L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de juny del 2011

L’Ajuntament de Tavernes recolza les reivindicacions de la Comunitat Educativa de l’IES Jaume II el Just.


L’Ajuntament de Tavernes es suma a les reivindicacions de la Comunitat Educativa del Centre i demana a la Conselleria d’Educació que deixe sense efecte el decret que suprimeix els cicles formatius d’FP d’Informàtica en horari nocturn a l’IES Jaume II “el Just” de Tavernes de la Valldigna.

L’ajuntament de Tavernes, davant fets que no poden deixar de banda, com són els més de 12 anys que fa que s’imparteixen, l’arrelament dels cicles en l’oferta educativa del centre; la demanda i gran acollida que tenen entre els treballadors i treballadores com a eina en la seua formació, considera que la decisió presa de forma unilateral per la Conselleria d’Educació es arbitraria i sense sentit, en  tancar uns cicles nocturns consolidats i amb un funcionament exemplar i eficient.

A l’Ajuntament li costa entendre que s’eliminen i es deixe a la Valldigna i altres pobles del voltant, sense estos cicles formatius, amb la qual cosa s’empobreix l’oferta educativa i, a més, s’impedeix que la gent treballadora puga continuar la seua formació en acabar la jornada laboral.

El govern municipal de Tavernes confirma que avui dimecres dia 22, a les 20’30 hores de la vesprada, participarà en el tancament programat per la Comunitat Educativa de l'Institut Jaume II “el Just” per tal de fer palés el rebuig a la mesura de suprimir els cicles i demanar la seua continuïtat.

L’Ajuntament de Tavernes vol fer constància de que ja s’ha demanat cita amb la Conselleria d’Educació per a resoldre esta situació, així com informar que en les Corts ja s’ha presentat una proposició no de llei. 

- Nota de premsa del Gabinet d'Alcaldia 
-

2 comentaris:

papichulo ha dit...

Home, faltaria més.... Si vos pareix es poseu en contra de que suprimisquen el nocturn.

Ara si que estem bons.....

Anònim ha dit...

això dic jo, jajaja...s'han lluit!!