L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 d’agost del 2011

Compromís demana que els autònoms no paguen l'IVA fins haver cobrat les factures




El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha reclamat avui mesures fiscals per ajudar els treballadors autònoms, com per exemple que no paguen l'IVA fins que hagen cobrat les factures.

Morera ha explicat que el Govern central actua "d'una manera molt discriminatòria i està perjudicant seriosament als treballadors autònoms amb el pagament de l'IVA, que han d'efectuar cada trimestre encara que no hagen cobrat les factures, fet que suposa una pressió contra els autònoms brutal".
Compromís presentarà en les Corts una proposició no de llei per exigir al Govern central que s'acabe aquesta pressió fiscal contra els petits empresaris i professionals que en l'actualitat són un motor econòmic.

"Si continuen treballant no és per les facilitats que donen les administracions, sinó perquè són emprenedors valents i treballadors i per això necessiten més suport i no més pressió " ha assegurat el portaveu de Compromís.

Morera afirma aquesta opció és "factible i legal" perquè hi ha una directiva comunitària que així ho diu, però el problema és que el Govern central ha trobat en els autònoms i en les empreses "una font de finançament molt important, i per això els pressionen tant". Morera ha lamentat que tots els mesos desapareixen empreses i treballadors pel seu compte "perquè no poden suportar més la situació".

- Segons "El Mundo"
-