L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 8 de juliol del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: A quien madruga ....


Diu un refrany castellà: "A quien madruga, Dios ayuda".

I això deu d'haver pensat uns dels nostres amics, que ens conta que un poc més de les 8 del mati i quan ell feia la seua correguda de footing matinal,  ha vist que a estava la brigada municipal treballan al Vergeret per tal que se celebre com cal i amb totes les millors condicions  el "I Encontre de Bandes Infantils" de la nostra ciutat.

I ens recorda el nostre amic, a qui li agraim les fotos, "que amb actuacions així és com es demonta tota la crítica soterrada que ha sorgit aquests dies en alguns sectors i que acusava el nou govern municipal de passat i falta d'interés en eixe esdeveniment musical, quan es de sobra conegut que ha estat al reves".

Bé, allò que importa ara és que la celebració de demà siga un exit i que aquest encontre en poc de temps arribe a assolir categoria nacional i millor encara internacional. I com no, amb l'ajuda completa de l'Ajuntament. Pel bé de Tavernes i de la nostra música.

1 comentari:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Pues molt bé que em pareix que tot haja anat a bon port finalment.
Fets!!! i de moment, els anem veient.
Molt bé pel nou govern!!!
Quan es fan les coses ben fetes, s'ha de reconéixer, siga del color polític que siga.
Per al temps que porta el nou equip de govern, ja van veient-se coses bones per al poble, ja. I m'alegre.
Gràcies a tots i totes els que formeu este equip.