valldigna i Tavernes pot acollir el turisme que se'n diu de "sol i platja", però també aquells que se senten cridats per patrimoni com Bolomor, Santa Maria de Valldigna, la Xara, Barx i les neveres i, en conjunt, pel patrimoni mediambiental i de gaudi de la natura. I totes les comarques no tenen el gran ventall de la Valldigna.

És un dels aspectes en el quals incidien els programes dels partits que formen el govern de Tavernes i hem de suposar que serà una de les apostes de treball futur, donat que enguany, i a quinze dies d'inici de la campanya turística poc es pot fer en ordre a la planificació.

La diversificació de l'oferta, pensem nosaltres, es pot fer forta amb la col·laboració de la resta dels ajuntaments de la Valldigna i del sector turístic valler de la platja. Turisme de sol i platja? Clar que sí, però complementat amb una poderosa oferta dirigida al turisme cultural. Això, pot generar riquesa i nous llocs de treball.
-

6 comentaris:

A TREBALLAR QUE ES POT ha dit...

Per aquest estiu algo ja es podria fer con per ejemple posar a conteiner les rutes de muntanya de la Valldigna i fer una agencia de guies per poder fer eixides organitzades en bicicleta, una bona opció seria donar a conèixer als hotels de Gandía ja que ha tavernes no en tenim, i fer un servici tant per a tavernes com per als hotels de Gandía, Donem a conèixer els meravellosos paisatges naturals que tenim al nostre terme sempre es clar amb respete amb la naturaleza i promocionem al poble com a destí turístic de sport i naturaleza i a demés els podem oferir esmorzar i dinar amb productes gastronòmics típics de tavernes tot es possible i un es posa a treballar no deixeu el que es puga fer hui per demà.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim un comentari pendent i no podem publicar fins que no desaparega una referència a examens sense proves.
Pots tornar-lo a enviar sense eixes paraules?
Gràcies.

Anònim ha dit...

Sha de promoure el turisme i l'anterior comentari crec que és encertat. A dia de hui ja existixen durant tot l'estiu les eixides que organitza la mancomunitat i el grup de muntanya Valldigna tots els dimarts i dissabtes. S'hauria de promocionar i fins i tot fer acords amb restaurants per a que la gent després esmorze o dine i conega la nostra natura, gastronomia i les vistes que ens dóna la combinació platja i muntanya.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la teua comprensió.

Anònim ha dit...

que ha fet el bloc al respecte?

Anònim ha dit...

Eso que proponeis esta bien, lo de acer esas ecorutas, y mas bien esta aun que ya se esten haciendo.

Lo del comentario de proponerlo a los hoteles de gandia, eso es mision tecnicamente imposible, no por nada, sino porque el turismo que hay en gandia es: sol, playa, mas sol, mas playa, y bacarra, coco loco, falkata, pafetos, botellon, despitorre.

Para conseguir acercar ese turismo hay que hacer mucho trabajo, y no se consigue en 1 mes ni en 2, años de gran esfuerzo y sin poder asegurar ya que se pepende aun mas del buen tiempo, y esos turistas son muy pocos (pero buenos.

Ya me pongo las pilas y a ver si mi agencia propone algun pack de esos a ver que tal ya os cuento.