L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de juny del 2011

Membres de la secció de muntanyencs veterans del GMValldigna participen en la marxa de veterans






El passat diumenge es va celebrar en la localitat alacantina de Crevillent, la Marxa de Muntanyencs Veterans de la Comunitat Valenciana, on han participat els muntanyenc veterans del GMValldigna, així com altres que acudiren a l’activitat del la resta del territori del País Valencia.

L’activitat estava organitzada pel Club Atletisme Marató de Crevillent, era una activitat enquadrada dins del calendari d’activitats de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la C.V.

L’eixida es va realitzar de la ciutat Esportiva Nord de Crevillent a les 8 del matí, els senderistes recorreren una distancia de 12.6 quilòmetres, un desnivell de 439 metres en positiu i de 451 negatius, tots el recorreguts de la marxa anaven per la serra de Crevillent. 

- Remés pel GMValldigna
-